ImpostoR 0 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kinroad XT 50 GY Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam temu za servisere ali ili vise ne rade ili brojevi nisu vise u funkciji , pa bih vas zamolio da li mozete da mi preporucite nekog boljeg majstora iz Novog Sada za kinesku krosericu ... U pitanju je zamena i stavljanje novih klip karika , bio sam vec kod majstora jednog na telepu ali vec 3 puta ih je menjao i svaki put izgubi kompresiju posle 2-3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano April 19, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je imao isti problem sa karikama na svom Kinroad XT50QT, problem je bio u slabom kvalitetu karika, resio je problem tako sto je uzeo karike neke Aprillia koje su odgovarale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ImpostoR 0 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kinroad XT 50 GY Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze , samo jos jel znas gde bi to mogao u NS da kupim nabavim i koja bi bila cena makar okvirno , pa onda svakako moram kod majstora da mi to montira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 20, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А што не купиш карике и сам их замениш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ImpostoR 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kinroad XT 50 GY Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne razumem se u to toliko dobro da bih mogao sam da uradim , a ni ne znam gde da kupim karike , zato sam se i obratio za pomoc ovde , da mi preporucite i majstora i prodavnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fifti NiŠ 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway 150 speed Prijavi odgovor kao problematičan caos treba mi sema kako da povezem zice kod akumulatora jer mi neki dripci urnisali motor i neznam kako da ih spojim u pitanju je keeway speed 150 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 21, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Карике које ће ти одговарати (барем ми на први поглед личи да ће одговарати) у НС-у можеш да потражиш у "Мото Бајку" . Само, тај мотор ће компресију пре губити због тога што не дихтују вентили, него да се потроше током нормалне експлоатације. Колико ти је прешао моторић до сада? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fifti NiŠ 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: nis Motocikl: keeway 150 speed Prijavi odgovor kao problematičan Zorge znas li ti gde mogu da skinem ili ako znas nekog ko ima keeway 150 ili 125 nema veze da slika kuciste akululatora tj sve zice kako su povezane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 21, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Постоји посебна тема о Кивеј Спиду - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68394-keeway-speed-125150/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ImpostoR 0 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kinroad XT 50 GY Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , napisacu sutra koliko je presao , ok pa ako kupim te karike gde da ih odnesem da mi ih zamene , jel nema kvalitetnijih da ne riknu tako brzo?I sta da radim sa tim ventilima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Контактирај овог човека http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/11767-jigoro-cano/ , па види са њим да погледа шта је проблем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu pitanje u ovoj temi, da ne otvaram novu. Naime ja sam iz Vrbasa, i vozim skuter marke Sprint Exactly, svaki dan predjem sa njim po 120 km gradske voznje, jer ga koristim kao radnu masinu za dostavu brze hrane. Dakle rasturanje skutera maksimalno. Presao sam do sada 29000km sa njim i prezadovoljan sam. E sad glavno pitanje, ako moze neko da mi pomogne da mi preporuci dobrog majstora u blizini i okolini Vrbasa za kineske skutere, jer mi je prekopotreban, posto u mom gradu nisam nasao valjanog. Pomagajte molim vas. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...