-Viper- 547 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Devojke, samo napred i malo slika ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Čale jedne od devojaka koje su se vozile sa vama nam se priključio u subotu na vožnji. Ako devojče dolazi na forum evo njegove fotografije pa nek je skine da je ima. Bravo Devojke, samo napred i malo slika ima. Ovo je od Maraye tata A fotki ima malo jer smo bile prezauzete klopom i druzenjem....a u voznji niko nije mogao da nas fotka....uostalom imacemo mi popravnu voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17134 Napisano April 2, 2012 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Banditi... ne ofujte devojkama temu ... Mora da vas je predvodio neko mnogo spor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Banditi... ne ofujte devojkama temu ... Mora da vas je predvodio neko mnogo spor Imaju opravdanje: Vidi se da ima jos ostataka rizle po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da cestitam Devojkama na lepoj voznji i druzenju i neznam sad idem da kuvam POPARU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da cestitam Devojkama na lepoj voznji i druzenju i neznam sad idem da kuvam POPARU Ma kakva bre popara? Videste li vi onu ja'njetinu....mmmmm....znaju devojke šta valja.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 3, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma da znaju sta valja nebi same vozile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 3, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato sto znamo se same i vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke. Zenske voznje su uvek super, a tek kad se krene na more :-) tu nasu voznju nikad necu zaboraviti, a ni Dunavsku turu. Zenske voznje uvek ostaju u pamcenju, jer tu ima puno smeha, zezanja, lepe voznje svaka svojim tempom i naravno hrana!! Ali, da vam kazem, ovakve jednodnevne voznje ne mogu da se uporede s dvo-tro-i-vise-dnevnim voznjama, to je tek uzivancija!!! Predlazem neku od sledecih tura - na shopping i kupanje u toplim izvorima u Budimpesti :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Eto,za pocetak bazeni u banji Erzebet mesto Morahalom,na par km od Subotice,cisto da uvozate gume.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Jelena580 sjajna fotka! drago mi je da ste se lepo provele vidimo se na nekoj sledecoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Tek ide lepo vreme...bice i duze ture....razmatramo destinacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Sve do jedne drzimo motore na prsticima Ma, nema mi lepseg prizora na ulici od devojke/zene koja i sama vozi motor. Samo napred, bice vas sve vise i vise. nije mi jasno kako samo vidite da su sve devojke ?! ja dok stavim podkapu,ono cudo oko vrata da mi ne vuce evo bas tu pa malo levo ispod desnog ramena pa pojas pa jakna sa full protektorima i kaciga sa zatamljenim vizirom, em izgledam em se krecem kao neki srednjevekovni vitez...hm, misterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Mene vadi pletena bela torbica preko ramena, tako da se i pod full opremom vidi da sam zensko xexexe :-) :-) :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17134 Napisano April 5, 2012 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene vadi pletena bela torbica preko ramena, tako da se i pod full opremom vidi da sam zensko xexexe :-) :-) :-) Ne mora da znači... Moderna su ovo vremena ... PS: pridružujem se komplimentima za fotku gospođice/gospođe Jelene odozgo. Za poster ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 5, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Sve do jedne drzimo motore na prsticima Ma, nema mi lepseg prizora na ulici od devojke/zene koja i sama vozi motor. Samo napred, bice vas sve vise i vise. nije mi jasno kako samo vidite da su sve devojke ?! ja dok stavim podkapu,ono cudo oko vrata da mi ne vuce evo bas tu pa malo levo ispod desnog ramena pa pojas pa jakna sa full protektorima i kaciga sa zatamljenim vizirom, em izgledam em se krecem kao neki srednjevekovni vitez...hm, misterija a) Pise "na ulici" sto znaci u gradu, gde vecina njih ipak ne vozi u punom oklopu b) Iskusno oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 5, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sretnem Nency i bez opreme, uopste nisam siguran da je zensko . Jos ako je nervozna...SKLANJAJ SE KO GDE STIGNE!!! Sve ce nas potepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sretnem Nency i bez opreme, uopste nisam siguran da je zensko . Jos ako je nervozna...SKLANJAJ SE KO GDE STIGNE!!! Sve ce nas potepa aha,sad ce da turi jednu ciglu u svoju pletenu torbicu pa kad te onako, u prolazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 6, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Devojke super su vam slike!! Sve cestitke za lepu voznju i provod... I jagnjetinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...