Jump to content

Moto Zajednica

kostobolja i razne upale

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Igore,  nemam sta da dodam tvom izlaganju, sem jedne male digresije :) Crkva ce dati blagoslov bilo kome ko dodje i kaze:" hocete li mi dati blagoslov da pomazem ljudima i to besplatno". Nije problem crkve ako taj neko zloupotrebi njeno poverenje, pa se tim blagoslovom reklamira. On ce vec odgovarati tamo gde i kome treba.

Inace, ne znam odakle nekima na pamet pada da se ja ljutim, samo ne moze se, uz sve uvazavanje, raspravljati o strucnim stvarima "odokativno. Trazili ste strucno misljenje, dobili ga cak i od doktora i ja zaista nemam dalji komentar. Ne ljutim se ni najmanje, jer vas potpuno razumem. Idemo dalje sa predlozima ;D ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

A da ne bi svi otišli u OFF savetujem da svi koji znaju ponude rešenje a ne položene ispite i diplome jer u tuđe diplome nemogu da se umotam dok vozim motor. Znači šta: seva koleno na promenu vremena - važi, uradi to i to...

Nije rešenje ni otići kod eto neke babe koja će da ti priča o svojoj strini kao ni kod lekara pa da ti priča kako se mučio dok je studirao. Ima li neko lek?

Kada odes kod ljekara on ti nece pricati kako se mucio dok je studirao niti ko je sve bio kod njega(koga je sve lijecio i izlijecio) za razliku od kostolomca (koji se hvali svojim pacijentima) jer ljekare obavezuje etika  i zakon !postoji nesto sto se naziva "Lekarska tajna"!

Rjesenje je otici kod ljekara! Farmacija ima lijek!

Ti se samo pridrzavaj terapije i na dobrom si putu da ozdravis!

Bez ljutnje , sigurno te ljekar ne bi savjetovao da vozis motor ako spomenes da te "seva koleno",sto znaci kada pocnes sa sprovodjenjem terapije pa na "svoju ruku" sjednes na motor ne mozes reci kako ljekari nemaju pojma i ne mogu da te izlijece!

Da bi lakse shvatili bit lijecenja moramo biti svjesni jedne cinjenice a to je da se stadijumi pojedinih oboljenja dijele u 2 osnovne grupe:(nije mi namjera da vas davim)

1.Reverzibilna,tj. ostecenje zdravlja koje se adekvatnim lijecenjem moze vratiti u prvobitno stanje tj terapija koja se primjenjuje vodi ka izlecenju(Kauzalna terapija)!

2.Ireverzibilna tj.ostecenje zdravlja je toliko da se nikakvom(do sada poznatom)terapijom ne moze vratiti u prvobitno stanje! Tada se primjenjuje samo tzv."Simptomatska terapija" koja ne djeluje na uzrok problema vec samo ublazava simtome(znakove,tegobe) oboljenja!

Za nas bajkere(i ovu temu) posebno interesantna su ostecenja NERAVA jer se nervno tkivo (po pravilu)ne regenerise ili to cini u jako malom obimu! Tako da su sve povrede nervnog tkiva jako opasne i lijecenje traje dugo ! Posebno bitna stvar je da nestrucno pomjeranje prilikom pomoci u nesreci koje moze dovesti do trajnih ostecenja nervnog tkiva kao i "namjestanja ukljestenja nerava" od strane nestrucnih osoba(nestrucnih-zbog toga jer jedan prosjecan kostolomac nema pojma o putu kojim prolazi nerv koji je predmet lijecenja i sve sto radi radi napamet ,ali da ne sirimo.....)

Osnovni problem (govorim iz iskustva) je sto je "nas pacijent" najpametniji!

U pravilu se "nikada" ne pridrzavaju uputstava ljekara ali su zato spremni da ospu drvlje i kamenje po njima!

(Za novinare tipa Natase Miljkovic da i ne pricam ali to nije tema ove forumske diskusije) !

