Jump to content

Moto Zajednica

Karburator Dellorto 22 sa sauhom

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

Naravno da nije .. Oznaka je Dellorto PHVB 22 CS sa magnetti marelli sauhom , inace ide na frizirane skutere , i na 2t big bore skutere

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Sta bi se dobilo ako bi se ugradio na Gilleru Runner 180 2T? Imam pomenuti skuter ali pojma nemam koji fabricki karburator nosi a bas bi bilo zanimljivo izvuci jos koju ks iz njega :moto3:

inace se i prodaje kao tuning deo za 125, 150 i 180 2t .. imas na scooter-center-u da vidis .. fabricki karburator kod tebe je 20.5 dellorto , dobio bi na malo na ubrzanju i na krajnoj sada koliko nisam siguran

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621644824384&target=productdetail&category1=A&category2=CAT

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Ajd i ja da pitam .

Da li to moze na yamahu dt 125 83-e god . Trenutno je na njoj mikuni spoljna mera gde se srafi na cilindru je 35 mm a unutrasnja 28 .

Da li bi to moglo na taj motor ili ne .

I jos da pitam sta je ova sjajna flasica ili sta vec povezana crevom . Nisam to nikad video tj. nikad nisam ni zagledao nesto posebno .

E da ovo prosirenje nazad gd ide filter sta bi sa tim trebalo da se uradi . Da se nekako prepravi pa da se stavi sundjerasti ili je to vec neki filter . Inace karburator mi treba za prijatelja i hitno nam je .

Pozdrav !!!!!

prodat je karburator odavno , a ovo gde ide filter je difuzor koji se koristi za drag trke samo , inace sam na njemu vozio stage6 filter .. a boca je boost bottle , jer se kod 2t motora desava da prilikom usisavanja smese ostane visak goriva koji bi zavrsio u airboxu , u ovom slucaju taj visak goriva ide u bocu i prilikom sledeceg dodavanja gasa , vraca se u usis .. inace ne bi moglo na dt , njemu treba veci karb , minimum 28mm

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja