Jump to content

Moto Zajednica

R1200GS Adventure: Polozaj releja za maglenke

Recommended Posts

• taraba, 612 postova
  • Motocikl: enduro

Izvinjavam se gde se nalazi na motoru?

Ako niko ne zna i ako nema odgovora ni na netu, skokni do najbližeg ovlašćenog servisera.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova

Moracu tako dobio sam od preko kompletnu instalaciju sa kablovima i dzekovima kada sam ga rasklopio nasao sam dzekove,motor vec ima pripremu za maglenke samo nikako da nadjem gde da stavim relej.

• taraba, 612 postova
  • Motocikl: enduro

I ja ću ovih dana biti u akciji postavljanja maglenki. Pogledaj na Touratech-ovom sajtu. Pronađi maglenke za tvoj model i download-uj instrukciju za instalaciju. Možda će ti pomoći da rešiš problem. Inače, ja sam apsolutni laik. Oslanjam se na pomoć drugara.

• Svratio...., 343 postova
  • Motocikl: Imam

Jesenas je drugar stavio maglenke na svoj Triple Black R1200GS i znam da su u servisu morali da nesto ECU iliti "kompjuter" podese da bi mogle da rade. U pitanju su bile originalne BMW maglenke. Ne bih ja tu nista petljao bez nekoga ko dobro zna sta radi.:popovanje:

• Integrisan, 8365 postova

Jesenas je drugar stavio maglenke na svoj Triple Black R1200GS i znam da su u servisu morali da nesto ECU iliti "kompjuter" podese da bi mogle da rade. U pitanju su bile originalne BMW maglenke. Ne bih ja tu nista petljao bez nekoga ko dobro zna sta radi.:popovanje:

Ma daj... ako se bilo koje aftermarket maglenke urade preko releja (kao power-on za relej koristiti npr. vod ka bmw utičnici na boku), ECU nema pojma da se tu nešto nalazi.

Nema razloga za strah.

• Svratio...., 343 postova
  • Motocikl: Imam

Ma daj... ako se bilo koje aftermarket maglenke urade preko releja (kao power-on za relej koristiti npr. vod ka bmw utičnici na boku), ECU nema pojma da se tu nešto nalazi.

Nema razloga za strah.

Slazem se sa tobom ali ja sam razumeo da covek pita gde se nalazi relej za maglenke na motoru. Znaci da zeli da poveze maglenke na relej koji je fabrika vec namenila maglenkama. Ne znam ispravi me ako gresim

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

verovatno se ti nalazi relej izpod sedišta ispod plastike.....tamo je več jedan relej za anlaser, pa vidi da nema još jedan.....a moguče je da je ispod rezevoara..

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ima istine, radio sam na jednom kombiju (!) neku elektroniku, baš umeju da budu dosadni ti konfjuktori.....

• MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova

Bio danas u Radulovicu covek mi objasnio gde se nalazi,tacno ispod centralnog kompjutera skinu se rezervar i pola plastika pa obadva racunara i ispod plastike ima dzek i samo ubodes i gotovo,ja sav srecan pravac kuci skinem plastike ,pa rezervar, jedan pa drugi kad ono ispod plastike gde treba da bude dzek :nanana: ni dzeka ni kabla gde bi trebao da bude

i sta sad omca oko vrata i na tavan.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Bio danas u Radulovicu covek mi objasnio gde se nalazi,tacno ispod centralnog kompjutera skinu se rezervar i pola plastika pa obadva racunara i ispod plastike ima dzek i samo ubodes i gotovo,ja sav srecan pravac kuci skinem plastike ,pa rezervar, jedan pa drugi kad ono ispod plastike gde treba da bude dzek :nanana: ni dzeka ni kabla gde bi trebao da bude

i sta sad omca oko vrata i na tavan.

Nemoj omcu bato! Uzmi parce kabla sa tog njemackog traktora :lol: :lol: :lol:

Ko te ter'o da uzimas krsh! Japan si izd'o!!! P.S. Ako nemeresh da nadjes fabricku pripremu izvucicemo zice sa nekog drugog potrosaca

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Mah... kupi B€€MW€ (ili Tourat€ch) maglenke, odvezi motor u B€€MW€ servis, plati B€€MW€ majstora da ti ugradi B€€MW€ konektor. Nema da brineš.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja