nuk 291 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo deluje, vredi ga pogledati svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5888 Napisano Jun 30 (promenjeno) Ne silazi, 4407 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli dobro da li ti zaista ovo treba. To je težak i kabast, touring model. Nije zgodan za grad i skokni trkni varijante. Eto i vlasnik ga menja za manji i noviji skuter, piše mu u opisu. Promenio Jun 30 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 8 Napisano Jul 2 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan imam za lokal mali 125 2t hexagon,kome treba detaljno sreeđivanje zimus ali ga vozim,tako da mi je ideja da mi to bude maxiskuter a ne za trk komb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano Jul 2 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam par godina 2007.god Scarabeo 400i ... Prezadovoljan !!! Ako naletiš na nekog dobrog, ne ustručavaj se. Malo troši, ide extra, max 160 km/h, mali / veliki vizir. 34 KS sasvim dovoljno da obiđeš i Trebinje, i Banja Luku, i ...ma gde hoćeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 8 Napisano Jul 2 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na podeljenom iskustvu nadam se da uskoro uzimam 500 grandtur ..ne za švrćkanje već za vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 8 Napisano Jul 7 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ulete mi jedan burgman 400 i pomesa mi zivce u vezi odluke.....valjda kad napunis 50 teze preseces .... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano Jul 7 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kolega vozi AN400, sa karburatorom, zadovoljan. Drugi vozi noviji, ajnšpric, prezadovoljan... Koju god marku da nađeš, ako je u dobrom stanju, služiće te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 8 Napisano Jul 15 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Forza 300 od poznanika 2015.... Odusevila me.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 8 Napisano Jul 15 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dosadio sam i sebi sa biranjem i gledannem na posketku se pojavio poznanik sa dobrom hondom dugogid.vlasnik odrzavana od prvog dana reg. Neigrebana ocuvana.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8175 Napisano Jul 15 BJB Maxi Scooter Club, 6355 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na ono čime si počeo ovu prepisku, pazario si bombonicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cap.miki 8 Napisano Jul 17 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 7. 2025. at 15:40, alexanto je napisao: U odnosu na ono čime si počeo ovu prepisku, pazario si bombonicu znaš kako nisam žurio,poznanik je rešio da proda ,tako da se eto desilo....zadovoljan sam motor je održavan od prvog dana ,10/24 zameni filtere i ulje pešao od tad 500 km možda da je malo jača ali vozim se sam tako da je ok mislim da je bolja ciklistika od AA koju sam probao,sedoh na piago MP3 300 pre neki dan mal ne poginuh....ništa mi se to nije svidelo...čini mi se da moja vespa 2T 125 bolje ubzava..a u krivini ne daj Bože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano Jul 17 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...