MILAN GS 99 Napisano Mart 5, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari nikako nemogu da nadjem relej za maglenke za r 1200 gs adventure ako neko zna gde se nalazi placam pice!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan U Radulovicu NS ili BG ako trenutno nema stize za nedelju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Mart 5, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se gde se nalazi na motoru? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 5, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 5, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se gde se nalazi na motoru? Ako niko ne zna i ako nema odgovora ni na netu, skokni do najbližeg ovlašćenog servisera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Mart 5, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moracu tako dobio sam od preko kompletnu instalaciju sa kablovima i dzekovima kada sam ga rasklopio nasao sam dzekove,motor vec ima pripremu za maglenke samo nikako da nadjem gde da stavim relej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 5, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću ovih dana biti u akciji postavljanja maglenki. Pogledaj na Touratech-ovom sajtu. Pronađi maglenke za tvoj model i download-uj instrukciju za instalaciju. Možda će ti pomoći da rešiš problem. Inače, ja sam apsolutni laik. Oslanjam se na pomoć drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 5, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas je drugar stavio maglenke na svoj Triple Black R1200GS i znam da su u servisu morali da nesto ECU iliti "kompjuter" podese da bi mogle da rade. U pitanju su bile originalne BMW maglenke. Ne bih ja tu nista petljao bez nekoga ko dobro zna sta radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Mart 6, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas je drugar stavio maglenke na svoj Triple Black R1200GS i znam da su u servisu morali da nesto ECU iliti "kompjuter" podese da bi mogle da rade. U pitanju su bile originalne BMW maglenke. Ne bih ja tu nista petljao bez nekoga ko dobro zna sta radi. Ma daj... ako se bilo koje aftermarket maglenke urade preko releja (kao power-on za relej koristiti npr. vod ka bmw utičnici na boku), ECU nema pojma da se tu nešto nalazi. Nema razloga za strah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 6, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas je drugar stavio maglenke na svoj Triple Black R1200GS i znam da su u servisu morali da nesto ECU iliti "kompjuter" podese da bi mogle da rade. U pitanju su bile originalne BMW maglenke. Ne bih ja tu nista petljao bez nekoga ko dobro zna sta radi. Ma daj... ako se bilo koje aftermarket maglenke urade preko releja (kao power-on za relej koristiti npr. vod ka bmw utičnici na boku), ECU nema pojma da se tu nešto nalazi. Nema razloga za strah. Slazem se sa tobom ali ja sam razumeo da covek pita gde se nalazi relej za maglenke na motoru. Znaci da zeli da poveze maglenke na relej koji je fabrika vec namenila maglenkama. Ne znam ispravi me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan verovatno se ti nalazi relej izpod sedišta ispod plastike.....tamo je več jedan relej za anlaser, pa vidi da nema još jedan.....a moguče je da je ispod rezevoara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas je drugar stavio maglenke na svoj Triple Black R1200GS i znam da su u servisu morali da nesto ECU iliti "kompjuter" podese da bi mogle da rade. U pitanju su bile originalne BMW maglenke. Ne bih ja tu nista petljao bez nekoga ko dobro zna sta radi. Ima istine, radio sam na jednom kombiju (!) neku elektroniku, baš umeju da budu dosadni ti konfjuktori..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se gde se nalazi na motoru? Sad smo se razumeli. Ja mislio da hoces da kupis relej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Mart 6, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Radulovicu covek mi objasnio gde se nalazi,tacno ispod centralnog kompjutera skinu se rezervar i pola plastika pa obadva racunara i ispod plastike ima dzek i samo ubodes i gotovo,ja sav srecan pravac kuci skinem plastike ,pa rezervar, jedan pa drugi kad ono ispod plastike gde treba da bude dzek ni dzeka ni kabla gde bi trebao da bude i sta sad omca oko vrata i na tavan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Radulovicu covek mi objasnio gde se nalazi,tacno ispod centralnog kompjutera skinu se rezervar i pola plastika pa obadva racunara i ispod plastike ima dzek i samo ubodes i gotovo,ja sav srecan pravac kuci skinem plastike ,pa rezervar, jedan pa drugi kad ono ispod plastike gde treba da bude dzek ni dzeka ni kabla gde bi trebao da bude i sta sad omca oko vrata i na tavan. Nemoj omcu bato! Uzmi parce kabla sa tog njemackog traktora :lol: Ko te ter'o da uzimas krsh! Japan si izd'o!!! P.S. Ako nemeresh da nadjes fabricku pripremu izvucicemo zice sa nekog drugog potrosaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 6, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ce tu doci maglenke sa punjivim baterijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mah... kupi B€€MW€ (ili Tourat€ch) maglenke, odvezi motor u B€€MW€ servis, plati B€€MW€ majstora da ti ugradi B€€MW€ konektor. Nema da brineš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Mart 6, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno si u pravu videcemo hoce li izvuci prosek kroz sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...