Satelis 15784 Napisano Jun 23, 2013 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Meni se licno svidja, nisam ga vozio tako da ne znam kako se ponasa u voznji. Zamerke mogu biti na jednom jedinom polozaju nogu odnosno sedis kao na Beverly-u, inst. tabla mogla je biti bolje uradjena. Prednost dajem Piaggio agregatu koji je provereno dobar, zatim 16 coli tockovi, dupli disk napred.... sve u svemu dobar maxi skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fedor1 5 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da da vidis na polozaj nogu nisam ni obratio paznju,neiskusan skuterista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefannish 1 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko od ovih sa Madisonima ne znam za ostale skutere da li imaju to,ono sto se podesava polozaj volana gore dole,drug mi kaze da kod njega trebalo bas muski da se cimne da se promeni polozaj dok kod mene to ide prilicno lagano tj ima neki otpor ali minimalan,jel se to moze negde zategnuti ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefannish 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrVain 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Zemun Motocikl: Malaguti Madison s250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne moze gore dole da se pomra tj visina,bar je kod mene tako,moze samo napred i nazad,skini lepo plastike sa volana i videces gde ti se nalaze srafovi za stezanje.pa lepo podesi dotegni ili sta vec hoces.I pazi da ga centriras ravno ,ima jedan ja mislim stift ili kako da ga nazovem na viljusci, koji treba da upadne u kanal sa strane i postavi volan u pravilan polazaj.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alessandro 0 Napisano Jul 14, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel si uspeo da nadjes migavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan pozz kolege, imam plocice za medison 250/400, ako nekome trebaju evo u maxi berzi sam postavio ponudu, pozz http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/89059-maxi-scooter-berza/page__st__40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Jul 31, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se pohvalim, prodao sam Madisona 150 i kupio dvojku 250ccm 2004 za sad je u fazi testiranja..... Neke razlike u odnosu na stari su da je dosta udobniji, mada su meni na proslom amortizeri losi bili, nekako mi slicno ide samo se mnogo vise greje od ovog starog pa to ne znam da li je normalno ali videcemo.... Pitanje za poznavaoce koje ulje da sipam koliko staje i gde se kupuje filter i jel se tesko skida?? Pise na bloku da je ful sintetika 5w40? E da i jel bi znao neko gde ima da se kupi zmigavac, fali mi prednja strana i zadnja imam sredinu samo hehehehe Imam jednu sliku samo kad sam ga dovozio uhvati me pljusak na auto putu ubi boga hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš farovima da se oduševiš najviše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Avgust 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj ulje 10w - 40, zmigavac vijaj po e-bayu. Filter ima gde god hoces, to je Piaggio agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Avgust 1, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i u dilemi da li 10w40 ili 5w40?? Na bloku pise 5w40? 2004 godiste karburator. Zvao sam u piaggio srbija filter kosta 1600 din. to mi nekako mnogo mada sta znam... Gde Vi kupujete filtere dajte neku prodavnicu pa cu poruciti postom sve.... A farovi klasika to sam unapred znao, mada iz nekog razloga bolje svetle od predhodnog Madisona, bas gledam farovi potpuno isti cak ovi imaju i prasinu unutra a malo bolje svetle, moguce da je bolja struja na ovom... Nije nesto ali moze da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15784 Napisano Avgust 1, 2013 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - ulje motor 5W40 Motul, 1.3L ( Mass company Beograd ) - f. ulja ti je sa desne strane agregata, odmah pored srafa za ispustanje ( Mass company Beograd ) - kada odvijes sraf za ispustanje mot. ulja videces predfilter ( periv je ) - ulje u reduktoru 250ml gradacije 80W90 Mobil 1L pa imas za vise zamena ( bilo koja prodavnica auto delova ) - sam agregat radi inace na vecoj radnoj temperaturi tako da smatraj to normalnim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Avgust 1, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, porucio sam filter i ulje motul i bas zakacih akciju u "Mass Beograd" ulje na snizenju 1170 dinara filter je 907 dinara, a ulje u reduktoru cu kasnije jer mi deluje ok... Sad treba samo da skinem deklu da proverim kakav je kais.