MILJAN* 157 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Miljane*! AKO treba šaljem fotke u punoj rezoluciji..fotkano: nikon d3100+ 18-55 i 55-200mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 2, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Planinari....gde ste planinari........što bi rekao Cane.... Sjajno društvo....odlična svirka ( Zemlja gruva ).....logorska vatra i kobaje sa senfom bez 'leba.........! Neka nam se javi forumaš koji nam je na ulazu dao " nagradni tiket" .......Imaš piće druže i hvala još jednom!! A što reče komšija iz kampa..........slike malo kasnije.... Miljane odlične su fotke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo savrseno, cak i krava koja je jela cevape i popila pivo hahaha Zemlja gruva je bas gruvala, svaka cast, dobra svirka... Sve u svemu uvek je dobar provod kad je tu dobro drustvo :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtog dana puta stigli i mi na Goc. Bilo je odlicno. Svirka, drustvo kamp, rostiljane i zezanje do kasno u noc. Neprocenjivo. Svaka cast za organizaciju dogadjaja. Ovo se ne propusta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 2, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Miljane za slike Sta reci, ispunjeno sve sto je i obecano, i docek i dobar provod, zezanje na ski stazi pa druzenje uz logorsku vatru Mali peh sto je ujutru krava pojela cevape i popila pivo Super ekipa , i naravno ZEMLJA GRUVA RULES!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 2, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnja slika 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Obe tri gledate kao iz tudje glave Mora da je senf bio prejak ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 2, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ....Realno!!!....što bi rekao Aleksa!!! ......kravica koja je ujutru pojela ćevape i popila svo pivo! Kingstown festival! 1. maj, 2012., planina Goč, Kraljevo U prelepom gradu Kraljevu Bandolerosi u nabavci 'rane....kobaja. ćevapa, piletine .......ćumura... Kamp.... Woodstock ekipa..... Razne ekipice pristižu.... LAV! Lavli džavli hasbnd!!! Pristižu drugariiii!!!! Iiiiiii kreće da gruva "Zemlja Gruva".... Stiže pivoooo..... Zoe Kidah!!!! Žurkaaaaaaaaaaaa!!!! A onda društvance na okupu oko logorske vatre u kampu......roštiljanje....uživancija......zezanje....šala šalu stiže a senf kobaju.... !!! Da bi vatra gorela moraju da se donesu drva....gomila drva.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan bRAVO...Ja sam morao ranije da pedališem zbog obaveza kroz šumu..Ispreskakali me lasica i zec.. Medveda nije bilo, iako na Goču živi medvedica sa mečetom( bolje što nisam naleteo ). ŠUmski put,prečica ka VB, koji nije preporučljiv za saobraćaj, je totalno čudan noću.-.-. Na banjskoj strani nema nikoga- pukla im žurka Fotke su vam super-... Ko je izeo roštilj? Nensy verovatno .-... POzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 3, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obe tri gledate kao iz tudje glave Mora da je senf bio prejak ! Ma to nas boli glava od Saleta koji je stalno "zvocao" iza nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffffffffffffffff,vidim super svi ste divni, devojke najlepše, a Alleksa opet pije. Ja se svima izvinjavam ali smo zalutali (pošto su nas Bandolerosi prošli u Topoli) na Gružansko jezero i više nisam mogao da izađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 3, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffffffffffffffff,vidim super svi ste divni, devojke najlepše, a Alleksa opet pije. Ja se svima izvinjavam ali smo zalutali (pošto su nas Bandolerosi prošli u Topoli) na Gružansko jezero i više nisam mogao da izađem Pa Komso, mi vas ocekivali, a vas nigde!! Jos pitam Novaka gde ste, on kaze nemam pojma, ne znam o kome pricas Bas mi je zao sto niste dosli !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo vas prošli u Topoli? Nemamo pojma Komšo....baš nam krivo sad.....e da smo znali da ste vi mogli smo zajedno do tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Super svirka, super druzenje... Gomila poznatih lica kao i neki nova poznanstva. Sto bi rekao Cane: Braco i sestre... Planinari... Uranak... хехехе Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan "...mogu ćale da ti budem, ne daj bože..." kakav je to kralj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 3, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "....koliko kretena u zemlji Srbiji!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan "......ne dajte se STOCIIII..........ostanite svoji....." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 3, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne , najbolja je Jasna Drvodelja koja kad je videla Caneta na recepciji hotela rekla : "Dobro vece Beograde", a Cane je gleda zbunjeno ! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ....kakva carica....... Idemo još fotki....dok Nensi i Vlajko ne srede svoje! Nale u elementu!!.....ne bio joj neko prekoputa...bilo bi mu.... Ćili.....legendo....stomaci nas još bole od smeha... .....tvoj izlazak iz šatora u gluvo doba je bio vrh! Đuskaaaj! Mikele ....... zar opet? Jutarnje! Ništa niste bolji nego mi ujutro ...a i Vlajko stavio naočare pa se ne viiidiii.... ......A moj dragi nas gleda u fazonu ...Eeeee.....ko su bre ove?! Lele ....podočnjaci baš mi lepo stojeee ....Vlajko će te utepam za ovu sliku!!! ....ali hajde da je postavim da se malo smejete....ova je slikana na prepad! Ja izlazim iz šatora.....ne znam gde sam.... jutro oko 7h ...Ne slikaj breeee!! Iz mraka! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ubacim koju da se vidi da sam i ja bio malo gore. Što se koncerta tiče, ubedljivo najaču energiju odasipa Zemlja gruva (ovo stvarno ne kažem zbog Tamanitua). Ljudi pevaju, vesele se, skaču, animiraju publiku... a ima ih ko wu-tang clana. Komotno se može reći da su isprašili Orgazam i Parti prekidače. Pozdrav za Gočku BJB komunu! Jbg, nisam imao vremena da se družimo ozbiljnije jer sam bio jedan od kuvara malo niže u kući gde je trebalo nahranit preko 30 ljudi. Pozdrav, i neka ovo zezanje sa ovim datumom i lokacijom pređe u tradiciju - ne samo kraljevčana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 3, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Proradio net...sad ce fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Proradio za medalju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na brzinu probrah, nezgodno mi je jedino da ih komentarišem.. evo sve na gomili i to naopako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 3, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi vas sad sve po turu, zezate se tu dok "neki" moraju vredno rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su dobre fotke!!!! E vredelo je čekati....pogotovo one jutarnje!!! I naravno kravica!!! ......kakve li su ne probrane kada su ove "probrane" ovakve.... Daki petrol! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...