Jump to content

Moto Zajednica

Ika_Cagiva

Članovi
  • Broj tema i poruka

    35
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ika_Cagiva

  • Rođendan 17.07.1962.

Contact Methods

  • MSN
    toma_95@live.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250

Ika_Cagiva's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Clanovi moto kluba, moji drugari vas pozivaju na prvu moto zurku 30.09.2017. Zurka ce se odrzati u Aradcu- mesto nadomak Zrenjanina. Lepo druzenje i dobar provod zagarantovani.
  2. To sam proverio. Hvala na interesovanju. Veliki pozdrav.
  3. Naravno kajgana se pravi od razbijenih jaja.Provericu kad skinem deklu da li je sve stegnuto. U svakom slucaju hvala na savetu i interesovanju.
  4. Ove sezone desava mi se stalno jedan problem. Do sada je to bilo ponekad ali sada je stalno. Kada krenem motorom(ETZ 250 83gd) iz prve lepo ubaci u 2 ali onda nece da ubaci u 3. Posle vise pokusaja nekako ubacu 3. Posle toga mogu da se vozim koliko god hocu izmedju 2i 3 ne pravi nikakav problem kao da je drugi motor.Ostale brzine menja lepo bez ikakvih problema. Kad opet stanem pa krenem iz 1 problem se ponovo javlja, dok ne stignem do 3 .Kad jednom ubacim u 3 opet bez problema i gore i dole menja brzine. Da li postoji neko resenje bez demontaze celog motora i menjaca?
  5. " Poseduju punu vozačku dozvolu za kategoriju vozila kojom će upravljati unutar centra NAVAK i to najmanje 2 (dve) godine" da li se na ovo pravilo da vozac mora da poseduje najmanje 2 godine A kategoriju striktno gleda? Sin se interesuje,uhvatio ga je novi zakon, ove godine je dobio punu A, a A2 ima vec duze od 2godine. Hvala.
  6. Moze zamena za staklo sa zamenom za Samsung Galaxy S3. Touch je dobar, staklo je sako naprslo.
  7. Pantalone su nosene samo jednom do mora i nazad prosle godine, od tada stoje u ormanu. Imaju zimsku postavu koja se skida(do mora nosene bez postave), protektore na kolenima, mnogobrojne dzepove,rajsferslus za zakopcavanje na jaknu. Zaista odlicne pantalone. Razlog prodaje je iskljucivo zato sto su mi velike. Velicina 56 Cena 90eur. Kontakt: 0692151995
  8. Fabricki vizir,bez ogrebotine, kao nov. Cena 4000 din.
  9. Ika_Cagiva

    JFM kaciga

    XL velicina. Kaciga nosena svega 10tak puta, tako da nema znakova koriscenja. Unutrasnjost kacige je kao nova. Kaciga je nosena uvek sa podkapom. Cena 50eur. Kontakt telefon 0692151995
  10. Ostao je jos svega jedan dan do pocetka drugog moto skupa. Pripreme su u toku.nadam se dobrom druzenju pozdrav i dobro dosli!
  11. Ulaz je dzaba za sve koji dodju na motorima, a pesacima ce se naplacivati 200dinara.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja