doda 127 Napisano Octobar 13, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Subjektivno--znaci samo kacige koje ste probali i to na motoru. Vasi utisci , ocene i naravno preporuke. SHARK RSF-2i skoljka od fibera,debeo vizir,ne magli uopste,ugodna unutrasnjost,provetravanje dobro,dosta tiha kaciga, zamerka--ne moze da se skine postava zbog pranja SPASLA MI GLAVU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 15, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N60, odlichna kaciga i ima sve shto je potrebno, lagana i udobna +(ne svira ;D) a nije ni skupa. Verovatno nije najbolja ali je extra dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan AGV GP PRO - za moj oblik glave najbolja. Probao sam sve zivo sto sam mogao da nadjem po Beogradu, bez obzira na cenu, i ova kaciga odvaja kvalitetom izrade i "lezanjem" na glavi neuporedivo. Nazalost, stigoh da probam MS (imaju MS i ML), pa mi se cinilo da bih mooooozda mogao i S da nosim, i ne uzeh je...S nece imati verovatno nikada da mogu da je probam, tako da moram da cekam da odem negde u inostranstvo da je probam-kupim... BTW, zna li neko da li u Budimpesti ima izbor tih kaciga (znam da ima AGV predstavnistvo, ja im napis'o mail, i pitao da li imaju S i SM, spreman da potegnem put i uzmem jednu od te dve, ali nista ...nema odgovora...ocigledno ili ne znaju Engleski, ili sam ja beznacajan kao kupac za njih...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Nolan N61 replika. Za sada me odlicno sluzi, kada je toplo nemam problema sa magljenjem ali cim padne temperatura pocinje da magli. Sto se tice udobnosti, meni odlicno odgovara. skidaju se sundjeri bocne i zadnje strane ali se ne skidaju oni sa gornje strane. Do brzine od nekih 200km/h svakom je preporucujem. Evo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Nolan N61 replika. Za sada me odlicno sluzi, kada je toplo nemam problema sa magljenjem ali cim padne temperatura pocinje da magli. Sto se tice udobnosti, meni odlicno odgovara. skidaju se sundjeri bocne i zadnje strane ali se ne skidaju oni sa gornje strane. Do brzine od nekih 200km/h svakom je preporucujem. Evo slike: Ko ima problema sa magljenjem sa bilo kojom kacigom kada je toplo ??? I ja imam N61 genesis, odlicna. Doduse, to, do 200, preko 200, stvarno ne znam, meni se cini da odlicno prigusuje zvuk. Od onih koje sam probao, Shark RSR 2 Duhamel.... Nisam nosio u voznji naravno, ali mi se cini da je mnogo dobra, a lepa je nevidjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo grex crnu, cijena oko 100e i sasvim sam zadovoljan, nije bucna,jedino sto se ne moze unutrasnjost maci, mada nijesam ozbiljnije ni pokusavao.magli,ali dako to rijesim nekim sredstvima. kacigom sam bas zadovoljan sobzirom da nije skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima problema sa magljenjem sa bilo kojom kacigom kada je toplo I ja imam N61 genesis, odlicna. Doduse, to, do 200, preko 200, stvarno ne znam, meni se cini da odlicno prigusuje zvuk. Od onih koje sam probao, Shark RSR 2 Duhamel.... Nisam nosio u voznji naravno, ali mi se cini da je mnogo dobra, a lepa je nevidjeno.. Ako nekad budes vozio po kisi videces da vizir zamagli i da se nista ne vidi, jedino ako imas onaj dupli sto ne magli. Znam da na temperaturama ispod oko 10stepeni moras da vozis brze od nekih 50km/h da bi otvor za odvodjenje vlage uspeo da je otkloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 20, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam HJC FS 10! Stvarno odlična kaciga, nema puno šumova, ima dupli vizr (sunčani)! Antifog je vrhunski, tako da nema reči o magljenju vizira! I na brzinama preko 270 ne stvara nikakve zvukove! Mogu reći sve najbolje o njoj! Košta cca 300€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8865 Napisano Octobar 22, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3215 