DjordjeMijailovic 2644 Napisano April 21, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na YBR-u mi je pisalo da je sklopljen u Kini, na XJ6 da je u Japanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano April 22, 2012 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da sam poprilicno pedantantan i da strogo vodim racuna o masini, servisi se rade u KM po knjizici, uvek se stavlja novo i kvalitetno, oprema takodje, ne dizem na tocak, ne palim gume i sl. gluposti i nervira me kad vidim novu ogrebotinu, skoro sam zakacio nov spuh o zardinjeru dusa mi patila ali ej, pa jbg, vozi se stalno, mora nesto da cvrkne i da ima tragove koriscenja. To ti je isto, kao neka cura od 30 godina. Ima neku boru, malo viska, ali bre, sta joj fali moze da izgleda bolje nego ove klinke, ako me razumes Procitao sam jednu lepu misao u jednoj knjizi, ne bih mogao tacno da citiram ali kaze, kad mislis o nekom kvaru, to ti je kao kada te boli zub. Ne da ti mira pa ga stalno cackas jezikom i stiskas da osetis kako to i sta boli. Pa onda predpostavke, da nije ovo, ono... Odrzavaj to kako treba, vozi, nemoj bas da budes preterano aljkav i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj motor, nije to za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maliratac 18 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sutomore Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zardj'o mu net Citam temu, onako lagano uz casu soka, procitah ovo i zagrcnuh se od smeha Nego, zardjao meni jedan deo tela, a poliram ga svaki dan. Izgleda da treba vise da ga koristim Ova ti je ka' Njegoševa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...