acawroom 23 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! U narednih par dana planiram kraci put avionom za Nemacku, i tamo bih iskoristio priliku da pazarim jednu integralku (ako nadjem). To valja lepo probati, ne moze preko kataloga, a ovde ne nalazim to sto mi odgovara (cena naravno, a i oblik / velicina). Da li iko ima iskustvo sa nosenjem kacige kroz aerodrom, tj. da li ce me zezati ako pokusam da je ubacim kao rucni prtljag? Mislim da moze nesto da se izlomi u teretnom, ko zna kako oni to bacakaju tamo iza. Ako neko nesto zna, neka slobodno javi - necu mu nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem cesto na relaciji Rim-Beograd, vidjao sam likove koji nose kacige sa sobom, uz to maksimalno jedan rancic. Ne bi trebalo da bude problema, ali je lepo pitati na check-in desku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ja sam doneo kacigu avionom iz frankfurta, nosio sam je sa sobom kao rucni prtljag, i niko me nista nije pitao.. jos sam i povratio MwSt na aerodromu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu leteti preko Frankfurta - dobar znak, dobar znak. Imacu jos jednu malu torbu tek za nesto garderobe i higijene. Hvala momci, ulepsali ste mi dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jeli komsija (@acawroom) od kad teras ti tu Vespu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces mogu da ti dam broj carine pa da proveris, sto se tice ostalih sluzbi nema problema a i mozes da je raspakujes pa da bude "polovna"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Jeli komsija (@acawroom) od kad teras ti tu Vespu? Cirka 2 ipo godine, ne tako dugo... Sto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces mogu da ti dam broj carine pa da proveris, sto se tice ostalih sluzbi nema problema a i mozes da je raspakujes pa da bude "polovna"... Mislio sam da pitam na terminalu prilikom odlaska / povratka. Svakako bih je raspakovao, podrazumeva se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, 24.03.2012. sam nosio kacigu za Srbiju , bila je odpakovana u svojoj vreci , glanc nova ... Nosio sam je kao ruchni prtljag u kabinu aviona . Niko me nishta nije pitao ni u Nemachkoj, ni u Ausrtiji na presedanju a ni na Surchinu kada sam stigao ... Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jeli komsija (@acawroom) od kad teras ti tu Vespu? Cirka 2 ipo godine, ne tako dugo... Sto pitas? Ja sam tu iz tih krajeva i Vespu sam terao krajem proslog i pocetkom ovog veka pa bi mi bilo poznato manje vise ko, sta, kako i zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano April 17, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Momci, hvala svima za brzi odgovor Javljam šta sam odradio... ako odradimm, xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema. Devojka mi je donela iz Nemacke u originalnoj,neotpakovanoj kutiji. Nije je stavljala u prtljag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan ... Da li iko ima iskustvo sa nosenjem kacige kroz aerodrom, tj. da li ce me zezati ako pokusam da je ubacim kao rucni prtljag? Mislim da moze nesto da se izlomi u teretnom, ko zna kako oni to bacakaju tamo iza. Ako neko nesto zna, neka slobodno javi - necu mu nista Nešto razmišljam da neće da je računaju kao prtljag ako je nosiš na glavi. A može da se poveća i broj odustajanja od leta, pa možeš da pružiš noge ko čovek. Doduše ništa ne čisti avion tako dobro kao padobran na leđima, al mislim da će i kaciga da posluži. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavi na glavu i reci da se plasis letenja Inace nema frke sa nosenjem kacige u avionu, ako te kod nas pitaju ili krenu da smaraju a kaciga je otpakovana mozes da kazes da si isao na skydiving, ako opet pitaju sto je nova, zato sto na skydivingu ako ne udarim glavom/kacigom u tlo bice uvek kao nova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 17, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan no problemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kada je raspakujes samo uzmi ekser pa je drmni nekoliko puta sa strane i dva-tri puta preko vizira i ne brini nista, proci ce ko polovna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš imao sreće u Louisu u Frankfurtu... Našao sam jedino Schubert, ali je cena bila visoka, negde oko 290Eur i to na popustu. Legla mi je kao salivena, ali nisam planirao toliko da odvojim, i gotovo. Znam da je to #1 proizvod i kvalitet, ali planovi su drugačiji... Više sreće drugi put... Hvala svima na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano April 23, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se nesto oko nosenja kacige iz Amerike, takodje u avionu kao rucni prtljah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano April 23, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se nesto oko nosenja kacige iz Amerike, takodje u avionu kao rucni prtljah? E to vec ne znam, mada koliko su istripovani mozda te etiketiraju odma' ko teroristu Jos Srbin...da se seta sa kacigom po avionu...ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano April 23, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Heh, necu je nositi kao "glavati" prtljag, vec rucni Hvala Ako nista drugo, saznacu info iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi je u prtljazni deo i okolo stavis nesto od odela i nece se ostetiti. Nemoj uz ivicu torbe vec po sredini pa okolo garderobu. Ako koristis kofer jos bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Ohrabren ovim odgovorima, probaću i ja da donesem jednu iz Nemačke. Em bolje cene, em veći izbor, em povraćaj PDVa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da carina nije toliki problem koliko sama avio kompanija može da napravi problem. Wizz air npr za ručni prtljag ima kalup ispred check in šaltera i ako ti prtljag ne može da uđe u to nema šanse sa ces to uneti. A čini mi se da je kaciga šira/višlja od tog kalupa. U tom slučaju možeš da doplatis za sportsku opremu ili da je smestis u gepek od aviona. Ili da odustaneš od leta. Ja bi se mailom obratio avio kompaniji i tražio crno na belo da može. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Što se carine tiče kad dobijem povraćaj PDVa, odmah joj skidam nalepnicu sa vizira i ostale etikete, i tvrdim da je moja tj da sam je uneo u Nemačku. Putujem sa Air Srbija i na Tesli nisam video te "kalupe" a na sajtu im piše da su za ručni prtljag prihvatljive dimenzije 55 x 40 x 20 cm a svaka kaciga se uklapa u to i to zajedno sa onom torbom koju ću isto uzeti. Jbg videćemo. U krajnjem slučaju strpaću je u kofer, pa šta joj bog da... Samo da se setim posle da napišem ovde šta je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Mozete li mi reci kako to ide sa povratom pdv-a ? Je li opet kad odete u tu radnju odnesete taj racun i vrate vam taj pdv ? morate da trazite poseban racun radi pdv-a ili ne ? Posto sam iz crne gore a putujem po svijetu planirao sam i ja nedje napolje dje se zadesim i nadjem neku finu kacigu da je trgujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...