Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FZR 400

Recommended Posts

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Ogranicen sam odredjenom tolerancijom zbog tih 10 ks, i ogranicen novcem. Nasao sam ispravne karburatore koje bi kupio ako bi uzeo motor. Samo sto motor izgleda nije legalan, problem za problemom. :/

momak imash moto berzu, polovne automobile i mojauto i listaj oglase dok neshto shto valja ne ispliva. mani se chorava posla, em ima da popravljash a nemash chime, em je prejak za tvoje godine (ogranichenje kw), em nije legalan, itd..

ja ne znam dal ima neshto od 4 cilindra da ti mozhesh da vozish a da nema blokadu. bila je jedna cbr 600 u oglasima sa blokadom na 25kw, ta bi ti bila odlichna :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Qingqi Supermoto 125

Zavisi kako smatras pojam srediti. Dosta ga ljudi zna, i mislim da ni jedan cestit policajac ne bi kaznio sina svog kolege zbog 10 ks. Ipak toliko ima moja kosilica za travu. 1lol.gif

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

dobro, ajd ti ga kupi , pa nam posle piši šta si sve uradio ikoliko tekoštalo.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Znači da sumiramo:

Nema čiste papire.

Nije ispravan.

Po zakonu ne smiješ da ga voziš.

Od ovakvih motora se prave polovni djelovi, takav kakav je ne vrjedi ni 500Eura.

Ko ima i grama mozga neće to kupiti, pogotovu ne po toj cjeni, da bi se sa tim vozi okolo.

Bio tata policajac ili ne.

• Podržavam 2

• ♠♥♦♣, 40 postova
  • Motocikl: U delovima

Ovo je izgleda jedna od onih tema gde je osoba vec zacrtala sta ce da uradi, i samo ceka da se i drugi sloze. :neznam:

Kupi, pa se posle vrati ovde da pises dogodovstine.

• Hronični Motociklopata, 7330 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

idi kupi rs125 i gotova prica

slazem se, najbolje uzmi neku ljutu 2taktnu trkalicu, dok ne napunis dovoljno godina, jer masinu sa 4 cilindra i manje od 48KS tesko da ces naci jer svi su oko 50-60KS, i to pogotovo za ispod 1000eur, a za te pare mozes da biras neku stariju 125ccm trkalicu koja ce pojesti tog kineza sto sad imas

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 750R

ne znam bas za rs250 nije to za nekog bez iskustva, ta 250 moze da parira vecini starijih 600... ako nadje zzr250 ili zxr400 da je registrovan na 34kw (ima toga iz svabije/italije sa restriktorima)...

@ salelukicns: nemoj se vezivati za odredjen model/marku, jer se cesto desi da na kraju zavrsis sa necim drugi u rukama da ne kazem pod dupetom... samo polako i pun gas :takoje:

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Reče dečko da oće četri cilindra. Jedina mu je opcija da juri one iz uvoza limitirane na 35kW

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 750R

Opet ti pametujes :lol: drugar ima SRAD koji je limitiran na 34kw i tako stoji u saobracajnoj... Na zapadu je to normalno, odes u zvanicni servis oni ga ustroje i cao...

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 1000

Inace da se nadovezem za onaj FZR400, ja sam bio da ga gledam, na oglasu pise da je iz dolova, ali je iz brezana kod pozarevca... Sto se tice masine lepo radi ( ne lupa i ne zvecka nista), preliva uzasno, zivo gorivo baca kroz auspuh, tako da su samo karbovi tu u pitanju, ALI..... Uvek ono ALI... Na sasiji je prepravljan poslednji broj broj, neko je PROBAO da od 3 napravi 8 ali je koristio macolu i sekac, tako da je unakazeno... Ima covek i racun od firme koja je carinila, i u racunu LEPO pise da je kupac proverio broj sasije i motora i da se naknadne reklamacije ne uvazavaju (lepo se ogradili)... Inace vlasnik je lik iz bg, koji kao ne zna nista o tome, kao takav je bio itd.... Sve u svemu,taj motor jedino za delove jer je "divljak" i prvi put kad te zaustave neki saobracajci, ode masina u 29. ....

Zao mi je sto ranije nisam video temu da ti skratim muke oko razmisljanja o tom motoru... Inace nisam napisao da je motor imao pad, ostecena prednja vila, rezervoar ulubljen, iscukan ovde onde, to ne vredi ni 200e a ne 800e.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja