pronto 6725 Napisano Februar 19, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uz naslov teme i pitanje ko je u Srbiji zastupnik za SYM? Ima li ovoga u prodaji? Naravno da ima skromne karakteristike,ali ima izuzetno moderan izgled,a sudeci po prvim skromnim informacijama u Italiji bi cena bila oko 2000 evra. Znam ljude koji imaju izuzetno dobra iskustva sa skuterima ove marke,pa mislim da je za ove pare (ako je to istina) ova sprava u vrhu izbora za pocetnike,a i one koji bi da se svrckaju po gradu...a da nije skuter http://www.pianetari...deja-vous/15323 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dobra kopija yamahe!.....bas dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Predstavnik za Sym je firma Teletrade ali nesto ne vidim da imaju ovaj model. Inace, vozio sam SYM skuter skoro 5 godina bez vecih problema tako da sto se tice pouzdanosti imaju moju preporuku. Evo ga i review: http://ashonbikes.com/content/sym-wolf-sb125ni-review Cena je u UK skoro 3000 funti sto mi se cini previse za 125-icu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Februar 19, 2012 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mene podsetio na GSR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mene na jos jedno kinesko ili cije vec sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...