Raša 54 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan u međuvremenu je stigla druga maska, kao na slici br. 3, hvala kolegi Nucleus-u, tako da nosač maske i sata pravim opet ispočetka. stiglo je i zadnje led stop svetlo i to je namontirano ali nema slika, a imam i zadnji blatobran koji takođe čeka montažu. farbanje zavisi od budžeta, jeftinija varijanta (i verovatnija) da će se plastike i točkovi ofarbati u sadašnju kombinaciju na rezervoaru, znači prela bela sa crvenim. i skuplja varijanta plastike rezervoar točkovi u čisto belu a ram i mašina u crnu. ko doživi pričaće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan cek, oce ovo da bude SF ili!? nemoj da sam dzabe pratio temu 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa neće u klasičnom smislu. upravljač ostaje ovakav kakav jeste. a šta će da bude na kraju videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slika... stop svetlo... zadni blaotbran.. bio je za thunderace-a i nije odgovarao pa sam morao malo da ga prilagodim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti ovaj nosac za zadnji blat, vidim trudio si se .. ....pretpostavljam to bi bilo to za narednih po godine sto se radova tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ,Da li si razmisljao da rezervoar malo podignes(na strani do sedista)jer izgleda mnogo ravan,ako kapiras sta hocu da ti kazem,i ralicu takodje. E da da ti se ne istopi ova stopaljka od auspuha . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti ovaj nosac za zadnji blat, vidim trudio si se .. ....pretpostavljam to bi bilo to za narednih po godine sto se radova tice. da znaš d a sam se ubio od posla jbg nije reprezentativan ali funkcioniše, uglavnom to sam završio pa sad idem dalje, možda napravim i nešto izglednije ali jbg. kad se ofarba u crno neće se primećiveti.. u pravu si, sad sam miran do proleća. mohikanac, rezervoar definitivno kvari liniju ali će ostati takav kakav jeste, imao sam i za to neke ideje ali moram da ga sastavim jer se razvlačim već tri godine. kako misliš da podignem ralicu? zadnji deo ne može jer je skoro pa naslonjen na grane... borko motorko to moraš da mi prevedeš da bi te razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 12, 2010 (promenjeno) Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne moze,onda ok. E da ovaj nosac podvuci gornju stranu pod blatobran izgledace bolje... Promenio Decembar 12, 2010 član mohikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan citam ti ja tako citam, prodje sat vremena, dodjem do zadnje 12str. i reko gotova masina, ali tek je blatobran na redu. salim se malo drugar samo napred, bice jednog dana unikatna stritfajterka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan namestena maska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima šanse (mesta) da izduvnu granu provučeš pored aportizera kroz rame? Ovako izgleda malo kao traktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Razgovora radi, koje je ono stop svetlo i posto kosta ? Kupio sam skoro slicno pa se jos preracunavam nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nema mesta za cev auspuha da ide kroz viljušku, tamo je sve zatvoreno. jedina varijanta je da ide bliže fuzasteru tj da ne pravi toliki krug ali onda je problem zbog grejanja obuće. inače uživo izgleda dosta drugačije. štop svetlo je polovno, koštalo je, mislim, 25e. polovno je i ima malo naprsnuće stakla ali je kompletno i isprtavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...