Darko SB 384 Napisano Octobar 14, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi smeo da trese ni jedan motor ni skuter kad se pusti volan... Kad sam kupovao skut probam ja i na prvih 50 metara primetim da trese, i kad se vratim covek onako kaze pa to je normalno nema taj model onaj amortizer volana, samo Piaggio skuteri imaju hahaha... A trese ne smes da pustis volan duze od 2 sekunde... E a pre njega sam imao Madisona i on recimo na 60 kad pustis volan ne trese uopste ali obara nekako u desno, nije da vuce nego pada skut u desno, kad drzis volan sve ok bilo, tako sam ga i kupio i prodao. A pre njega isto Madison stari treso malo bio na 60 kad se pusti volan ali nije tako strasno bilo pa nista nisam ni dirao... A sto se tice velicine tockova na skuterima, neko moje misljenje, ako je tocak recimo 13 tica i ima gumu kroz 90 to je isto kao da je 14 tica sa gumom kroz 80 ili ti 15 tica sa gumom kroz 70. Recimo Burgman nosi prednju gumu 13-ticu 110/90 a recimo Kymco Xciting 15-ticu 120/70 to je po meni isto. Mozda lupam ne znam hehe A jel si menjao lezajeve u tocku?? Moguce je ako jedan redi a drugi povremeno sitno blokira ili zapinje da trese.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nisam nista lose rekao za skuter. Ne samo majesty bilo koji.Ali ne moze se porediti i nije za poredjenje .Skuteri su jako korisna stvar, i treba ih tako i koristiti i ne ocekivati da se ponasa kao neki veci motor. Naravno ima i skutera sa performansama velikog motora akli ipak je to skuter. Da sto da ne i ja sam hteo otici do mora sa skuterom i ne mislim da je to neizvodljivo. Treba sve kockice da se sloze ali skuter itekako moze da podnese takav put. Opet kazem imao sam slican problem sa skuterom i kad sam stavio drugu gumu sve je nestalo. Meni se npr skuter cudnije ponasa preko 100 na sat ali mislim da je vizir problem.Srafovi koji fixiraju vizir su mi falili pa sam stavio jos 2 i malo je bolje.Fale mi jos 2 kom pa cu i njih montirati i probati dali je bolje. Jeste guma najveca mana ovog skutera, pogotovu pri vecim brzinama jako lose skrece i tesko se kontrolise. Mozes staviti bilo koju gumu ali bez 15 felne nista. Uzmi ponovo pretresi sve vidi dali ti je nesto promaklo,ipak idu hladniji dani ,tako da ces imati dosta vremena da probas sve kombinacije. Rasturi mu sve od zadnjeg do prednjeg dela.Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Octobar 27, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko Ipone 10 40 scooter, treba mi za danas ili eventualno rano ujutro, treba da idem za Bor a vec sam prekoracio nekih 300 400 km, pa bih da zamenim pre puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Novembar 2, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao da na majestija nabudzim Naraku bobinu, medjutim, ona ima samo jedan kontakt (buksnu), i masu na nosacu koji ide kroz sredinu, a fabricka bobina ima dve buksne i masu koja ide kroz sredinu, jedna je impuls a druga je konstantan plus kada se okrene kljuc, bar je tako unimer pokazao, medjutim kada sam impuls povezao na Naraku i zasrafio je na masu (provereno je da je masa dobra), nije htela da baci varnicu... Da li neko zna cemu sluzi druga zica na bobini, pretpostavljam da ima neke veze sa CDI-jem ili tako nesto, i da li neko zna kako da namestim ako uopste moze da radi ova bobina... ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Novembar 12, 2013 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, jel umro forum ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Novembar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U smislu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 12, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ако се не пише ништа о Маџестију ...одмах мисли да је умро форум ... па има и других мотора са темама и других тема везано за овај подфорум !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne jedi se Bigi..prosto nema toliko ljudi koji voze Mažestije... Sent from my GT-I9300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Novembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kvare se pa nema šta da se piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Novembar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Zamoljavam koleZe da se držimo tehničkih detalja u temama Tehničkog MAXI podforuma a zajebanciju i druženje prebacimo gde im je i mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao da na majestija nabudzim Naraku bobinu, medjutim, ona ima samo jedan kontakt (buksnu), i masu na nosacu koji ide kroz sredinu, a fabricka bobina ima dve buksne i masu koja ide kroz sredinu, jedna je impuls a druga je konstantan plus kada se okrene kljuc, bar je tako unimer pokazao, medjutim kada sam impuls povezao na Naraku i zasrafio je na masu (provereno je da je masa dobra), nije htela da baci varnicu... Da li neko zna cemu sluzi druga zica na bobini, pretpostavljam da ima neke veze sa CDI-jem ili tako nesto, i da li neko zna kako da namestim ako uopste moze da radi ova bobina... ?? neznam sistem rada ali znam da jedna ide sa akumulatora (narandzasta) a crveno-bela sa cdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 3, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde da nadjem ublazivace varijatora ??? Nove naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bella moto, ja uzeo skoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 12, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan O pa hvala veliko... nisam ni cuo za njih a u kraju su mi, sutra ih zovem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 13, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Nasao ublazivace kod gore pomenutih, imaju jos svasta nesto za majestija pa kome nesto fali neka okrene i njih da proveri Malo su jaci sa cenama ali jbg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako je neko zainteresovan, moj majesty 250dx, 2000. god, imate slike na mom profilu u super stanju ovih dana ide na prodaju! ako je neko zainteresovan neka zove! btw, ostajem clan majesty bande, samo prelazim na vecu kubikazu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Februar 9, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para mozes da dobijes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan ljudi na oglasima traze nerealno puno, baci pogled na polovneautomobile...ja sam stavio 1.050, pa cu javiti za koliko je otisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Februar 11, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok,sve zavisi od stanja i opreme... ne mozes generalizovati po modelu da li je puno... aj javi kako ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Februar 17, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan thebelgradeboy , ne rece nam da si prodao mashinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan da da...danas ode stari drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Februar 17, 2014 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan A uzeo si 400 ili tek treba da je uzmes ? Koje godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam već majesty 400, 2004. godište...okačio sam fotografije na temi za taj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gapsa 1 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Silbaš Motocikl: Honda CB500v Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je savet,imam nameru da kupim yamahu majestic 250cm.2000.god . pa ako je moguce sta pogledati,dali imaju neku manu itd.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Gaspa! Kao što si verovatno pročitao na prethodnim stranama, ljudi uglavnom ističu veliki broj dobrih strana majesty-a...tako zapravo i jeste, pružiće ti puno radosti i zadovoljstva. Verovatno znaš da je 2000. usledila smena generacija ovog modela, pa su postojali oni stariji kakav je bio moj (imaš ga kod mene u galeriji) i ristajling koji je po meni mnogo lepši. Tebe verovatno zanima ovaj drugi Po meni pažnju pre svega obrati na agregat, odnosno na to da li troši ulje jer je to boljka ovog modela, naročito kod ovako starih mašina koje su poprilično km pregazile. Važno je i kada je menjan kaiš, rolnice, kakve su kočnice... Islikaj taj koji te zanima, pa ga baci ovde da većamo Ima puno stručnjaka koji će biti srećni da ti pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...