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre nedelju dana kupio nolan n102 ncom, na par stepeni napolju ne magli ni malo. ima pin lock,vizir za sunce, skida se unutrasnjost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se pomera onaj spoljasnji vizir za sunce? Izvinite za off, ali kupujem kacigu pa pitam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan SUOMY Spec-1R (Biaggi) nema kacige koju sam probo da na glavi bolje stoji od ove,jedino sto je u voznji malo glasnija ipak to je trkacka kaciga,vezir nema sanse da se zamagli ni namerno...Placena nesto preko 400 e. u radnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8865 Napisano Octobar 22, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3215 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se pomera onaj spoljasnji vizir za sunce? Izvinite za off, ali kupujem kacigu pa pitam.... na standardan vizir je sa unutrasnje strane usrafljen jedan manji koji sprecava maglenje, a sa spoljne strane se spusta taj za sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li se pomera onaj spoljasnji vizir za sunce? Izvinite za off, ali kupujem kacigu pa pitam.... Pomera se tj moze i da se otvori ne zavisno od glavnog vizira, a moze i da se skine skroz o5 ne zavisno od glavnog vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano Octobar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kaciga? Bez razmisljanja, Zozonova Arai. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan treba reci najbolja i najprihvatljivija za nas djeb jeb.. ti kacigu koja je 400evra i vise kad ja nemam ni gumu da kupim dajte sad predloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Uvex Quatro. Dan danas ne mogu da prežalim što sam je prodao pre 16 godna kad sam "sišao" s motora. Imala je otvaranje bradnog dela da može da se nabaci preko cvikera. Ležanje na glavi savršeno tiha i udobna. Sad malo pljuvka na GREX. Kupio sam je pre šest meseci kada je bila taman koliko treba tesna na glavi, doduše od početka muči većom težnom (flip up model) i popriličnom bukom. Ali najgore je što se sve više klima, kao da je stiropor unutra bednog kvaliteta i popušta sa svakim stavljanjem-skidanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zozonova Arai. ha preznojavam se mozes kupiti juga za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li se pomera onaj spoljasnji vizir za sunce? Izvinite za off, ali kupujem kacigu pa pitam.... Pomera se tj moze i da se otvori ne zavisno od glavnog vizira, a moze i da se skine skroz o5 ne zavisno od glavnog vizira. Vizir za sunce na vecim brzinama tandrce i oce da se digne, sama kaciga pravi veliku buku, istina da ne magli ali je kanta ! moja je skoro nova, nosio sam je 10-15 X i oce da se raspadne !!! Moje skromno misljenje, najbolja je arai, sto se tice sigurnosti, izrade itd... jeste skupa, ali jedna je glava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vizir za sunce na vecim brzinama tandrce i oce da se digne, sama kaciga pravi veliku buku, istina da ne magli ali je kanta ! moja je skoro nova, nosio sam je 10-15 X i oce da se raspadne !!! Moje skromno misljenje, najbolja je arai, sto se tice sigurnosti, izrade itd... jeste skupa, ali jedna je glava ! Nece da se digne nego na 200 okruglo sam se spusti dole ko neka opomena da si presao dve glave. ;D Da je kanta, kanta je. I teska...uhhh ko da sam ciglu nosio na glavi vezanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam AGV Stalth. Ona je za jednu klasu ispod GP PRO ali je jako dobra. Pri brzini od 270 nema nikakvih zvukova,stoji na glavi kao zalepljena,a na niskim temperaturama ne magli vizir (mada sam ja uzeo race zatamljeni vizir). Po meni to je perfektna kaciga. Cena:oko 27000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan jeste skupa, ali jedna je glava ! "Life`s too short to wear a cheap helmet" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...