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Avgust 11, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Kolikoko vam trosi skuter?? Meni ovaj od 250cc karb oko 5l, to mi deluje dosta bas.... Testirana potrosnja je sve vreme sa dve osobe i koferom napunjen rezervoar do vrha za 1600 din i predjeno 220km, od toga oko 100km autoput na sve vreme 120km na sat ostalo grad normalna voznja... Ulje za sada ne trosi, presao sam oko 500km od zamene, mada se nekako prilicno greje pa me nervira to... i da maksimalna brzina 120-125 na 9000 obrtaja... Sve u svemu sumnjiv mi nesto Predhodni Medison 150ccm pod punom opremom sa dve osobe merena potrosnja u gram na 420 km predjenih na otvorenom trosio 2.9l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrVain 0 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Zemun Motocikl: Malaguti Madison s250 Prijavi odgovor kao problematičan 4l i manje normalne voznje,5l i jace trosi kad ga stiskas stalno do kraja,sta te cudi vozio si 120 na auto putu 100km mora da trosi.radna temperatura mora da bude ja mislim na sredi to je valjda optimalno kod svih motora.Lep skutercic boja extra.Da ga vozis u zdravlju i veselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldogserbia 7 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 25 postova Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik Madisona S200 god. 2003 sa piaggio agregatom, karburator... Masina savrsena....Uvezen iz Italije od prvog vlasnika...Jedini problem sam imao sa membranom na karburatoru...Kvar otklonjen za male pare uz ponoc ovog sajta i dobrih ljudi..Stavljene malossi rolnice od 10g ide kao sam djavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosxm 1 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: NIŠ Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik Madisona S200 god. 2003 sa piaggio agregatom, karburator... Masina savrsena....Uvezen iz Italije od prvog vlasnika...Jedini problem sam imao sa membranom na karburatoru...Kvar otklonjen za male pare uz ponoc ovog sajta i dobrih ljudi..Stavljene malossi rolnice od 10g ide kao sam djavo! Sa tom membranom i ja imam problema, stavljena kineska pa se zalepi za dno i onda mi skuter ide ko da ima 50 kuibika, ja je odlepim pa onda piči neko vreme pa ponovo. Nikako da nađem malo vremena da nabavim i stavim originalnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldogserbia 7 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 25 postova Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik Madisona S200 god. 2003 sa piaggio agregatom, karburator... Masina savrsena....Uvezen iz Italije od prvog vlasnika...Jedini problem sam imao sa membranom na karburatoru...Kvar otklonjen za male pare uz ponoc ovog sajta i dobrih ljudi..Stavljene malossi rolnice od 10g ide kao sam djavo! Sa tom membranom i ja imam problema, stavljena kineska pa se zalepi za dno i onda mi skuter ide ko da ima 50 kuibika, ja je odlepim pa onda piči neko vreme pa ponovo. Nikako da nađem malo vremena da nabavim i stavim originalnu.. Kod nas u Srbiji membranu originalnu nemas da kupis...imaju par vacarosa koje sam zvao i cene koje su mi pricali su bile smesne 185e,165e i 135e....Prekoovog sajta i dobrih ljudi dobio sam broj telefona od coveka koji pravi membrane i za veoma male pare sam dobio membranu koju koristim vec 3 meseca bez problema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosxm 1 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: NIŠ Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik Madisona S200 god. 2003 sa piaggio agregatom, karburator... Masina savrsena....Uvezen iz Italije od prvog vlasnika...Jedini problem sam imao sa membranom na karburatoru...Kvar otklonjen za male pare uz ponoc ovog sajta i dobrih ljudi..Stavljene malossi rolnice od 10g ide kao sam djavo! Sa tom membranom i ja imam problema, stavljena kineska pa se zalepi za dno i onda mi skuter ide ko da ima 50 kuibika, ja je odlepim pa onda piči neko vreme pa ponovo. Nikako da nađem malo vremena da nabavim i stavim originalnu.. Kod nas u Srbiji membranu originalnu nemas da kupis...imaju par vacarosa koje sam zvao i cene koje su mi pricali su bile smesne 185e,165e i 135e....Prekoovog sajta i dobrih ljudi dobio sam broj telefona od coveka koji pravi membrane i za veoma male pare sam dobio membranu koju koristim vec 3 meseca bez problema... Joj pa gde si bio do sada, dali bi molim te mogao da mi daš broj telefona da naručim i za mene. Hvala ti unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, posto moj Madison S250 ima predjenu kolometrazu od 53.000km red je da se menja ono sto mora, a to je : 1. varijator 2. kvacilo 3. kais 4. zadnji amortizeri 5. regler 6. lezaj kormana Ono sto je skoro uradjeno je da je samo stavljen drugi auspuh (Race Ada), trebalo bi da se presvuce i malo doradi sediste a obavezno na pocetku sledece sezone nova zadnja guma. Cenim da ce ovo zadovoljstvo da me kosta oko 300e (bez gume i sedista), delove cu nabavljati postepeno u zavisnosti od prihoda a radovi ce se obavljati preko zime uz pomoc meni veoma dragih prijatelja iz MSC druzine da bi ponovo bili spremni za sledecu sezonu. Naravno sve biti dokumentovano i objavljeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldogserbia 7 Napisano Septembar 28, 2013 U prolazu, 25 postova Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik Madisona S200 god. 2003 sa piaggio agregatom, karburator... Masina savrsena....Uvezen iz Italije od prvog vlasnika...Jedini problem sam imao sa membranom na karburatoru...Kvar otklonjen za male pare uz ponoc ovog sajta i dobrih ljudi..Stavljene malossi rolnice od 10g ide kao sam djavo! Sa tom membranom i ja imam problema, stavljena kineska pa se zalepi za dno i onda mi skuter ide ko da ima 50 kuibika, ja je odlepim pa onda piči neko vreme pa ponovo. Nikako da nađem malo vremena da nabavim i stavim originalnu.. Kod nas u Srbiji membranu originalnu nemas da kupis...imaju par vacarosa koje sam zvao i cene koje su mi pricali su bile smesne 185e,165e i 135e....Prekoovog sajta i dobrih ljudi dobio sam broj telefona od coveka koji pravi membrane i za veoma male pare sam dobio membranu koju koristim vec 3 meseca bez problema... Joj pa gde si bio do sada, dali bi molim te mogao da mi daš broj telefona da naručim i za mene. Hvala ti unapred... Covek je iz Beograda zove se Djura br. mob.063/896-86-94 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosxm 1 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: NIŠ Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik Madisona S200 god. 2003 sa piaggio agregatom, karburator... Masina savrsena....Uvezen iz Italije od prvog vlasnika...Jedini problem sam imao sa membranom na karburatoru...Kvar otklonjen za male pare uz ponoc ovog sajta i dobrih ljudi..Stavljene malossi rolnice od 10g ide kao sam djavo! Sa tom membranom i ja imam problema, stavljena kineska pa se zalepi za dno i onda mi skuter ide ko da ima 50 kuibika, ja je odlepim pa onda piči neko vreme pa ponovo. Nikako da nađem malo vremena da nabavim i stavim originalnu.. Kod nas u Srbiji membranu originalnu nemas da kupis...imaju par vacarosa koje sam zvao i cene koje su mi pricali su bile smesne 185e,165e i 135e....Prekoovog sajta i dobrih ljudi dobio sam broj telefona od coveka koji pravi membrane i za veoma male pare sam dobio membranu koju koristim vec 3 meseca bez problema... Joj pa gde si bio do sada, dali bi molim te mogao da mi daš broj telefona da naručim i za mene. Hvala ti unapred... Covek je iz Beograda zove se Djura br. mob.063/896-86-94 Hvala ti puno drug, ja sam danas na "CRVENKU" promenio antifriz... i iskoristio lepo vreme da se malo provozammmmmmmm............. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas promenenjene prednje i zadnje plocice a pre neki dan i regler. Sledeći amortizeri i varijator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Novi amortizeri RMS za nekih 2cm kraci od originala i malo manjih gabarita ali rade poso i osecaj je naravno ogroman u odnosu na prazne amortizere \] 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si odlucio da ulazes u njega, neces ga prodavati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...