thelord 97 Napisano Februar 29, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan 8. mart 2012. 11-13h Dom Omladine, Beograd Nase drage dame, 8. marta, na Svetski dan Zena u organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije a uz podrsku BJBikers moto zajednice bice uprilicen lep prijem u Domu Omladine u Beogradu. Ideja skupa je da se zene razlicitih interesovanja okupe oko zajednicke ideje a to je promocija dobrovoljnog davalastva krvi u Srbiji. Mi kao organizacija koja se vec niz godina bavi ovom vrstom drustveno odgovorne delatnosti pozivamo sve nase clanice i lepse polovine nasih clanova koje nisu direktno clanice, da se 8. marta od 11h-13h lepo provedu u Domu Omladine i pomognu afirmaciji motociklista kao civilizovanog dela drustva i daju podstrek sebi i drugima da postanu ili ostanu dobrovoljni davaoci krvi. Na skupu ce biti omoguceno i dobrovoljno davanje krvi za one koji to mogu i zele da urade. U ime AMS - BJBikers, u Domu Omladine ce Vas sacekati Natasa (na forumu Trinity), kojoj mozete poslati privatnu poruku ukoliko imate nekih nedoumica ili ih mozete postovati ovde u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Februar 29, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto drage moje, Bojan vam je vec sve objasnio!! Bilo bi lepo da se pojavimo u Domu omladine u cetvrtak 8 og marta, bez obzira da li ce te davati krv! Ja cu biti tamo vec od 11 h. Ako zelite da prisustvujete, prijavite se ovde ili mi posaljite poruku da se finalno dogovorimo. Ono sto bi bilo pozeljno je da budemo u moto opremi (u ovom slucaju mislim na moto jaknu i kacigu u ruci).Ideja Instituta je da se na taj nacin pokaze da u davanju krvi ucestvuju devojke, zene razlicitih profesija, hobija... Vidimo se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 29, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Humano je to, ali zar nije bolje lepsi pol izvesti na neku laganu veceru? Ove akcije treba organizovati posle ili pre osmog marta? Mozda sam ja staromodan? Svim zenama na forumu cestitam praznik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 1, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je do 13h, tako da mozes da ih vodis i na rucak i na veceru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ja dadoh samo dvadesetak puta krv, od toga deset "namenskih" (za odredjene osobe koje su se operisale). Vecera je najmanji problem. Ali ako ih ti vodis, necu da smetam.Verovatno im poklanjas cvece ili neki pokloncic? Ne verujem da samo skupljas neke poene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan prisutna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 1, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobrovoljna davateljka sa slike na uvodnom postu takodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 7, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo podsecanje! Sutra vas cekam u 11 h ispred Doma omladine. Ko dolazi kasnije, neka nam se pridruzi unutra! Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR.Čokanlija 77 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bajkerska Republika Čokanlija... Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast poštovane dame za ovu sjajnu akciju !!! Srećan 8 Mart svim našim damama ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 8, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan MR.Cokanlija hvala A sad da vidite kako se mala ali odabrana ekipica super provela iako su krvarile , jer je povod super...nasih 5 minuta...neciji ceo zivot.... Dva motora i skromni broj....5 devojaka.... Osmeh na nasim licima bio je konstantno prisutan..... A onda je doslo na red i da se uradi ono zbog cega smo i dosli.... Jel znas odgovor na 5 pitanje..... Bezi bre ne prepisuj ah....volonter sirokih ramena Naravno drage moje dame koje su krvarile su morale da ispoziraju iskljucivo sa napucenim usnama hehehehe Sto me bre bodes...odmah da ti kazem zdrava sam.... Nas PR u medjuvremenu skuplja kontakte i sklapa nova prijateljstva Ovo u rukama im nisu uverenja da su normalne...cisto da se ne zbunite xD Ajde ... spremna sam ... Cekaj bre...moramo prvo da vas poslusa cika doca On ce mene da slusa...valjda ja znam da sam zdrava Ruzi nije smetalo da je doca poslusa.... Dosao je red i da se krvari.... Ruza je imala i poseban tretman od dragog nam doce... Ali necete verovati...Ruza u ruci nema pivo....vec sokic Natasa happy jer je uradila dobro delo ... ali ja sam malokrvna pa rekoh da se posluzim xD A posle krvarenja druzenje sa....policiajkama, novinarkom, kolegama bajkerima, glumicom i ostalima Osvezenje i pokloncici.... a onda u Moskvu na kolace mmmmmmmmmmmmmm Bile smo glavna atrakcija, svi su hteli da nas fotkaju i da nas pitaju jel stvarno vozimo, sta i kako.... Zao mi je sto nisam mogla da krvarim, ali drago mi je sto poznajem ove cetiri dame..... Jos jednom BRAVO i SVAKA CAS za ucinjeno dobro delo..... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 8, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nensy je vec sve prenela i slikama i pricom!! Da bile smo glavna atrakcija i zaposlenima iz instituta je bilo jako drago sto smo dosli da podrzimo akciju. Ruza i ja smo dali svoj doprinos, ali zato smo imali fenomenalnu ekipu koja nas bodrila i pazila svo vreme, Nensy, Bandolera i Tamara! Hvala devojke Kocha ,nas direktor humanitarnog programa,iskazao je svoju zahvalnost u njegovo ime i ime BJB zajednice i castio nas kolacima u Moskvi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 8, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za dame a i za Kochu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zene Nadam se da cu i ja moci sledece gorine da dam svoj doprinos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 8, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Žene, ulepšale ste mi dan! Bilo je jako lepo (iako nije bilo piva ). Ljube vas Ruža i Saša Kovačević 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan sve čestitke mlade dame. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke, svaka vam čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 8, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam čast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Alal vam vera....svaka čast devojke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Za Ružu i 4 odmetnice... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dovoljno da kazem B R A V O 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 8, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja dođoh sa posla...i samo da vam kažem....drage moje danas je bilo divno družiti se sa vama! Hvala vam za divno provedeno prepodne!! Ja nisam davalac ( ne smem - malokrvna sam) tako da svaka čast Nataša i Ružo!!! Inače devojke..... komentari zaposlenih u Hotelu "Moskva"..... pošto sam ja ostala da radim kada ste vi otišle je sledeći: " Uauuuu Jaco....kakve su ove tvoje bajkerke ribe .... nismo ni znali...... mi mislili....." Pa šta da vam kažem! Najbolje smo! Kočo hvala! Ružo - Pozdravi Sašu puno! A evo i ja da dam mali doprinos ne samo u reči već i u slici.... - Nataša fotkala.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 8, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame, bila mi je čast jeste da sam vam prilično poružnio sliku, što pojavom što stajlingom ali retke su prilike da u tako pozitivnom društvu mogu da popijem kaficu pa pošto se našlo vremena između dva ''davež'' sastanka nisam mogao da odolim . Carice ste bile, Carice ostale 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 9, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dame , svaka čast . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...