MAGNUM 52 Napisano April 20, 2013 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan evo mog konja... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Magnum,iako nisam ljubitelj copera,ovaj mi se bas bas svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek79 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha XJ650 '81., Yamaha TDM850 '99. Prijavi odgovor kao problematičan Moji motorici. Ovaj se vozao i jos uvek je tu negde. A ovaj se sad vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano April 27, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manijak PG 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Crna gora - Podgorica Motocikl: Salcano Volf 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Iggy 2 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: pirot Motocikl: suzuki burgman 400 i yamaha majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan da predstavim i ja svoje motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexi500 6 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-selo Sremcica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motorin 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 5, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moje skuterce i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
f41000 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ! evo i ja da se predstavim...ja sam stefan iz beograda ,sin duleta katane ...vozim motor od svoje sedme godine ,prvi motor mi je bila honda manki ....sad posedujem agustu f4 1000 sennu,f4 1000 obicnu ,hodnu seven fifty i cb 1300....voleo bih ako neko ima neku informaciju o nekoj hondi cbx 1000 koja je na prodaju da mi pomogne,trazim motor vec duze vreme da kupim ...sad ce jos malo slicke mojih motora.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
f41000 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
f41000 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enakin 0 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljubimci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam se prinovio ovom machinom a vi ni recite kako vam izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan MOja dva konjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kako se čuje xt sa akrapom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kako se čuje xt sa akrapom? Ubija kako se cuje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš_014 1 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mionica Motocikl: Yamaha Virago 535, Vespa T5 Prijavi odgovor kao problematičan evo mog konja... Sta mu je ova boca, NITRO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš_014 1 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mionica Motocikl: Yamaha Virago 535, Vespa T5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu rodjena braca, ali sluze lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Nisu rodjena braca, ali sluze lepo Kakav ti je Virago posle Rebela? Moj zadnji cruiser je bio Rebel i sada planiram neki veci (napravio sam pauzu od dobre 2 godine) pa se razmisljam izmedju Viraga i Shadowke. Posebno me zanima da li si vozio natovaren sa suvozacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš_014 1 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mionica Motocikl: Yamaha Virago 535, Vespa T5 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, udobniji mi je Rebel (nize sediste, polozaj nogu, visi korman i njegov polozaj) cak i ako je 125-ica. Virago mi je nekako kruci i polako spremam produzene komande i korman ravni, blago povijen u nazad u nadi da cu uklopiti nekako komande i poboljsati udobnost, jer je motor bas kratak. Mom calu odgovara jer je nizo za oko 10 cm i ima krace noge od mene. Visok sam 180 i tezak oko 90kg, tako da bih iz tog razloga izabrao Shadow koji je glomazniji, duzi, ali po mom utisku dosta tezi za upravljanje (kao da mu je teziste vise). Imao sam utisak kao da me izbacuje iz krivine (tad sam poredio sa Rebelom, pri istoj brzini u istoj krivini). Mom Viragu kao da "fali snage" u odnosu na Shadow (a imas i ovu temu sto sam postavio, mozda ce ti pomoci pri odluci tema). E sad, odlucujuca stvar meni za Virago, a ne Shadow je bila cena i kardan i naleteo dobar primerak Rebel u odnosu na ova dva je kao bicikla: nema snage, ali je zato i upravljiv kao bicikla Sa drugom sam se vozio u par navrata po par kilometara, skoro da ne oseca razliku (ja 90kg + on 75kg). Da je danas bilo lepo vreme, probao bih do Sapca kako vuce dvojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...