nensy 1263 Napisano Mart 20, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 1.Nensy & Trinity 2. Ruza bandit & Bandolera 3. Misha (f) & Zvonkasta 4. Jelena580 5. Ivana_dj 6. Maraya 7: Katarina 8. Nela 9. Silvana Na zalost novosadjanke ce propustiti ovu voznju , novopecene mame ce nam se pridruziti na nekoj od sledecih voznjica (Violeta, Sandra) , Nadalina na zalost ima casove i kolokvijume tako da to je sto je.... Ima vremena do subote....ako jos neka dama zeli da nam se pridruzi i vise je nego dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bravo cure Uzivajte u voznji , a citajuci putopise nekih od Vas ne sumnjam da cemo i mi uzivati kada postavite reportazu sa tog turinga. Napravite sto vise fotki i snimaka, i svaka cast za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Super devojke! Lep provod i javite marsrutu pa da vam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 20, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi na dijeti javicemo ti gde da budes pa da se sretnemo Vreme je obecavajuce.... subota 24.03.12Vedro 6˚C 21˚C Jel idemo definitivno u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tajnovitost. Zar vi stvarno mislite da niko nema pametnija posla nego će baš taj dan, BAŠ VAS da uhode pored toliko prelepih devojaka u Beogradu? Mnogo ste istripovale Ti ocigledno nemas pametnija posla, nego da se sprdas na forumu. Ako je toliko lepih devojaka, sto se ne bacis u jurnjavu istih, nego ovde glumatas facu. Batali se pranzih prica, imas motor, nisi mali, uzivaj u zivotu. I nemoj da se tripujes :jok: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 20, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi na dijeti javicemo ti gde da budes pa da se sretnemo Vreme je obecavajuce.... subota 24.03.12Vedro 6˚C 21˚C Jel idemo definitivno u subotu? DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 20, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super devojke! Lep provod i javite marsrutu pa da vam . Znas da si uvek dobrodosao u ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Što..pa zar nema pišu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 20, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što..pa zar nema pišu? Nisi mogao da precutis Nntom je neizostavan deo ekipe !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan di ste se to slikali, pola foruma je prisutno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 20, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan di ste se to slikali, pola foruma je prisutno? U bajk rock kafeu "Semafor", na zurci kod dragih nam prijatelja iz Ride or Hide ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Što..pa zar nema pišu? Super devojke! Lep provod i javite marsrutu pa da vam . Znas da si uvek dobrodosao u ekipu Hej Nale hvala ti, ali ja sam mislio samo da vam masem kao sto pokazuje emotikon. Nemam nameru da se vozim s vama! Onaj tvoj veliki muz je dobrim delom zasluzan za tu fobiju. Rizik je ipak prevelik A ti Vlajkovicu, tvoja Nensy popila jedno pivo, pojela malo ljutog pasulja i sve nam je ispricala o tebi. Jel tako Nale !? Zato bolje povuci onaj gore komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 20, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Super devojke! Lep provod i javite marsrutu pa da vam . Znas da si uvek dobrodosao u ekipu Hej Nale hvala ti, ali ja sam mislio samo da vam masem kao sto pokazuje emotikon. Nemam nameru da se vozim s vama! Onaj tvoj veliki muz je dobrim delom zasluzan za tu fobiju. Rizik je ipak prevelik A ti Vlajkovicu, tvoja Nensy popila jedno pivo, pojela malo ljutog pasulja i sve nama je rekla o tebi. Jel tako Nale !? Zato bolje povuci onaj gore komentar Mozda bi i povukao da nisi napisao ono za pivo......jer zna da je meni pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi i povukao da nisi napisao ono za pivo......jer zna da je meni pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 21, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi na dijeti javicemo ti gde da budes pa da se sretnemo Vreme je obecavajuce.... subota 24.03.12Vedro 6˚C 21˚C Jel idemo definitivno u subotu? DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Srecan put i prijatna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17135 Napisano Mart 21, 2012 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZNam koliko se neke od vas raduju ovoj vožnji , a znam i šta neke druge propuštaju samo da bi ovde učestvovale . Sve u svemu - sa toliko pozitivne energije, ne može da ne uspe. Pravite brend, samo da znate . Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ruzo ja cu cekati da mi javis u kojoj kafani ste se stacionirale kada se vratite u Bg,pa ako uspem da dodjem na sokic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Bravo djevojke , starno ste IN ako bi se sreli u sloveniji sva vas vodim na naša KRAMŠNITE I KAFU !!!!!!!!!!!!!!!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 21, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da si rekao da vodiš na neke kobasice lično bi organizovala žensku turu do SLO Violeta, dogovoreto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 21, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame...ja kao organizator MOZDA cu morati da propustim ovu voznju ....dobih ponudu za posao ...videcu u cetvrtak i petak kako ide i da li se snalazim na poslu... najiskrenije mi je zao....a ako se uklopim na poslu besmisleno je da pomeramo za neki tamo vikend jer cu ja raditi svakog vikenda ,a smena mi je bezvezna pocinje od 13h.... Tako mi je zao Ako bude promena obavestavacu vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERKE iz srbije -- ako dođete u sloveniju ne vodim Vas samo na kobasice , kafu i krempite , nego sam Vam na uslugu da provozamo celu lijepu Sloveniju !!!!!!!!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERKE iz srbije -- ako dođete u sloveniju ne vodim Vas samo na kobasice , kafu i krempite , nego sam Vam na uslugu da provozamo celu lijepu Sloveniju !!!!!!!!!! kada to rješite u jedno prijepodne spustite se u Istru na rakove i školjke i naravno MALVAZIJU do besvjesti a poslje toga se necete ni sjecati cjelog dana 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERKE iz srbije -- ako dođete u sloveniju ne vodim Vas samo na kobasice , kafu i krempite , nego sam Vam na uslugu da provozamo celu lijepu Sloveniju !!!!!!!!!! kada to rješite u jedno prijepodne spustite se u Istru na rakove i školjke i naravno MALVAZIJU do besvjesti a poslje toga se necete ni sjecati cjelog dana E ovo ćemo upamtiti Nije nemoguće da se devojke iz Srbije organizuju, samo vi dajte predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame...ja kao organizator MOZDA cu morati da propustim ovu voznju ....dobih ponudu za posao ...videcu u cetvrtak i petak kako ide i da li se snalazim na poslu... najiskrenije mi je zao....a ako se uklopim na poslu besmisleno je da pomeramo za neki tamo vikend jer cu ja raditi svakog vikenda ,a smena mi je bezvezna pocinje od 13h.... Tako mi je zao Ako bude promena obavestavacu vas Nensy, srećno na tom novom poslu, to je TOP prioritet, a vožnju, možda, možemo da pomerimo za nedelju? Kontaktiraj ostale devojke pa pokušaj tako nešto da organizuješ.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 22, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame...ja kao organizator MOZDA cu morati da propustim ovu voznju ....dobih ponudu za posao ...videcu u cetvrtak i petak kako ide i da li se snalazim na poslu... najiskrenije mi je zao....a ako se uklopim na poslu besmisleno je da pomeramo za neki tamo vikend jer cu ja raditi svakog vikenda ,a smena mi je bezvezna pocinje od 13h.... Tako mi je zao Ako bude promena obavestavacu vas Nensy, srećno na tom novom poslu, to je TOP prioritet, a vožnju, možda, možemo da pomerimo za nedelju? Kontaktiraj ostale devojke pa pokušaj tako nešto da organizuješ.... Videcu danas i sutra kako ce biti na poslu i kolika ce dnevnica da bude....ako ne bude cifra koja je pristojna vidjamo se u subotu...uglavnom na klackalici sam do veceras ili sutra vece....a ako ostanem da radim radicu iskljucivo vikendom tako da od pomeranja nemam neke vajde U svakom slucaju veceras ili sutra javljam da li idem...a sve devojke ce dobiti od mene sms odakle se krece i kad da se bude na zbornom mestu....ako pocnem da radim mogu da dodjem da vas ispratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...