Jump to content

Moto Zajednica

1. Moto GP Losail, Qatar konacno!

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Lalajko, rekao sam ako je elektronika, a ti se zakaci kao pijan plota. Sta god da je, neka to poravnaju. Mozda Audi odluci da mu je previse da finansira GP, pa da ostanu dva fabricka tima. ;)

Eeeee Milky, bijase nekada. Ko zna, da se ovo malo rascisti, mozda moramo da podnesemo zrtvu smorenosti, da opet nadodje na ono pravo. Ja jos neodustajem, vjeciti utopista. :jee:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Lalajko, rekao sam ako je elektronika, a ti se zakaci kao pijan plota.

Dobro, de... vidi kako je napolju. Da je lepo, obzirom na ono sta sam planirao, ne bih ni citao ovu temu. Od pocetka sledece nedelje lepo vreme pa se citamo kasnije... mnogo kasnije.

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

@Mixa,takvo elitno takmicenje postoji,WSBK. E,sad to sto nisu prototipovi i zvucna imaena (kako za koga) od kojih spadaju gace je druga stvar. Nedostaje im trenutno Yamaha ali vratice se.

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Mislio sam na nekadasnji GP, bio je tada i SBK, a opet smo u GP imali fabrickih timova na pasja preskakala. No dobro, sve se mijenja, sem kamenja, pa mora i GP. Nego ovo mi mi posljednjih godina cini na neka dodvoravanja, pa mjenjaju pravila i klase svako malo. Ali valjda ce izaci na dobro.

• Svrati cesto, 3572 postova

Sezona 92 je bia takva zato sto je Duan na treningu za osmu trku sezone imao onaj stravican pad i nije vozio do zadnje dve trke a i tad nedovoljno oporavljen .

A u prvih sedam trka je uzeo 5 pobeda i 2 druga mesta . Gardner i Krivilje su pobedili u odsustvu Duana sa njegovom Hondom a Lovson sa Kadjivom po kisi ( potopu ) u Madjarskoj I jedna pobeda za Kocinskog na zadnjoj trci kad je Rejniju bilo dovoljno da bude koje mesto Ispred Duana da bi uzeo titulu . Par puta je zasluzeno pobedio Rejni i jednom Svanc .

• Podržavam 5

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

to crank = statističar :zvizduk: . Ne možeš da odoliš brojkama?

Jedno pitanje za one koji više od mene prate Stonerove vožnje. Ne mogu da se setim, ali imam utisak da je veoma retko imao padove zbog loše kontrole zadnjeg točka iako koristi slide češće od drugih. Uglavnom su to bili padovi zbog prednjeg točka, a što se tiče highsidea mogu da se setim Valencie 2009. Da li sam u pravu?

• Ne silazi, 5020 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Sezona 92 je bia takva zato sto je Duan na treningu za osmu trku sezone imao onaj stravican pad i nije vozio do zadnje dve trke a i tad nedovoljno oporavljen .

A u prvih sedam trka je uzeo 5 pobeda i 2 druga mesta . Gardner i Krivilje su pobedili u odsustvu Duana sa njegovom Hondom a Lovson sa Kadjivom po kisi ( potopu ) u Madjarskoj I jedna pobeda za Kocinskog na zadnjoj trci kad je Rejniju bilo dovoljno da bude koje mesto Ispred Duana da bi uzeo titulu . Par puta je zasluzeno pobedio Rejni i jednom Svanc .

Da se malo potsetimo, prva trka sezone. Suzuka, kiša, padovi, prelomi, ludilo... snimak trke

http://www.youtube.com/watch?v=7bFZKnyt-Vo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja