Bobanfox 5602 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, uskoro ću da se ponovim novi reglerom, jupiii Servis mi nije prihvatio garanciju za nov akumulator. Akumulator se ceo izkrivio na unutra...deluje kao da je isisano sve iz njega pa se skupio. Konstatacija, regler ga je iznjokao neadekvatnim punjenjem.Garanicja se ne uvažava, zbog neipsravnosti elektrike na motociklu. Osim iz "Centra S", koga bi još mogao da kontaktiram u vezi nabavke novih reglera za motocikle ovde kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Moj je akumulator nabubrio! Ja cu da narucim regler kod Joske sa foruma,sto i tebi preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u DELTA AUTOMOTO DELTA AUTOMOTO d.o.o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 8, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pravio Joska... takodje vise desetina ako ne is totina ljudi sa foruma ima njegove reglere... preporucujem ti tu varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 8, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor je u pitanju?Model i godiste i javljam ti za regler..Cene povolne..Regleri novi..Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je Joska napravio regler pre 3 godine, radi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za Joskin regler. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Joska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 8, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru je isto Joskin regler. Radi bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan I je preporucujem Joskin regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Motor je XL Varadero 1000 sa ABS-om, 2009god. ako nešto znači, na motoru imam mpdraj, alarm, planiram dodatne farove (maglenke)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Majke ti pošto je nov regler u delti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Mart 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U "Centru S" je prošle godine za Africu bio 24 700 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 10, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan U "Centru S" je prošle godine za Africu bio 24 700 dinara ŠTA??? 24700 im majki ja ............ Krvopije jedne Danas sam bio kod Joške. Čovek to radi serijski. Profesionalac je. Drugar na svom motoru ima Joškin a nije ni znao da je njegov jer je sa takvim reglerom i kupio motor. Radi kao doxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 19, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bas za tvoj model ali generalno za Honde mogu da se nadju od 50-120e samo prelistaj malo Internet i moto oglase, naravno ima i onih mnogo skupljih. Inace valjda veci deo reglera moze i da se popravlja. Nisam strucnjak al volem da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmisljaj uzmi kod Joske i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 19, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Duka,nemoj da se ljiutis,ali ne moze da se popravlja fabricki.Tako je zaliven,da ga je nemoguce otvoriti(vecinu njih),oni koji se mogu nekako otvoriti,opet je nemoguce poraviti,jer uglavnom koriste poluprovodnike direktno napravljene na nekom substratu koji je ili pricvrscen za Al kuciste,ili nije,a stampane plocice su hibridni integralci. Pisem ovo sve zato,jer mi se mnogi javljaju kako su culi da je taj stari moguce popraviti,i imam muku objasnjavajuci da je tako nesto nemoguce,sto uglavnom ne veruju,jer misle da namerno necu,kako bi oni morali da kupe nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Mart 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje da im kazes da otvore sami i da ociste sve do elemenata pa ces onda popravljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan moj regler daje na leru 13.5 V, bilo kad uključim muziku ili ne, uvek daje istu voltažu 13.5 Kod burazera na Kawasaki slična stvar, 13.6 V punjenje Kad stavim moj akumulator kod njega, upali no problemo, napravi jedan krug vožnje i nakon stajanja od 20 min. akumulator ni da bekne. Posle ponovnog punjenja, opet upali ali u toku stojanja izgubi struju i na kraju je opet prazan Ovi iz servisa gde sam kupio akumulator kažu da mi je regler snjokao akku nedovoljnim punjenjem jer je akku stigao kod njih sa iskrivljenim stranicama na unutra i odbili garanciju da li je 13,5 V