Black Adder 223 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan pasiram i ovaj vikend, subota bataja a nedelja zna se , šljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15772 Napisano April 25, 2012 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari necu moci ovog vikenda na voznju subota obaveze, nedelja svadba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Gobline ne budi Partirejker, disk da ti dam Videcu, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja subotu ne mogu, ordinacija, posao, lova..... ali sam u nedelju slobodan..... dakle, kad je dogovor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju bi mogao i ja da se prikljucim...mozda povedem i jos jednog drugara sa yamahom majesty... ajde samo javite na vreme plan, gde i kad, da bi se mi organizovali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Posto vecina moze u nedelju,onda se nalazimo u nedelju u 9h kod pumpe na autokomandi,za turu predlazem odlazak do topole,oplenca,ko ima da predlozi nesto drugo tu smo da razmotrimo predloge. A ako dozvole finansije ko je slobodan u subotu mozemo i do Smedereva na prvi moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa prosli vikend smo isli ka Topoli........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je fora da zapalimo subotu poslepodne-uveče u Smederevo, biće svirka do 00, ... mislim ako se ne plašite mraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se ideja Pope, ali samo jedna stvar, ti ne vozis prvi vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ideja.. U tom slucaju verovatno bi se i ja sjurio do Smedereva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se ideja Pope, ali samo jedna stvar, ti ne vozis prvi vise! Normalno da ne, prvi voze Šmekeri sa ksenonima, mi sirotinja ćemo u šarage 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu sve da zavrsim sutra sa skuterom pa eto i mene da vas pojedem sa ksenonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Za subotu 28.04.2012 Rucak (onaj pravi bajkerski pasulj) --- 15:00 Bajkerske igre --- 16:00 Defile u --- 17:00 Koncerti od 18:00 22.00 Riblja Čorba Evo satnice, pa da čujemo predloge ... Ja bi oko 18 h lagano krenuo starim drumom ka SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam tamo da prekopiram ovde dakle....ja sam sutra i prekosutra na skupu u Smederevu.....pa ako neko planira da dodje neka se javi......0631955121.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se ideja Pope, ali samo jedna stvar, ti ne vozis prvi vise! Kao da sam ovo vec cuo od nekoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostaje nedelja u 9h?Sutra bi trebao do Mate po gumu,pa taman da je testiram u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda uspem da se uglavim za nedelju, bez tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost momci ovaj vikend propustam, radim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 27, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Šta ćemo za Smederevo kome se ide? 1. SuperPOP 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 1. SuperPOP 2.Culle (čita se Kule ) 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zaludeo da menjam sokocalo, tako da cu propustiti ovaj vikend jer imam pune ruke posla. Uzivajte drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepše Cule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I meni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 28, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pope, kad bi krenuli iz Bgd??......ja imam neku operaciju od 2 pa mozda potraje 1 mozda 1,5h...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ćemo za Smederevo kome se ide? 1. SuperPOP 2.Culle (čita se Kule ) Mene zanima, ali sam vec dogovorio da krenem ranije( oko 14h) - jeste li za raniji polazak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...