brm-brm 852 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da dodam i 88 ime - nas drug Ratko iz Obrenovca. Nisam ga cuo pri citanju spiska. Nadam se da ce ova akcija imati odjeka, i da se u zdravlju i bez belih balona isto ovako okupimo i dogodine! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fantasticno. Atmosfera , disciplina u voznji i predivno vreme. Stigao sam u Kragujevac pun pozitivne energije i divnih utisaka jer sam video stare prijatelje i upoznao nove kao sto je mladic po imenu Carli koji vozi isti motor kao i ja. Laboranti skoro svi na okup, sem Scube koji je falio.Rale i ja po pivu /bez alkohola/ i cokiski. Mlada Nensy u svom elementu i na sebi svojstven nacin skuplja priloge. Jedina tamna mrlja su moji sugradjani bakeri koji su do srede bili kao akcijasi u masovnom broju. A onda danas samo sam ja bio od mojih Kragujevcana.No ni to nije mi moglo pokvariti raspolozenje a cak ni kisa koja me je pratila od Topole do KG. Evo mog skromnog priloga u vidu slika. Jako sam prijatno bio iznenadjen sto su ispred skupstine dosle da me isprate moja supruga i kcer. Sta ce te lepse. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 7, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da dodam i 88 ime - nas drug Ratko iz Obrenovca. Nisam ga cuo pri citanju spiska. Nadam se da ce ova akcija imati odjeka, i da se u zdravlju i bez belih balona isto ovako okupimo i dogodine! Izvinjavam se na propustu, ali mi smo dobili zvanicne podatke iz MUPa o stradalim motociklistima 2011 godine na teritoriji Srbije. Nije namerno, nego smo se rukovodili zvanicnim podacima. Ali dovoljno je da si ga ovde pomenuo, na danasnji dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno!!! Vidimo se i sledeće godine !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za vas!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 7, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci za danasnji dogadjaj....toliko poznatih i dragih ljudi na jednom mestu...srce mi je puno Fotki imam dosta,bice okacene.....ali prvo odoh na humanitarni koncert..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da napisem da me je prijatno iznenadila danasnja ruta koja uopste nije mala kao sto sam mislio da ce biti, nekoliko ulica i kraj... odlican izbor rute! mozda je bila napisana ruta ali ovih dana sam bio u guzvi i nisam citao detalje u temi... jos jednom bravo za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bilo je fenomenalno!!!!Hvala svima narocito organizatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za trud i organizaciju :care: , a naravno i za najveći odziv F117A- hahaha (stelt vozača) koji su konačno postali VIDLJIVI i mogu se videti na hiljadama telefona radoznalih i zanemelih prolaznika... :moto3: :moto3: stizu slike za pola sata! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 7, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pocela je zvanicno sezona i nove muke. Moramo nastaviti borbu u medijima. U Blicu prva dva komentara su negativna, ajde da zatrpamo te negativce vise! Pisite nase probleme svuda, dajte da se cuje i nas glas !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2646 Napisano April 7, 2012 Strucnjak, 1634 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekipica iz NS na pola puta i jos par slicica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji,sve je bilo besprekorno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 7, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos sa nasim fotkama...... https://picasaweb.google.com/113852324386126630432/OtvaranjeMotoSezone2012?authkey=Gv1sRgCJqlpZLAzYGxEw 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima, osim nekolicine vozaca koji su vozili bez kaciga, dizali motor na zadnji tocak tokom defilea, vozili bez tablica, brukali nas i ugrozavali ! Znam da se ne moze iskontrolisati 1000 ljudi, ali takvih nije bilo puno i mozda je moglo da im se uputi par dobronamernih saveta. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan fensi svaka cast na fotkama!!! ka da sam bio i ja sa vama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 7, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo OK, vrjeme nas je poslužilo, mislio sam da će biti kiše, međutim bilo je baš sunčano i prilično toplo u BGu. Evo vidim da je dosta ljudi, koji nisu iz BGa, pokislo u povratku. Ima FJCharlie nekih slika i klipova, kad se vrati s posla valjda će to da nakači na forum. Nego ona dva linka koje su stavile Mina i nensy, ne mogu da otvorim nikako, piše mi: "Invalid Server Certificate You attempted to reach picasaweb.google.com, but the server presented an invalid certificate. You cannot proceed because the website operator has requested heightened security for this domain." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Niksloter, listam ovu temu, privodim kraju i taman sam se naoštrio da napišem koju i vidim da si sve rekao, to je to Bar danas su pojedini (khaki GSXR i ekipa) mogli da se pretvaraju da su fini ako ništa drugo, ovim samo postižu kontra-efekat, opet svi mi ispadamo divljaci i slično. A i policajcima svaka čast, niko se nije ni potrudio da odreaguje... Da se razumemo, nisam ja cvećka, i sam volim ponekad da "podivljam" ali znam kad je mesto i vreme, ovi momci su definitivno lečili komplekse. Sve ostalo je bilo super, video sam neke drugare, upoznao nove ljude (krivo mi je što sam se "mimoišao" sa dosta njih), sve u svemu beše ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 7, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на организацији, драго ми је да сам учествовао! Надам се да ће акција помоћи да се макар мало боље опходе остали возачи, али и неки од нас. Током данашње вожње видео сам три ситуације бахатих кретена који су силом покушавали да нас пресеку. Код Делте фијат КГ таблица, код Перпера неки црвени ауто се расправља са марсовцем и носоња у матизу код кружног тога на НБГД. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je moj najmanji (motor) al sam vido jednog na 50ccm skuteru, hrabro je odolevao promaji koju su pravili ostali. Onih par auta zarobljenih na sred kolovoza na NBg... nisu znali šta ih je snašlo! :-) za njih sigurno više nismo nevidljivi... A pisao bih sad do sutra (bilo je strava!!!) al da ne smaram više. +1 predlog: aj da napravimo zatvaranje sezone, al da ne bude belih balona - da budemo svi na broju!? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano April 7, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 7, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 7, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jeeees bilo vr, evo neki slika i od mene, a snimak (skoro) cele voznje kad se uploaduje in da morninggg!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Niksloter, listam ovu temu, privodim kraju i taman sam se naoštrio da napišem koju i vidim da si sve rekao, to je to Bar danas su pojedini (khaki GSXR i ekipa) mogli da se pretvaraju da su fini ako ništa drugo, ovim samo postižu kontra-efekat, opet svi mi ispadamo divljaci i slično. A i policajcima svaka čast, niko se nije ni potrudio da odreaguje... Da se razumemo, nisam ja cvećka, i sam volim ponekad da "podivljam" ali znam kad je mesto i vreme, ovi momci su definitivno lečili komplekse. Ne znam o kome se radi, ali je u pitanju plavo beli gsxr bez tablica i ortaci sa VŠ tablama. Uopste nije prijatno kada vozis lagano u masi motora, a neko pored ga dize na zadnji. Uzas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13181 Napisano April 7, 2012 Ne silazi, 7480 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde slike slike, klipovi, video sam da je bilo nekoliko GO PRO kamerica :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan E zavidim vam ja radio ceo dan 07-19 aaaaaaaaaaaaaa.Odlične slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...