vlajko 2670 Napisano April 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza obećava http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-kraljevo/eta/1/1930008/1/6h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepog vremena ja ću sa banjske strane preko Goča do festivala.. Šuma je tamo super.. Samo na par mesta su traktori nekih, 60 m iskopali put..Ostalo može, bilo kojim motorom..Ovih dana idem tamo pa ću slikati trasu sa strane Vrnjačke Banje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 25, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Trinity A koja si ti na slici od vas tri ljepotice? Naravno ona najlepša :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan maxster ti mora da si sluzio JNA u Kraljevu isto kao i ja.Ja sam bio u Ribnici 1981 6 meseci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan maxster ti mora da si sluzio JNA u Kraljevu isto kao i ja.Ja sam bio u Ribnici 1981 6 meseci. Pozdrav Da druže, bio sam u Ribnici od 7.10.83-če, pa do 12.09.84-te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega.Samo mi nismo vozili motore.samo kamione.Ja sam od tada samo jednom bio u Kraljevu 2008.Voleo bih da dodjem sa TA koji vozim i sa zenom ako vreme bude OK,Ja od Kovina imam oko 150 km.Mozda se vidimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan @ Trinity A koja si ti na slici od vas tri ljepotice? Naravno ona najlepša :lol: Pa znao sam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 MILJAN Kazi mi druze,taj put od Banje jel izbija kod samg hotela Dobre vode ili dole blize Piramidi,isao sam jednom,nekim kamionom,davno bese pa se ne secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan ne izlazi kod Dobrih voda. Jedan izbija kod Piramide, a drugi preko Sokolje izlazi na Kamenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima km od KV do Goca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 25, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 32km veoma lepog puta za voznju motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 32km veoma lepog puta za voznju motorom. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 26, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna za line up: potvrdjeni Zemlja gruva i Zvezde Grajma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan pretece me Doktor. Bravo brale. Upravo sam i ja dobio najnovije vesti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Tamanitu, dolazis li sa KTM om na Goc Malo lupa bubnjeve, pa malo ore po Gocu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeah!! ZEMLJA GRUVA !! moj omiljeni bend :jee3: Pa sad nemate kud, morate da dođete na Goč, ovo se ne propušta!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17474 Napisano April 26, 2012 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javila mi Nataša za Zemlju Gruva To je bila kap koja je (izgleda) prelila čašu ... Vidimo se, samo da vidim u kom broju dolazim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Eee vidis ti to Idemo na Goc! Kako da spojim posao i zadovoljstvo, ici minibusom popiti segaciti se... ili strejt voziti umoriti se blazeno svirati vozati, pa do kuce posle svega, bez pivaaa...? Teske muke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eee vidis ti to Idemo na Goc! Kako da spojim posao i zadovoljstvo, ici minibusom popiti segaciti se... ili strejt voziti umoriti se blazeno svirati vozati, pa do kuce posle svega, bez pivaaa...? Teske muke Moj predlog, pre podne "oranje" na Goču , onda svirka, zezanje , može da se prespava na Goču ( u hotelu Dobre Vode je PP 1500 din, a imamo i ekipu koja kampuje ). Sutradan, natenane povratak kući !! Eto , sve je rešeno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 26, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan a imamo i ekipu koja kampuje Jel, a koja je to ekipa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a imamo i ekipu koja kampuje Jel, a koja je to ekipa Ovakva nekakva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ajdemo Kraljevo, ma cela Srbijo, svi 1. maja na Goc!!! KingsTown Musicfestival Lista izvođača Kingstown festivala je sledeća: Vortexx, Zemlja gruva, Zvezde Grajma, Marchelo, Električni orgazam i Partibrejkers. Cena ulaznice je 500din, a do nedelje 29. aprila pet kupljenih u paketu kostaju 2000din. Udjite u grupu http://www.facebook.com/groups/171255209587568/368769546502799/?notif_t=group_activity 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Goc-Gokcanica-Usce-Rudno(starim putem)-Studenica-Usce-Gokcanica-Goc :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajdemo Kraljevo, ma cela Srbijo, svi 1. maja na Goc!!! KingsTown Musicfestival Lista izvođača Kingstown festivala je sledeća: Vortexx, Zemlja gruva, Zvezde Grajma, Marchelo, Električni orgazam i Partibrejkers. Cena ulaznice je 500din, a do nedelje 29. aprila pet kupljenih u paketu kostaju 2000din. Udjite u grupu http://www.facebook.com/groups/171255209587568/368769546502799/?notif_t=group_activity :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Morala sam http://www.youtube.com/watch?v=MMXXLw2cRZs&feature=related 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...