Losmi Capo 571 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da izdrzim... Posto sinoc nije hteo da upali jer ste se vracali u najmanju ruku kao po Sibiru,danas sam skinuo Dzonijev akumulator,stavio moj i upalio je na pola kljuca! Dzoni,makina radi savrseno Akumulator je stavljen na punjenje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da izdrzim... Posto sinoc nije hteo da upali jer ste se vracali u najmanju ruku kao po Sibiru,danas sam skinuo Dzonijev akumulator,stavio moj i upalio je na pola kljuca! Dzoni,makina radi savrseno Akumulator je stavljen na punjenje Hvala Losmi !!! Hvala sto si me pozvao da mu cujem zvuk jutros i to je taman umesto dorucka )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, jeste nenormalni, za zlatnu medalju!! :care: Da te služi lepo taj skuter bar jedno mesec-dva, a onda da pređeš na neki enduro. Makar bila i ST! Jagerrrrrr ))) Ako se ne vidimo srecno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan E ostalo je jos da se plati registracija i kako mi je Milos Capo rekao to je oko 10.000 dinara sa novim tablama. Plus jednu partiju STONOG FUDBALA. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan blago vama na snježnom ugođaju i svaka cast na pothvatima oko pomaganja bližnjim svojima oko izvlacenja automobila iz jarkova. Vitezovi po svim pitanjima. prikolicu od Miloša imati cu prilike vidjeti u Puli sa dva motora na njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo drustvo, dobar dzip, dobra klopa.........ok, lep je i skuter........a, vala i lepo vreme........ Sve super........ Super ste......... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Kamo vidoje? Diže se, pa nisam ja boginja Šiva se 10 ruku JBT pa ovo je zarazno gde se Popsy pojavi nema voznje samo gurka :nanana: :P znaš kako kažu, u zdravom telu zdrav šta već ... :D Znao sam da ste nenormalni,ali ovoliko Nema na cemu za prikolicu. Ocekujem I za prikolicu a bogami i za : jel ova prikolica treba ovolko da varniči? nije valjda prikolica na tvoje ime? manguparija bre :D Xaxaxaxaxaxaxaxaxa........ Losmi druze izvini......... to je bila sala xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom PUNO HVALA SHUMARU, MILOSU CAPOu, KOVACU, POPSYu !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 16, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Hahah jeste carevi nema sta, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 452 Napisano Februar 16, 2012 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno veliko BRAVO! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si ti izabrao pitom dan za putovanje u potkopaonicki kraj. Da si kojim slucajem ostavio za danas prosao bi ovako.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 17, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Auuu svaka cast momci, stara odabrana ekipa. Odavno se nisam nasmejao tako. Skupio sam tajce oko sebe da gledamo zajedno i oni su odusevljeni snegom, nisu ni svesni kako bi im palo raspolozenje da izadju na takav minus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ste "ludi", jeste, da ste ekipa, prava, JESTE, a da ste zasluzili titulu BJB Viteza za izvlacenja i to jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ninjaua, sa srecom da ga vozis nema loseg vremena, ima samo neadekvatne opreme... (inace, skuter ima isti nadimak (Crna Munja) kao Yamaha koju sam imala pre Ninje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bravoooo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Au kad se samo setim ))))) Drugari mogli bi da se okupimo ponovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy bi mogao da da slike sa ovog poslednjeg putovanja a naslov bi bio "Najbolji motori se kupuju noću" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 13, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...