BusMan 2025 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Za Bandolerose, Lord_obilvion-a, a i one koji misle da im je zahtevna voznja van asfalta zbog tipa motora koji voze... Snimak je nemontiran (samo malo skracen) sa proslogodisnje voznje po Goliji, ali smo u povratku turistickim tempom svratili do meandra na Uvcu. Nahranili smo oci i dusu i siguran sam da apsolutno vredi preci tih 7 kilometara bez asfalta, zarad sjajnog pogleda i prelepih meandri. Klip mozete pogledati i u rez. 720, ako vam to nesto znaci. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 26, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se zahvalim i anteku i gaboru, kao i busmanu i celoj ekipi koja je organizovala nabavku guma(iako ja moju jos nisam preuzeo)!!! GOGO, dodji ti sa k60 al poteraj i cepove za sobom imamo iskusnu ekipu vulkanizera za zamenu gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce Vam poljubim, izgleda da jedini ja idem sa upolovačenim ajde sad, sad ufati m...cu ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 26, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sto ne rekoste da imate kombinaciju za gume, i meni je trebala guma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 26, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan sto ne rekoste da imate kombinaciju za gume, i meni je trebala guma.... jimmy prodava prednju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 26, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma zna jimmy koja meni guma treba, izgleda me se nije setio kad je trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 26, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ma zna jimmy koja meni guma treba, izgleda me se nije setio kad je trebalo Veruj mi da smo bili u pet kombinacija za gume,cekali cene i mogucnost dostave,ili odlazak po njih,i samo mi je Busman ujutru javio da su gume na putu ka nama Samo mitas je bio koliko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 26, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan A ti ne skidaj te gusenice,nego dolazi sa njima,da ne moramo i tebe da guramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 26, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sta ce mi gusenice kad su to tereni za devojcice. Kad se organizuje neka voznja za decake, ondak cu da turim gusenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 26, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan sta ce mi gusenice kad su to tereni za devojcice. Kad se organizuje neka voznja za decake, ondak cu da turim gusenice aha..znaci ti ides sa tenerasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A Ti Čomski. ideš li i ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja resio danas da malo sredim motor za put a on se od srece upiskio i ostavio baricu ulja ispod sebe, i sad moram da menjam semeringe vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I meni su neke stvari na motoru krenule naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 26, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e kad ja zimus u hladnoj garazi servisiram motor, vi grejete dupeta u kuci, sad vas je to stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 26, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 004 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aco da si bio bliži, pa da zajedno otvaramo sezonu u januaru, ovako si čamio sam u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja Afrikanci se naoštrili kao da sutra neće svanuti... pošto sam totalno siguran u superiornost svog motora ja idem sa upolovačenim K60 a od dodatne opreme su stavljeni Ludi Čajavci ( radi sigurnog obilaženja ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ako su tvoje upolovačene, moje su ćelave. Hvala Goši, pa bar imam dobre đonove na čizmama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 26, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Za Bandolerose, Lord_obilvion-a, a i one koji misle da im je zahtevna voznja van asfalta zbog tipa motora koji voze... Snimak je nemontiran (samo malo skracen) sa proslogodisnje voznje po Goliji, ali smo u povratku turistickim tempom svratili do meandra na Uvcu. Nahranili smo oci i dusu i siguran sam da apsolutno vredi preci tih 7 kilometara bez asfalta, zarad sjajnog pogleda i prelepih meandri. Klip mozete pogledati i u rez. 720, ako vam to nesto znaci. Hvala za klip BusMan odličan je.... ..........a što se meandara Uvca tiče stvarno su prelepi i stvarno ih vredi videti. Mi bili predprošle godine ali sa Klejom a vozili se i čamčetom sa komšijama iz kampa pored Radojinskog jezera! Inače stvarno bismo voleli da vam se bar negde pridružimo kao što smo rekli Mishi danas...pa možda to baš bude ovde gde si nam predložio... Ovo je pogled sa vode... A ovo odozgore.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 27, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Inače stvarno bismo voleli da vam se bar negde pridružimo Samo napred, ima tu mnogo mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 27, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan sta ce mi gusenice kad su to tereni za devojcice. Kad se organizuje neka voznja za decake, ondak cu da turim gusenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 27, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Plopsy, od dodatne opreme ponesi samo onaj noz za burek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au afrosi.. al ste se opremilii uplašili smo se načisto vaših čepova a boje branimo izgleda samo Plopsy i ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O Š T R E Nj E ! Alo bre cergari, jel radite i gvozdje i aluminijum ili samo gume? Imam ovde kod kuce neke gume ako mozete da dodjete da ovo raskrcite. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 27, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan A Ti Čomski. ideš li i ti? Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...