dRR Nele 57 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ima li dobrovoljaca za odlazak u louis,skupimo se nas cetvorica(ili cetvero jos bolje) i zapalimo kolima. kad podelimo troskove put ispadne 25-30evropejaca a sve na licu mesta probamo i odaberemo(mislim da je tako najsigurnije),i napravimo povrat pdv-a,jos ako ubodemo nesto na akciji ili `last chance`... to je jeftinija solucija,a ako neko hoce mozemo i motorima. veliki pozdrav od Nese iz Šida ,moj br tel je 064 277 1010 pa ako ima zainteresovanih javite se sto pre,ja bih da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 30, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan i onda budu puna kola kaciga i moto opreme i naplate vam carinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan `NAPLATE` carinu????, pa brate ljudi smo,dogovorit cemo se.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije losa ideja, moze da se kupi dosta opreme na koju ne bi platili carinu, obuces jaknu, pantalone, cizme. Plus zezancije za motor, nesto od alata itd.. Steta sto sam pre neki dan pazario pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete išli u Beč, svratite obavezno i u Hein Gericke, oni znaju da povremeno imaju baš dobra sniženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to isto planirao, samo prvo motor da kupim. Ne znam koliko ce me ispasti svi troskovi ,pa ne bih da razikujem ali ako bude uskoro i sve bude po planu javljam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 1, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan evo vam prilike da kupite nesto ekstar! Rukka jakna snizenena skoro 30% za 250 evrica! Jeste osnovni model ali ja imam pantalone isto osnovni model i vrh su ! Nikad nisu propustile a vozio sam dosta puta po jakoj kisi! http://www.louis.de/..._zweifach_cp133 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan treba ici u louis,oni uvek imaju nesto na snizenji.moj predlog je da se ide u bec u veliku prodavnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan @drr nele: - U koji louis bi isli? Sve vise sam zainteresovan za kombinaciju ako se ide kolima, 4 osobe mogu da podele troskove puta pa da izadje 20-30 evra za put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je odlična, ja bih išao ali sam slobodan samo vikendom...ako se organizujete za neki konkretan datum javljajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, moze vikend, moze i radni dan naredne nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan zar niste zakasnili malo? ipak je krenula sezona,sto znaci manje snizenja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose ici preko Slovenije, pa pazariti i gume ako nekome trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan + Italija outleti(bila je neka tema, da ne kopam)...eto celodnevne zabave za male pare...bar da parimo oči ako ništa drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Momci, super je ideja, al kako ste krenuli, Louis, Wiena, Slovenija -gume, Italija.... treba će Vam u najmanju ruku kamion i po 1500 evra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 6, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Imate usput Širnika......... http://www.sirnik.net/kontakti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, super je ideja, al kako ste krenuli, Louis, Wiena, Slovenija -gume, Italija.... treba će Vam u najmanju ruku kamion i po 1500 evra ima polovnih kamiona po evropu lom...ne vidim problem zašto ne bi pozajmili neki otključan na neko vreme , pare nisu problem....para nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 6, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije losa ideja, moze da se kupi dosta opreme na koju ne bi platili carinu, obuces jaknu, pantalone, cizme. Plus zezancije za motor, nesto od alata itd.. Steta sto sam pre neki dan pazario pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan hajde ljudi,fali nam cetvrti.... mogli bi da idemo 13/14 apr. otprilike polazak u toku noci oko 4h(ujutro),da bi u Becu bili oko 9-10h taman da sami sebi budemo Uskrsnji zeka (meni Deda Mraz nije nista doneo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 7, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan hajde ljudi,fali nam cetvrti.... mogli bi da idemo 13/14 apr. otprilike polazak u toku noci oko 4h(ujutro),da bi u Becu bili oko 9-10h taman da sami sebi budemo Uskrsnji zeka (meni Deda Mraz nije nista doneo ) Ako budete dolazili javite se,biću u Beču od 13-og pa bi mogli do Louis-a u "šoping" zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan šta bi na kraju sa organizacijom "LOUIS" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan a izgleda nista??? ako se ne organizujemo ja u sledecu sredu idem sa drugarom u Vicencu,on vozi kamion i zna pomalo talijanski pa cu u onaj Dainese outlet,na forumu sam procitao da moze da se pazari mnogo jeftinije nego kod nas kvalitetna oprema,...u svakom slucaju i dalje sam zainteresovan za ovu turu ako se skupimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Louis u austriji nama najblizi je stvarno ok ima sve i svasta i stalno su popusti treba to pratiti na netu i tad otici,ja sam naprimer pokupovao neke stvari za smesne pare ovde bi me kostalo duplo(kaciga,protektori,rukavice letnje kozne,potkapa,termo za kolena,pojas) A sto se tice dainese bio sam i tamo pre godinu dana odlicna stvar!mozes da naletis na neke stvari za smesne pare tipa jakna koja kosta 60e i pritom ako budes isao pogledaj na vecini od tih stvari na etiketama pise"nije na prodaju"!Tako da je i jedni i drugo dobar izbor kupovine,ako budes isao javi sta si pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 21, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan To s kamionom ti je 5 puta bolja kombinacija i zbog carine i zbog organizacije. Samo nisam siguran da ćeš tamo imati bogatiji izbor jeftinije robe, kao što je slučaj sa Louisom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...