Gile_Extremeboy 7948 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Iscupan je jedan kabal iz upravljacke jedinice ECU i vracen na mesto, fora je sad sledeca, izgoreo osigurac kod akumulatora koji napaja ceo sistem strujom, izuzev kontakta, tabla radi. Stavljam nov osigurac, kolko dajem kontakt on se istopi. Taj kabal ide u relej (Engine Stop Relay) iz njega izlazi u ostala 2 koja idu posle u milijardu stvari.. Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neko mopgao pomoci da resim ovaj problem, bar redosled kojim da proveram, preko granice sam i ako ne resim to da upalim motor moracu ga tu ostaviti. Evo seme: http://home.cogeco.ca/~ebaypics/WireDiagram.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano April 1, 2012 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obično stavim neku malu sijalicu umesto tog osigurača i ako svetli punim sjajem - ne valja, negde je kratak spoj ali ne postoji opasnost da izgori instalacija E onda ide igranka...i kad se sijalica ugasi, popravio si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano April 1, 2012 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan hvala arakise na tipu, smanjio si mi muku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim sa seme,iz engine stop releja ta zica ide na brizgaljke, pumpu za benzin, tps. Ja bi prvo to otkacio, jedno po jedno, pa probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Odkaci i dzekove sa bobina i one se napajaju sa tog relea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...