OK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17189 Napisano Mart 26, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko i dalje smatra da može da se popravi neispravan regler sa motora, obavaštavam ga da to nije moguće! Meni je nedavno "crko" regler i pošto imam dosta iskustva oko elektronike rešim da pokušam da vidim "šta ima unutra". Zagrevanjem uspem da omekšam onu smolu i izvučem je. A unutra od "elektronike" za opravku ostala samo tri metalna lima sa nalemljenim izvodima!? Napravio sam regler (po nekakvoj šemi koju sam negde pronašao), ali uopšte nisam zadovoljan kako funkcioniše. Sada tražim šemu reglera izvedenog u "svich" tehnologiji (sa Mosfet tranzistorima), ali ne mogu da nađem ništa. Ukoliko neko ima takvu šemu neka mi pošalje na pp ili na e-mail zika56@open.telekom.rs. Ako ne nađem ništa moraću nešto da "konstruišem" sam (što nije isplativo za jedan komad, ali ... ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Mart 26, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Joške, malo se provozaš, uzmeš DOBAR regler i usput ošacuješ kako je Joška hakovao sijalicu Čoveku svaka čast, godinu dana aktivno pokušavam da rešim jednu sitnicu koja je eto postala najdragoceniji predmet na motoru i Joška sredio za TREN OKA, neprocenjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 30, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Duka,nemoj da se ljiutis,ali ne moze da se popravlja fabricki.Tako je zaliven,da ga je nemoguce otvoriti(vecinu njih),oni koji se mogu nekako otvoriti,opet je nemoguce poraviti,jer uglavnom koriste poluprovodnike direktno napravljene na nekom substratu koji je ili pricvrscen za Al kuciste,ili nije,a stampane plocice su hibridni integralci. Pisem ovo sve zato,jer mi se mnogi javljaju kako su culi da je taj stari moguce popraviti,i imam muku objasnjavajuci da je tako nesto nemoguce,sto uglavnom ne veruju,jer misle da namerno necu,kako bi oni morali da kupe nov. Ma naravno da nema ljutnje, hvala na pravoj informaciji, mada sam ja cuo da i fabricki mogu da se poprave samo ti neces da ih popravljas :D u svakom slucaju da nam ti takav pozivis lakse je kad znamo da te tu negde ima. A inace sta ti kazes na te iz oglasa reglere po ceni od 50-70eura jos kao novi??? Aj pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Repsol_91 6 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Drvar Motocikl: Honda CBR 900rr sc33 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu,zamolio bih ovde da mi neko pomogne.....dakle nedavno sam kupio Hondu 919 1997 godiste,i prezadovoljan sam,kad sam je kupovao prethodni vlasnik mi je rekao da je akumulator u losem stanju.....i naravno kako nisam imao para tada vozao sam je par dana i akumulator je ubrzo skroz "CRK'O"....pozajmim pare i kupim novi akumulator,stavim i nakon neke krace voznjice od 50-ak kilometara izbaci mi svu kiselinu iz njega,odem kod majstora i kaze mi da mi je crko regler (prepunjava)......pozajmim opet jos para i narucim drugi regler,kupim novu kiselinu i uspem u akumulator i vratim ga u motor (znam da to nije bilo pametno ali sta da se radi),namontira i regler,nije originalni od Honde,malo je jaci,ima dve zice za plus,dve zice za minus itd itd.....majstor je i to spojio,izmerio i punio je perfektno....i pre neki dan ne htede da mi upali,vergla kao da je prazan akmulator,odem kod majstora i opet izmerimo,i sta se desava.......kad zaverglam da upalim motor padne na 9V i onda se puni normalno.....na leru i pod punim gasom bez svetala puni odlicno,na leru pod svetlima puni normalno.....ali pod gasom sa svetlima pada ispod 13........da li je moguce da me zeza to sto sam stavio onaj akumulator ili mi je opet vrisno regler?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 29, 2015 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odi kod autoelektricara da ti izmeri punjenje (osciloskop) ..... Moze puniti dobru voltazu ali da nije jednosmerna ( ispeglana) nego da gura neizmenicnu i akumulator je gotov vrlo brzo. !!!! Majstor je majstor ... a ostali samo mere, menjaju reglere i akumulatore !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Zasto coveku ne preporucite NEKI regler iz domace radinosti? Nego, da li neko popravlja sijalice za prednje poziciono svetlo? Cenim da bi neka rucni rad bila neuporedivo bolja od ovih iz prodavnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...