Zalosno je sto se sve ovo desava i ugradovima velicine Beograda gdje prosjecan gradjanin sva znanja i saznanja na bilo koju temu "ima na izvol'te" ali on je ipak skloniji da povjeruje novinama,bapskim pricama,vracevima....nego "strucnoj javnosti"!

Ljudi zdravlje je jedno! Vodite racuna kome ga povjeravate!

Na kraju svako ima pravo da bira ko ce da ga lijeci!

Zato samo pametno!

P.S. Neka me neko od kolega ispravi ako sam napravio neku gresku,shvaticu dobronamjerno!

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Kad me boli levo koleno padaće kiša,kad me boli desno nešto će da poskupi.

Kad me boli levo koleno znaci da sam pao, a onda me automatski i glava zaboli, jer je sve vec skupo ;D ;D ;D

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Obrisani su postovi koji su uveli politiku i politicare u temu. O politici slobodno uzivo pricajte, ne ovde.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Obrisani su postovi koji su uveli politiku i politicare u temu. O politici slobodno uzivo pricajte, ne ovde.

Jbg, ponela me emocija, sorry  :) :) :)

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX

meni bi licno vise odgovarala neka izceliteljka  koja ima izmedju 20 i 30 godina ,makar i u nekoj banji.ima li ko kakav predlog?ne stedite me detalja

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

meni bi licno vise odgovarala neka izceliteljka  koja ima izmedju 20 i 30 godina ,makar i u nekoj banji.ima li ko kakav predlog?ne stedite me detalja

U nastojanju da dođem do najboljeg rešenja u  balansu zvanične i alternativne medicine zaključio sam da je, po ovom pitanju, zvanična madecina daleko, daleko odmakla. Sa druge strane su neke krezave babetine dok ovde ima svega i za sve uzraste.

Dobar izvor mladih isceliteljki je u Gradskoj bolnici u kojoj nose drugačije uniforme, starinski izgledaju a imaju i istorijski razlog zašto je tako i koji možda SCI zna, kod njega je u blizini. To su učenice medicinske škole  ;) a ima i tu babetina, razan svet dolazi u bolnicu...

Savetujem Gradsku bolnicu, nema nezadovoljnih  ;D

• Zainteresovan, 599 postova

Dobar izvor mladih isceliteljki je u Gradskoj bolnici u kojoj nose drugačije uniforme, starinski izgledaju a imaju i istorijski razlog zašto je tako i koji možda SCI zna, kod njega je u blizini. To su učenice medicinske škole  ;) a ima i tu babetina, razan svet dolazi u bolnicu...

Savetujem Gradsku bolnicu, nema nezadovoljnih  ;D

Ja sam bio na praksi u Gradskoj bolnici davnih 80-tih god (srednja medicinska--medicinska sestra opsteg smera,pardon tehnicar). Lepi dani,jos lepse uspomene (nas trojica u odeljenju a njih 33). Tako da potpuno razumem tvoje preferiranje Gradske bolnice.  Ako te one ne izlece, sahranice te --definitivno!!!

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

kuc,kuc da kucnem u drvo josh nemam tih problema, osim hronichne upale sinusa nishta vishe. :)

:) :) :)..ne gine ti Caldwell-Luk....jel tako DODA? :) :) :)

Batali motor na vrijeme!

"bem ti i Caldwela i Luka, i celu maksilofacijalnu hirurgiju, nije dotle doslo, obicna mala upala sinusa. ;D

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

I ja sam se nadao da moye bey toga al........j.....ga :) :) :)

Nego zakazi lepo kod Dode pregled pa......... :) :) :)

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX

samo da vas obavestim da sam za moj problem nasao resenje u akupresuri.to je metoda koja spaja klasicnu i altrernativnu medicinu i ukratko u mom slucaju izgledalo je tako da sam lezao na stomaku a terapeut mi je opustao misice uz kicmeni stub.posle 5 tretmana od po sat vremena bio sam kao nov.sve preporuke

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja