doktor 4762 Napisano Maj 11, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ziv 20 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan ,bas sam srecan na Vas racun,aj sad zavrsavajte puteve i piciteee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, lepo su vam vadili mast!. Ako neko zna kako vam je bilo, onda znam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi bio problem da malo pojasniš priču "Tamo idemo avionom i onda sedamo na motore" Jer šaljete motore svoje ili iznajmljujete..Pitam jer se TT MAN za života jednog prosečnog Biker-a mora videti(ako je PETROL HEAD) ako nije nikom ništa... Pa eto ako nije teško ukratko neki finasijski sklop...čisto da znamo mi koji ove godine nećemo ...ali ja sigurno hoću ..to ću otići i sam.ako ne nadjem "MIghty Biker'se" za put koji nemaju "porodičnih problema" dan pred put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi bio problem da malo pojasniš priču "Tamo idemo avionom i onda sedamo na motore" Jer šaljete motore svoje ili iznajmljujete..Pitam jer se TT MAN za života jednog prosečnog Biker-a mora videti(ako je PETROL HEAD) ako nije nikom ništa... Pa eto ako nije teško ukratko neki finasijski sklop...čisto da znamo mi koji ove godine nećemo ...ali ja sigurno hoću ..to ću otići i sam.ako ne nadjem "MIghty Biker'se" za put koji nemaju "porodičnih problema" dan pred put. pa ovako...u oktobru su kupljene karte 1. 125e avion 2. 190funti trajekt za 1 personu sa motorom 3. 40 funti kamp na ostrvu ostalo je vec stvar shta se obilazi na ostrvu i koliko si spreman to da platish...ja rachunam za nas dvoje oko 1000-1200e samo smeshtaj ,karte-gorivo...11-12 dana imamo prijatelja u Londonu koji ide sa nama i on je kupio za mene kawu gtr 1000 koja me cheka tamo a Doktor na primer je iznajmio motor za 10-tak dana mislim da je oko 350 funti... nadam se da sam ti pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam srecan put na Isle of Man Ocekujem detaljan izvestaj sa TT race kao i kakav ste dozivljaj imali na IOM i na putu do tamo . Pozdrav i svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 15, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ferry je rezervisan u avgustu 2011., a placen u februaru 2012. kada je kompanija trazila (samo kompanija u vlasnistvu vlade Isle of Man vrsi prevoz trajektom), neplacanje se tretira kao odustajanje. Da bi se stekao uvid kolika je frka za trajekt: rezervaciju smo pravili na dan kada je objavljen raspored treninga i trka (pratli smo svaki dan na netu), i pored toga nismo dobili zeljene termine za ferry (umesto od 1-5. juna kompanija nam je ponudila 3-7. juna sto smo morali odmah da prihvatimo), odlazak iz Liverpoola, a povratak u Heysham. Posle februara se pojavljuje po neko slobodno mesto na ferry-ju, od onih koji su rezervisali pa odustali. Inace za foot passenger ima karata za ferry sve vreme. @Hoze...ja moram da racunam i trosak za vizu (200E) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Viza za Isle of Man kosta 200.-Evra ? Bilo bi dobro da nam kazes koliki su troskovi , po osobi + motor , za feri ,tunel LM , vizu , smestaj i ostalo a za sta sada imas uvid . Verujem da to zanima bajkere iz Srbije koji se spremaju da krenu za IOM , u koje spada i moja malenkost . Zahvaljujem se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 15, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Viza za Britaniju kosta 100E, ali posto sam je dobio iz drugog puta, za mene je 200. Hoze je naveo troskove: -aviokarta, povratna, kupljena u oktobru/novembru prosle godine 125E (Wizzair) -renta motora za mene oko 400 GBP -trajekt na IOM i nazad, jedna osoba i motor oko 190 GBP -kamp na IOM 40 GBP Gostujemo kod naseg drugara iz kluba u Londonu po 2 noci u odlasku i povratku sa IOM, i imacemo 2 noci na turi do tamo i 2 noci nazad, planiramo kampove (cene su 7-10 GBP po osobi za noc), eventualno neki hostel u slucaju bas loseg vremena. Tunel LM ne prolazimo posto idemo avionom. To je to od troskova za sada...sva sreca pa nismo placali sve odjednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto Hoze-a vec ceka motor ovde u Engleskoj,kako ce sa osiguranjem za taj motor?Koliko ce to zadovoljstvo da ga kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Posto Hoze-a vec ceka motor ovde u Engleskoj,kako ce sa osiguranjem za taj motor?Koliko ce to zadovoljstvo da ga kosta? srpska posla...imamo foru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Maj 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hoze, pazi na kvačilo na desnoj strani i kočnicu na levoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hoze, pazi na kvačilo na desnoj strani i kočnicu na levoj ko je vozio falkonca nishta mu nije strano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto Hoze-a vec ceka motor ovde u Engleskoj,kako ce sa osiguranjem za taj motor?Koliko ce to zadovoljstvo da ga kosta? srpska posla...imamo foru Zelim Vam da ne budu srpska posla a engleske kazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako teku pripreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su englezi toliko zauzeti pripremama da nemaju vremena ni da se jave...,ili se samo prave englezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece, pripreme u jeku... Pakovanje opreme, uglavljivanje u mere i tezinu za avion... Sinoc instalirane najnovije karte na Zumo...i tako...nije dosadno uopste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Maj 24, 2012 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i uživajte i za nas koji nemamo tu sreću!!! Isle of man TT čoveče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Darko,cekamo izvestaj,srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Letimo u sredu u 6.00h, a u petak krecemo na turu. I ja jedva cekam... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan svima koje inter. nocas se krece u 06.00 za England...necemo se neshto bog zna kako javljati ali trudicemo se da se lepo provedemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 29, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vratite za gomilom fotki Zelim vam extra provod ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Idete u avanturu koju cete pamtiti ceo zivot, ali ce vam biti mnogo lepse da imate i gooomilu fotki (koje cete naravno podeliti sa nama ). Sve najbolje, srecan put, i @Hoze: zelim ti da je novi motor mnogo bolji nego sto se nadas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put,lep provod i jos bolji putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 29, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, ne sumnjam da cete se fenomenalno provesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...