Bandolera 1894 Napisano Mart 15, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Za Ružu i Sašu? Čuj... još kad bi se potrefilo da on negde peva tog vikenda....i bre gde bi nam kraj bio .... ne bi kućama do zore došle.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 16, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisano mesto suvozačice za Bandoleru ( ko šiša Sašu Kovačevića ) I imam jedan predlog! moramo da odemo u neku kafanicu gde ima dobrih kobasica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imate Krivog Stojka.. malo posle Debelog Lada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put, dame..... A mi muški , treba da se ugledamo na vas...ili ostajemo kući da peglamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 16, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan manje zbori da ti ručak ne zagori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 16, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan rezervisano mesto suvozačice za Bandoleru ( ko šiša Sašu Kovačevića ) I imam jedan predlog! moramo da odemo u neku kafanicu gde ima dobrih kobasica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan dame, žene i devojke svaka vam čast i lepo se provedite. makar razbijate stereotip o "ludim" motoristima. još kad bi ostali vozači da su u pitanju žene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 16, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine skroman broj od nas 4 se provozao Volela bih ove godine da nas bude veci broj....imamo dva predloga..... Nije važan kvantitet nego kvalitet, a vi ga sigurno imate Sva čast za predlog i akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 16, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Није да закерам, ал' ´оћу слике!!! I to one sa kupanja u Zdrelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja ali.... Taman dok beban malko poraste ja cu napokon da polozim za A pa cu i ja da se vozikam sa vama:)(moracu samo da kradem motorce od Dzoksa ..kakav ce to rat biti u kuci dok ne kupimo jos jedan motor ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja ali.... Taman dok beban malko poraste ja cu napokon da polozim za A pa cu i ja da se vozikam sa vama:)(moracu samo da kradem motorce od Dzoksa ..kakav ce to rat biti u kuci dok ne kupimo jos jedan motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 16, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mož neš da se organizujemo ... kupimo jedan po pola pa ko vozi ne čuva dete i pašče (a muževi moraju d'idu da se ne razobadaš kad popiješ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja ali.... Taman dok beban malko poraste ja cu napokon da polozim za A pa cu i ja da se vozikam sa vama:)(moracu samo da kradem motorce od Dzoksa ..kakav ce to rat biti u kuci dok ne kupimo jos jedan motor ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mož neš da se organizujemo ... kupimo jedan po pola pa ko vozi ne čuva dete i pašče (a muževi moraju d'idu da se ne razobadaš kad popiješ ) Само јој ти давај идеје Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan mož neš da se organizujemo ... kupimo jedan po pola pa ko vozi ne čuva dete i pašče (a muževi moraju d'idu da se ne razobadaš kad popiješ ) Moze moze....sve cemo utanaciti danas :D:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Super, sta god se dogovorimo, meni sve odgovara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago zbog vase organizacije, zelim vam uspesnu i lepu voznijicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 16, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje, ako vas put nanese na ovu stranu, kuvam kaficu :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 16, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Prethodna ženska vožnja je prošla kroz Negotin. Ribolovac ih nahranio ( burek ), a bata Dare napojio ( vino na Rajačkim pimnicama ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 16, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ova neviđena šovinistička vožnja već me potseća na grupaštvo, tojest na razaranje bratstva i jedinstva i rušenje tekovina naše revolucije, da ne kažem na grubo otcepljenje od matice partije!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 16, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan TomoB je potpuno u pravu! Vreme je da Pablo reaguje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 16, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje, ako vas put nanese na ovu stranu, kuvam kaficu :) To se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 16, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ova neviđena šovinistička vožnja već me potseća na grupaštvo, tojest na razaranje bratstva i jedinstva i rušenje tekovina naše revolucije, da ne kažem na grubo otcepljenje od matice partije!! Tomo legenda si!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 17, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova neviđena šovinistička vožnja već me potseća na grupaštvo, tojest na razaranje bratstva i jedinstva i rušenje tekovina naše revolucije, da ne kažem na grubo otcepljenje od matice partije!! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...