Raša 54 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan doci ce blatobran na zadnju viljusku, mozda i jos neka zastita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan daj neke slike tvog motora Inka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan daj neke slike tvog motora Inka. Pa nisam mislio bash da T se ubacujem u temu ali ajde, delimo skoro isti naslow s tiim da owo ''malo zhiwaca'' je u mom sluchaju ''malo WISHE''! Plan mi je da naprawim celu prichu sa slikama o procesu napredowanja (i nazadowanja!) u toku izrade, o swim postupcima itd ali po zawrshetku radowa. Mozhda to objawim i kao swoj prwi chlanak?! ;D Jbga, wishe mi odgowara tako zbog wremena i obaweza. Trenutno sam u toku prawljenja repa pa ga na slikama ni nema tj. ima starog koji je ceo iseckan da bi se dobile samo dwe kriwine koje mi odgowaraju! ;D Ljubaw nema granice! Inache menja se skoro swe na motoru tako da nece ni lichiti na sebe kada budem zawrshio sa njim a pogotowo ako bude nastawio da me nerwira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan samo ti okači slike, nije nikakav problem. pa kad završiš sve lepo upakuj u jedan članak. i ja sam mislio tako nešto, ali ovo se odužilo debelo jbg... biće nešto i od nas dvojice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan samo ti okači slike, nije nikakav problem. pa kad završiš sve lepo upakuj u jedan članak. i ja sam mislio tako nešto, ali ovo se odužilo debelo jbg... biće nešto i od nas dvojice ;D ;D ;D Svi zeljno iscekujemo neke informacije o tvom napretku... Evo zima je,zato grejalicu u garazu i prioni na pos'o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan auspuh je gotov... ovo mi je radio jedan drugar u auspuh servisu. urađeno je iz komdada tako da se izduv razdvaja samo na jednom mestu, dole na kraju grana. morali smo ovakav luk da napravimo da bi noga imala mesta na fuzasteru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije lose cak sta vise svidja mise nego jel ima mesta tui za tablicu i stopaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ala ce da mirise nagorelo meso ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 31, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o Pojacan intenzitet radova!!Ipak ce biti gotov 2011-te a ne kako je pisalo u motoradu 2014-te :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan A bas danas (tj. juce) sam hteo da te kritikujem kako ne radish nishta, kad ono.. Cevuljaga izgleda divlje! :o Jel planiras da je ostavljas ovako u sivoj boji ili ce ici kasnije na niklovanje ili nesto trece? Od nazad izgleda jako mocno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dolazi tanak štop u led varijanti ispod ova sva otvora na izduvu i to je to. tablica će ići sa donje strane na lonac pa kome se čita moraće da se saginje. dane, kad se taj miris pomeša sa mirisom sagorelog ulja iz yamahe bar ću da mirišem na roštilj... ;D ;D nucleus, pa ne znam, pošto je budžet ograničen verovatno ću samo prefarbati izduv. i meni se sviđa! BRACO pa znaš da su ovi iz motorrada uvek pogrešno informisani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Februar 1, 2009 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Palis nas da ce ona cevuljaga tako da ostane ??? Mada moze da ima dvostruku ulogu, cev auspuha-krasbar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Palis nas da ce ona cevuljaga tako da ostane ??? Mada moze da ima dvostruku ulogu, cev auspuha-krasbar hahaha aco ozbiljan sam. cev ostaje... jedino ako skupite 300-400e da mi platite da je sklonim. moram da priznam da nimalo nije elegantna ali verovali ili ne meni se baš dopada... izgleda mi nekako moćno... (nisam normalan, znam ;D ) danas je stigao doni deo oklopa od R1 pa će uskoro i ralica biti gotva, tamo negde na jesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan rep je završen. zavaren nosač posude za kočionu tečnost. napravljen nosač elektro komponenti koji je ujedno i zaštita od vlage i prljavštine. evo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan I melodija nastawlja da swira... WORK WORK WORK! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako ikako mozes upasuj tu cevuljagu ispod repa. jako kvari izgled motora. BODE OCI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako ikako mozes upasuj tu cevuljagu ispod repa. jako kvari izgled motora. BODE OCI!!! ne vredi željko. nema gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ma ostawi je owako, totalno je HARDCORE! Mozhda ewentualno da razmislish da li da stawish neshto preko?! Mozhda neki kao odstojnik tj. ''Ladijator'' ;D koji ce biti na par mm udaljen od cewi, chisto poshto je bash izlozhena da se ''ne zalepish'' kojim sluchajem... a mozhesh i da je uradish od onog lima sa rupicama (u jbte, al se struchno izrazhawam ), onim kao shto ima na wesh mashini! ;D Jes, zwuchi glupo, ali mozhe da izgleda jako dobro ak' se odradi kako treba... ako ikako mozes upasuj tu cevuljagu ispod repa. jako kvari izgled motora. BODE OCI!!! 'besh fajtera koji T ne izwadi OBA oka kad ga widish! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ili kako sam vec video na nekom Ducatiju kao karbonska prevlaka, i to bi izgledalo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kao što rekoh rep je gotov ali to se odnosi na konstrukcioni i funkcionalni deo. oko estetike ima da se radi ali u nekom drugom životu. doći će štitnici na cev auspuha. jedan sa donje strane da mi ne prži obuću i jedan gore da sakrije var na spoju cevi i lonca. i meni se sviđa taj hard core izgled ma da znam da se većini ne dopada što je sasvim za očekivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan i meni se sviđa taj hard core izgled ma da znam da se većini ne dopada što je sasvim za očekivati. pa nema swako ''stomak'' za SFa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cevuljaga je cool, samo ti cepaj dalje i ne razmisljaj o tome sta se drugima ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 7, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Cevka je VRH BRATE!!! Napokon nešto različito!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cevku si ovako mogo staviti, ima mesta. manje bi strcala. sta jos ima da se radi od tako tih vecih hiruskih zahvata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore odlicno postavljena cevka...realno kod mene je na mojoj FZR ki slicno i meni se to jako dopada...samo napred i ne menjaj nista molim te.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...