BRACO 3355 Napisano April 16, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ra$a nesto gledam ovu masku od 999 neznam jesi li je analizirao posto je ona kad je u prirodnom polozaju daleko ispred a kad je onako malo nagnes onda oni repovi na njoj sto drze vizir dodju prilicno visoko(triput mjeri jednom sjeci)pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si, repovi se skraćuju ali sad je stvar u tome što ovaj fabrički rep potpuno menja izgled motora i kada bih sad prepravljao masku to bih radio na slepo, pošto će motor biti sklepan za ovu sezonu odlučio sam da je ostavim ovako kako jeste (osim tih repova) pa kad uradim rep i nabavim ralicu onda ću masku uklapatu u tu celinu, neću da je uklapam u ovakav izgled motora jer mislim da je to sa ovim repom nemoguće. GROS braco ima pravo, auspuh da uradiš u fazonu kao na njegovoj yamahi, masivniji i podignut ka gore i da te Bog vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate jel smemo znati gde si nabavio prenje farove za FZR-ku i koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nabavio u louis-u, 50e komad, moras da kupis dva jer je jedan za dugo, a drugi sa kratko, ovi farovi nemaju poziciju i dosta su mali. imas vece, oni su 35e komad i imaju poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate ko ima katalog za narucivanje opreme iz louisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan obrati se gordanmg-u, ja sam sa njim saradjivao, svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok brate, hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno sam najgori. ;D ;D ;D ;D motor je ružan ko sam đavo ali morao sam da se vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti lik! ;D Bajk izgleda opako. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad sam video da si ti okačio slike tvog motora morao sam i ja da se pohvalim! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Maj 2, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Extra!!! Nista ne diraj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako i sa cime si sredio grane auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa napisao sam ti u tvojoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok. izvini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan konačno stigle vile za motor (štapovi, donji trougao, heblovi) pa sam to namontirao, stigao je i sat, ali on će sačekati. napravio sam nosač repa.. evo kako je to išlo.. da bih ga uradio do kraja nedostaje mi lim koji prekriva lonac jer on određuje tačnu poziciju sedišta pa ne mogu da pravim nosače sedišta na slepo. taj lim sam dao farbachu pre samo šest meseci da skine kalup, valjda će ga vratiti uskoro ;D ;D ;D a ja do tad radim na nosaču maske, farova i sata. pozdrav i vidimo se dogodine u ovoj temi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan To Raso samo napred! Izvestavaj nas o svakom uradjenom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, jako mi je drago sto si napravio pomak, samo udri i pisi obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je čovek rekao "Na šta potrošiti novac, vreme i malo živaca", sad mi je jasno zašto je samo kod živaca napisao "malo". Samo napred i polako, ne brzaj. ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan opet si se bacio na pos'o. svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izwinjawam za off. :'( samo kratko.. Jel mozhe da se dobije spisak ljudi koji se bawe izradom delowa za motore od plastike, koje kalupe imaju i slichno... Koristilo bi swim ljubiteljima SFa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 24, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da posle svih sra*ja nastavljas zapoceto! Izvestavaj nas... Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su dobre vijesti, drago mi je da su se stvari opet pokrenule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da ce neukrocena zver biti bolja i lepsa od prethodne, samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da ce neukrocena zver biti bolja i lepsa od prethodne, samo napred hahaha saxi druže od one što si ti video teško da može ružnije, zato sam je i slupao. nije mi se svidela. a ni m1losh-ev motor m se nije svideo pa sam i njega. a za kawom mi se srce cepa. ;D ;D ;D ;D hvala ljudi na lepim željama, najkomplikovaniji deo je bio taj nsač repa, savija se u nekoliko pravaca i stvarno nije jednostavno. kad bude novosti obaveštavam vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Septembar 24, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...