Jump to content

Moto Zajednica

Zardjala mi nova Yamaha

Recommended Posts

• Ne silazi, 7378 postova
  • Motocikl: TDM 900

Moram priznati da sam poprilicno pedantantan i da strogo vodim racuna o masini, servisi se rade u KM po knjizici, uvek se stavlja novo i kvalitetno, oprema takodje, ne dizem na tocak, ne palim gume i sl. gluposti i nervira me kad vidim novu ogrebotinu, skoro sam zakacio nov spuh o zardinjeru dusa mi patila ali ej, pa jbg, vozi se stalno, mora nesto da cvrkne i da ima tragove koriscenja. To ti je isto, kao neka cura od 30 godina. Ima neku boru, malo viska, ali bre, sta joj fali moze da izgleda bolje nego ove klinke, ako me razumes :takoje::moto3: Procitao sam jednu lepu misao u jednoj knjizi, ne bih mogao tacno da citiram ali kaze, kad mislis o nekom kvaru, to ti je kao kada te boli zub. Ne da ti mira pa ga stalno cackas jezikom i stiskas da osetis kako to i sta boli. Pa onda predpostavke, da nije ovo, ono... Odrzavaj to kako treba, vozi, nemoj bas da budes preterano aljkav i to ti je to.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha YBR 125
Zardj'o mu net

Citam temu, onako lagano uz casu soka, procitah ovo i zagrcnuh se od smeha :D

Nego, zardjao meni jedan deo tela, a poliram ga svaki dan. Izgleda da treba vise da ga koristim :D

Ova ti je ka' Njegoševa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja