HILL 20 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim forum, pa konacno da postujem nesto, kako kultura nalaze prvo cu se predstaviti. Elem moja malenkost je Milan Lazarevic (1981), nick HILL (po Damon Hill-u...), zivim u Beogradu, blokovi... S obzirom da mi je otac mehanicar, od malena sam (koliko-toliko) upucen u osnove mehanike. Kao klinca me motori nisu nesto privlacili, a onda jednog dana, dok sam ceprkao nesto po garazi, video komsiju na njegovoj Yamaha-ici FZR 600 kako ceka nekoga... Pridjem ja, pitam eto cisto radoznalosti radi da me provoza oko garaza (ko je bio u blokovima zna kako su poredjane garaze ispod zgrada). Sednem ti ja tako i... ... osmeh mi je urezao bore na licu i tada sam odlucio da cu jednog dana imati motor Elem taj dan se izgleda blizi, pa bih bio zahvalan za par saveta, to cu postovati u rubrici motori (izvinjavam se ako masim rubriku) Za kraj pozdrav za sve! P.S. Takodje zeleo bih da pozdravim i okrad-a, kojeg sam upoznao kada je je drugar od njega uzeo MZ-a, kao i Igor-a koji radi u auto skoli u bloku 45 (ne znam nick ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Octobar 20, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Octobar 20, 2007 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 20, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica!!! Davno nije bilo ovako lepog predstavljanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, komšija i dobro nam došao... Pitaj šta-god... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoso Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica!!! Davno nije bilo ovako lepog predstavljanja. Hvala, hvala dobro dosao p.s. igorov nick-igor xt Hvala takodje Zapravo hvala vam svima, zaista nisam ocekivao ovakvu dobrodoslicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Octobar 21, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 21, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i da sto pre kupis motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao jos jedan clanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 22, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam kupio svoj prvi motor ;D Evo slike: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11357.120 E sad jos samo da docekam prolece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi ,,p.s. aprilija je najbolja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! P.S. Ako ti mnogo trosi, oteraj kod bokiica da ti nasteluje ventile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sstrujo,necackaj me u ventile,posebno 5 ventil,,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan predstavljanje fenomenalno.DOBRODOSAO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...