bugi91 2 Napisano April 5, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje gare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G920F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan ja lepsi nisam video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 9, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja masina Gde je slikano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan ja lepsi nisam video hvala drug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha-high 17 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Chicago Motocikl: R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje masine posle Flasha od 10hp plus i instaliranja Quick Shiftera, (Ko jednom ovo proba nikad se ne vraca na kvacilo) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko82 4 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Karlskoga Svedska Motocikl: Honda vfr 1200 f dct Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Ovo je moj gvozdeni konj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Ovo je moj gvozdeni konj moje slike 2096.JPG Imas li dozvolu za taj RB na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14356 Napisano April 24, 2016 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Ovo je moj gvozdeni konj moje slike 2096.JPG Imas li dozvolu za taj RB na motoru. Tamo je 'ladno al' standard,ne znaju za M79-Osa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko82 4 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Karlskoga Svedska Motocikl: Honda vfr 1200 f dct Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Ovo je moj gvozdeni konj moje slike 2096.JPG Imas li dozvolu za taj RB na motoru. Naravno drug , imam dozvolu za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan znaciii toppp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ta 750ka mi je uvek bila zanimljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16711 Napisano April 25, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2343 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...jedna slikica od pre neki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna odlicna 125ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja masina Gde je slikano? Fruska gora put prema manastiru Grgeteg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Maj 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Maj 3, 2016 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedna odlicna 125ica Cemu taj auspuh?? Skidaj to, ice motor 10x bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda decko pokusava da "obuzda" snagu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaGsi 4 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna odlicna 125ica Cemu taj auspuh?? Skidaj to, ice motor 10x bolje Sa ovim auspuhom se cuje kao blesav a ide isto mozda i bolje nego sa onim malim dosta ljudi me zove i pita zbog auspuha ali masini nista ne smeta ama bas nista a cuje se ubija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...