NESKROMAN 327 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Shoei xr1000 kaciga, kupljena pre 2 godine, malo nosena. Po meni najbolja grafika shoei, boja je crno-bela, sa teksturom koja u zavisnosti od svetla prelama boje sa sive do ljubicaste... Kaciga izgleda neverovatno uzivo, nema gluposti - tribala, crteza i ostalih kic detalja, ko je video zna o cemu pricam, ko nije nek dodje da se uveri Ja imam xr 1100 a devojka je skoro kupila sebi suomi tako da mi vise ne treba. Kaciga je nosena iskljucivo sa podkapom, ima polutamni vizir koji moze da se koristi i preko dana i uvece, u jako dobrom stanju, jos stoji netaknuta nalepnica od tezine na njoj... Cena: 150e 064/ 0123-034 Sto se tice shoei xr1000 mislim da svako zna o kojoj kacigi je rec i koliko kostaju i jos uvek se prodaju. kaciga_1 kaciga_zoom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan veličina ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan veličina ? L (59-60cm), najbitnije zaboravio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka slika tvoje kacige i unutrasnjost ako moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka slika tvoje kacige i unutrasnjost ako moze? moze daj mail ili nesto, kad krenem da uploadujem na oglas kaze da nije dobar format... Zato ih nisam stavio od pocetka. Videcu sutra u toku dana da postavim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan slika_1 slika_2 slika_3 Sutra cu slikati iz vise uglova i sve detaljno i postavu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan spale92@sbb.rs zainteresovan, cekam slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji priprema za bluetooth? kad je napravljena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan spale92@sbb.rs zainteresovan, cekam slike... Poslao sam ti mail i slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, extra izgleda, imas odgovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji priprema za bluetooth? kad je napravljena? Druze, ne znam gde da vidim kad je napravljena. Pise samo JAPAN. Kupljena je pre 2 godine, nova. Naravno da ne postoji priprema za bluetooth, ni jedna SHOEI kaciga to nema! Naravno, mozes da ugradis intercom uredjaje (scala rider, cellular line)... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Datum proizvodnje bi trebao da piše na unutarnjoj strani, ima etiketa kada se skine postava. A to za bluetooth je glupost, ovo je sportska kaciga, za šta će joj BT. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano.... mada ako prodavcu ponudite vise novca, mozda ja i otpadnem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega, kaciga stigla.... Pozdrav, hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...