Mikulanac 7909 Napisano April 26, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je vec postojala ali je prebacivanjem na novi rad foruma ostala bez slika pa samim tim je i nepotpuna. Ako nije problem neka neko od urednika spoji ili nekako ubaci slike u staru temu jer mislim da je zanimljivo za videti kako nastaju kacige ! Pre par godina igrom slucaja i naravno zahvaljujuci motorima dobio sam priliku da posetim fabriku Shark kaciga. Ona se inace nalazi na Tajlandu blizu grada Rayong oko 200 km juzno od Bangkoka. Moj drugar iz Francuske takodje bajker sa kojim sam presao mnogo kilometara postavljen je tamo za menadzera. Bila je to idealna prilika da ga posetim i krenem sa njim u obilazak fabrike . Slikanje je bilo zabranjeno ali naravno da smo uspeli da napravimo par slika koje cu i podeliti sa vama. Jedino nam nije uspelo da slikamo u sobi za testiranje kaciga jer se to drzi kao velika tajna svih proizvodjaca. Reci cu vam samo da su testovi profesionalni, da uniste brdo kaciga dok ne dodju do odgovarajuceg kvaliteta i da Shark kacige spadaju u sam vrh ( nije zato sto je ja koristim ). A sada da predjemo na slikovite dokaze, dosta je bilo price. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je privilegija i to kakva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano April 26, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Jooojj hebes kacige! Vidi ribeee sto rade tu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim Shark RSX stunt,najvise mi odgovara vizir njegovo dihtovanje i zamjena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jooojj hebes kacige! Vidi ribeee sto rade tu! dal su ribe dal su muskarci ne bih se ja kockao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Shemale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoj 1 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 11 postova Motocikl: z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav .Evo i ja imam problem sa SHARK kacigom.Naime isto je ispucala eko koza koja se nalazi sa donje strane pa iako je kaciga dobro ocuvana i pazena odole izgleda ofucano.Ako moze neki savet ili pomoc kako da to resim i da za nju nadjem tamniji vizir bio bih zahvalan.Kacigu sam kupio pre tri godine u Beogradu u extreme shopu koji je u medjuvremenu zatvoren pa sada neznam kome da se zalim.Pozdrav i hvala unapred. SHARK RSF 2 i AXIUM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jooojj hebes kacige! Vidi ribeee sto rade tu! Bas to . Tajlandjanke su uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se za koliko para nedeljno rade u toj prašini od epox smola i sličnih materijala? "Za dug život i lepo sećanje" Znam trolujem, ali kada sam "predsednik sindikata" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoj 1 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 11 postova Motocikl: z 750 Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI IMA LI IKO ODGOVOR NA MOJE PITANJE U VEZI KACIGE????MANITE SE TAJLANDJANKI I TAJLANDSKE MASAZE !!!!! NASE DEVOJKE SU NAJBOLJE !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoj 1 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 11 postova Motocikl: z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav .Evo i ja imam problem sa SHARK kacigom.Naime isto je ispucala eko koza koja se nalazi sa donje strane pa iako je kaciga dobro ocuvana i pazena odole izgleda ofucano.Ako moze neki savet ili pomoc kako da to resim i da za nju nadjem tamniji vizir bio bih zahvalan.Kacigu sam kupio pre tri godine u Beogradu u extreme shopu koji je u medjuvremenu zatvoren pa sada neznam kome da se zalim.Pozdrav i hvala unapred. SHARK RSF 2 i AXIUM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sigeti 5 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unutrasnjost kacige ti spada u rezerne delove tako da nemas pravo na garanciju tu, jedino ti ostaje da kupis novi unutrasnji deo. Ne znam gde moze da se nadje u Beogradu, ali znam gde moze u Nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadoj 1 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 11 postova Motocikl: z 750 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima u Nisu?imas neki broj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima u Nisu?imas neki broj ? Evo pogledaj ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/6401-spisak-prodavnica-moto-opreme-po-gradovima/page__st__80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Octobar 5, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mikula priznaj koliko si "dobar" za ovaj marketinski potez... Dozivotna pretplata na Shark se podrazumeva...nego koliko je ono glavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na buvljaku u cigan maloj u Zemunu video lik prodaje Shark kacigu za 1.000 din. Sa gornje strane je malo ulubljena. Verovatno je neko doziveo saobracajku i capio je. Pa eto, ako je neko ostao bez iste, da zna gde je moze naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogresno si me razumeo, odnosno nisam lepo napisao. Ako je nekom ukradena kaciga u skorije vreme, da pogleda tamo. Hteo sam da je slikam, ali nisam imao telefon kod sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...