Jump to content

Moto Zajednica

Outdoor GPS

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: kawasaki VN900 '08

Kao sto naslov kaze potrebna mi je pomoc pri kupovini outdoor gps uredjaja koji bi pretezno koristio na vodi (jezero Perucac). Potreban mi je uredjaj sa veoma dobrim signalom, jer vecinu vremena provedem u kanjonu jezera... Obavezno da ima merenje brzine kretanja(posto ne znam da li svaki to ima) i oznacavanje pointa. :neznam:

Unapred hvala na svakoj pomoci! :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: kawasaki VN900 '08

Ovde imas sve informacije: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54567-garmin-outdoor-gps-uredaji/

Svaki od novijih uredjaja dobro hvata signal i meri brzinu kretanja. Prouci sta se nudi, pa vidi sta ti najvise odgovara.

Nisam detaljno, ali sam citao ovo... Prostudiracu nocas jos malo!

Nego sam zakljucio iz onoga sto sam procitao da je garmin dobar zato sto ima dosta ucrtanih staza i puteva. Pa je shodno tome i cena.

Sto se tice mene licno nikad ne stedim na opremi, ali meni ce to prvenstveno da sluzi kada sam na vodi i onda sam mislio da mi neko predlozi neki koji ima to sto ja trazim, a da i cena nije visoka...

Hvala na odgovoru jos cu ja da prostudiram po netu, jer sam lajk sto se tice GPS opreme! :zdravo:

• ***, 162 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Kao sto naslov kaze potrebna mi je pomoc pri kupovini outdoor gps uredjaja koji bi pretezno koristio na vodi (jezero Perucac). Potreban mi je uredjaj sa veoma dobrim signalom, jer vecinu vremena provedem u kanjonu jezera... Obavezno da ima merenje brzine kretanja(posto ne znam da li svaki to ima) i oznacavanje pointa. :neznam:

Unapred hvala na svakoj pomoci! :zdravo:

Ja bih ti preporucio Garmin Oregon 450. Izvanredan uredjaj za sve sto si naveo i jos dosta drugih stvari. Posto je sada izasla nova serija outdoor modela, Montana, Oregon vise nije tako skup (ako mozes da ga kupis u inostranstvu, posebno Americi).

• ***, 162 postova

U potpunosti se slazem za Oregon 450. Medju boljim outdor uredjajima sa cenom i onim sto nudi.

Ja sam ga kupio preko Amazona, pa mi drugar doneo iz Amerike. Kostao me malo preko 200e .

• U prolazu, 76 postova
  • Motocikl: nesto savrseno :)

U potpunosti se slazem za Oregon 450. Medju boljim outdor uredjajima sa cenom i onim sto nudi.

Ja sam ga kupio preko Amazona, pa mi drugar doneo iz Amerike. Kostao me malo preko 200e .

Kazi kakav uredjaj za te novce, vrh.

• ***, 162 postova

Kazi kakav uredjaj za te novce, vrh.

Da, ja sam prezadovoljan! Za te pare boljeg nema. Jedina razlika izmedju 450 i 550 je kamera, koja mi stvarno ne treba na takvom uredjaju. Ova nova serija, Montana, je bolja, uglavnom zbog veceg ekrana. Ali cena im je visoka.

• Enduraš, 6339 postova
  • Motocikl: CRF300L

Meni je sasvim dovoljna velicina ekrana i na Dakoti. Jeste da je veci zgodniji, ali za tu razliku u ceni, dobar mi je i ovaj :)

• ***, 162 postova

Meni je sasvim dovoljna velicina ekrana i na Dakoti. Jeste da je veci zgodniji, ali za tu razliku u ceni, dobar mi je i ovaj :)

Pa jeste, veci ekran nije na odmet, ali nije bas obavezna. Posebno ako treba dodati vise $$$$ :)

• 4_tocka_i_karoserija, 1813 postova
  • Motocikl: -

Ovo moram da podržim - skoro sam pazario Dakotu, i jedina razlika u odnosu na Oregon je veličina ekrana, a nisam 'teo da dam 120 EUR za 1cm dijagonale ekrana :)

BTW, najjeftiniji Oregon 450 koji sam našao u evropskim zemljama iz kojih mogu lako da ga dobijem je koštao 270 EUR (doduše, od ovog bi bio odbijen VAT).

Dakotu 20 sam platio 150 EUR...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja