POP 6 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima (digitalni zapis ili fotokopiju), molim da mi posalje. Nadoknada troskova se podrazumeva. PS. Nemacki jezik ne razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako da i mene interesuje.Ako bude bila neka organizovana akcija,javite blagovremeno! Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Avgust 18, 2006 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam skinuto sa neta u pdf formatu negde oko 18 CD-ova za razne modele i godista (sve sto sam nasao sam skino) da ne nabrajam jer ni sam neznam sta sve imam pa ko voli nek izvoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Septembar 9, 2006 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Imam potrebu da jos nesto dodam ovom mom proslom postu... NE naplacujem i NE ocekujem nikakvu naknadu i korist Zelim samo da pomognem bilo kome kome to moze da koristi Znam sta znaci modemski internet i sta znaci kad treba da se skine i par megabajta sa istog a mnogi jos imaju takvu konekciju . Ocekujem samo da svako ponese sa sobom adekvatan medij da bi mu presnimio ako zeli i sve sto ja imam a to je 18 x750 Mb servisnih manuala Ovo pisem zato sto mi se javilo dosta ljudi i prvo pitanje je bilo koliko to kosta ... NE zelim ni da se pomisli da sam ovo uradio iz koristoljublja Uglavnom sam nasao to sto im je trebalo ... pa jos jednom kazem da slobodno moze da mi se obrati na PP svako kome treba nesto od ovoga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Septembar 13, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Peri i ujedno se zahvaljujem putem ovog sajta jer je za mene odradio posao koji je gore naveo. POTPUNO BESPLATNO FER I KOREKTNO SA NJEGOVE STRANE . HVALA na pomoci Pero ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li manual za kawasaki en500A, godiste 1994. Please. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 27, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li manual za kawasaki en500A' date=' godiste 1994. Please.[/quote'] http://ursa.irk.ru/manual/ EN450, EN500 '85-04 97.99 Mb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 28, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislio sam na to da li je neko skinuo taj manual, pa da ga kupim od njega, jer bi ga moj modem skidao oko 29-32h, a pre toga bi mi, naravno pukla veza. U svakom slucaju, hvala ti za trud. LJUDI ima mnogo MANUAL-a na sajtu www.motocikli.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ili ima manual za Gileru MXR 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 19, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala' date=' mislio sam na to da li je neko skinuo taj manual, pa da ga kupim od njega, jer bi ga moj modem skidao oko 29-32h, a pre toga bi mi, naravno pukla veza. U svakom slucaju, hvala ti za trud. LJUDI ima mnogo MANUAL-a na sajtu www.motocikli.com[/quote'] Imam na šljaci ADSL pa ako hoæeš mogu da ga skinem i narežem na neki cd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan odlican sajt za skidanje manuala... Ovaj je jedini gde sam ja nasao za CB400N. http://www.repairmanualclub.com/ Besplatna registracija omogucava skidanje 2 fajla dnevno, ali ja nisam zeleo da cekam, pa sam resio tako sto sam se registrovao 2x... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 21, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan naleteh na ovo. ima ponesto... http://www.psytronix.org/xo/modules/mydownloads/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan naleteh na ovo. ima ponesto... http://www.psytronix.org/xo/modules/mydownloads/ Hvala ti prijatelju,prvi put sam nasao nesto i za svoj motor a da je vise od fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi da li moze neko da mi pomogne. Treba mi manual za suzuki gsx 550 ef 84' ja sam trazio svugde ali nikikako ne mogu da nadjem. pozz :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas gsx-f 400 i gsxf 750 na http://www.repairmanualclub.com/suzuki_manuals mozda i pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Novembar 29, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan ok. sad cu da skinem mada mi bi mi nekako vise koristio manual bas za moj, ali probacu da vidim da li ce mi ovo odgovarati. Ti ako kojim slucajem naletis na manual za moj motor ti javi. u svakom slucaju hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 30, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan za neke enduro masine... http://ad-man.dk/service/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Januar 27, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A jel našao netko manual za Yamahu BT 1100 Buldog?? Sve sam pretražio i nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Februar 2, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan gd emogu da nadjem user manual za hondu cbr 600rr 2004 godiste ali na srpskom da mogu i da razumem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 3, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan gd emogu da nadjem user manual za hondu cbr 600rr 2004 godiste ali na srpskom da mogu i da razumem?? Probaj preko google-a da nadjes neki online prevodilac koji ima opcju i za srpski jezik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi to lepo i lako da znam to da radim.....antitalenat sam za te stvari.......molio bih nekog ko moze to d ami posalje ili da link gde mogu direktno da skinem prevedeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 3, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za online prevodjenje... i neka ti je bog u pomoci :wink: http://www.pctv.co.yu/internet/online_prevodioci.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 12, 2007 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Potreban USER i SERVICE manual za YAMAHA XT 600 2003 Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Mart 14, 2007 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Evo linka za jako mnogo Service repair manuala. http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan E e narode moj dragi, pretrazih ja ovde sve ali ne nadjoh nigde MOTOGUZZI V35II nije imola Pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...