Lida 1 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio kod majstora.. kaze da je najverovatnije termostat..ima antifriza unutra i prljav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano April 12, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi mirise da imas vazduh u sistemu + moguce da ne valja cep eksp. posude. Termostat tesko da moze kod njega da zaglavi i kad zaglavi to bude na otvoreno tj motor ne postize radnu temperaturu. Kod tebe je termostat sa desne strane ispod plasticne lule koju drze 3 srafica (torex 20) pa crevo u nastavku......upali motor i pusti da radi, ako termostat zaglavi na zatvoreno, motor brzo nabija temperaturu, crevo koje je na luli mora biti hladno isto kao i hladnjak. Ako crevo i hladnjak nisu hladni, ondak znaci da termostat nije zaglavljen na zatvoreno...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/vrro8cqNhhc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali to radi samo u prvih 10 min. Posle se unormali i drzi neku normalnu temperaturu.. ne ide u cvreno. Samo tako kad ga tek upalim i krenem ide u crveno pa padne odjednom. I posle je sve normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo izgleda kao da elektronika brljavi,nemoguce da tom brzinom pada temperatura ni da sipas led u njega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je elektronika.. jel ima neko nekog elektricara za bev u bg ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano April 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brat Darko/Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vik'o mu i ja za Dareta na PP - džaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega tek za par nedelja.. u guzvi je pravicu se da sve radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 20, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da mi kaže gde je termo prekidač za ventilator hladnjaka na bevu, jer želim da ugradim prekidač za samoinicijativno paljenje ventilatora. Ne sviđa mi se što pali ventilator jednu crtu pred crveno polje. Ne želim sebe da dovodim u takvu situaciju kada sam u nekom zastoju u koloni ili brdu a temperatura asfalta preko 50C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 20, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Inzenjer u PIaggio grupi je tako osmislio, na mom motoru se isto ventilator pali crtu pred kraj redosleda, nema crvene boje. Motori bi vecinom bili pothladjeni kada bi svako palio ventilaor kada hoce. Ja nisam cuo da je nekome sa ispravnom termo grupom prokuvao motor Inace, cemu stajanje u koloni na + puno, skuterom narocito? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano April 20, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema termo prekidac, senzor čita temperaturu pa šalje racunaru pa racunar opali rele pa rele opali ventlator.....kao što pižon reče, nema potrebe za time. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lida 1 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bev prokuvao dva puta dok nisam promenio termostat.. i evo presao sam skoro 400 km.merena je i kompresija i sve je super.. nema potrebe toliko paniciti ako prokuva motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano April 20, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad termostat zaglavi, ni jedan prekidač ventilatora tu nece pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 8, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo cetvrti put sam vlasnik beverlija 500 i ne odustajem lako od njega :-) danas kad sam nasuo pun rezarvoar kazaljka je pokazala dvije crtice prije punog. Poslije voznje, kad sam ponovo upalio kazaljka je " mrtva" ne reaguje. Ima li neko iskustvo sa ovakvim kvarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 8, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno, kao i vecini kontakt dzeka u " bijeloj kutijici " :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Maj 8, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel te mrzi da citas tj prelistas par stranica u nazad il hoces da ti se servira na gotovo? Odgovor imas na predhodnim stranicama...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 8, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam i niko nije naveo da je kazaljka mrtva vec neprecizna ili blesavi, a moja je odjednom zakucala u nulu, zato sam i pitao. Naravno po otklanjanju kvara sam to i napisao da ne bi pridavali vaznosti. Ovakav odgovor ti i nije bas na cast obzirom da si ovdje jedan od najpotkovanijih znanjem iz ove problematike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Maj 8, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto prepravi gornji pos A jelte, ne ide mi na cast....nek si mi reko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 9, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Opet famozna bela kocka sa unutrasnje strane u pravcu kolena,ispod kormana.. tj. Kasete. Taj deo sam placao 10e kod Gavre. Tacan naziv tog dela ne znam... uglavnom moras da razdovojis plastiku kormana ... i sa strane kod lajsne se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nije za tehnički kutak,samo se hvalim ... Beverly registrovan,položio A kategoriju,motor ispravan,sad samo čekam drugare da urade to isto pa da pravimo turice a dok čekam vozim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Jul 17, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze jedno pitanje za vlasnike 500-tki, Trenutno vozim Beverly 500. Prilikom kretenja iz varijatora cujem lupanje kao da udara neki metal o metal. Skuter inace ide odlicno ali me taj zvuk muci, Uradjen mu je veliki servis ( kais, rolnice...). Presao sam sad sa njim 1700km za 4 dana i isao je savrseno, ali taj zvuk... I jos jedna stvar: da le se nivo ulja meri kad je merac zavrnut do kraja ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jul 17, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za lupkanje ne znam, ali se nivo ulja meri kada je merac zavrnut do kraja. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Jul 17, 2016 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze jedno pitanje za vlasnike 500-tki, Trenutno vozim Beverly 500. Prilikom kretenja iz varijatora cujem lupanje kao da udara neki metal o metal. Skuter inace ide odlicno ali me taj zvuk muci, Uradjen mu je veliki servis ( kais, rolnice...). Presao sam sad sa njim 1700km za 4 dana i isao je savrseno, ali taj zvuk... I jos jedna stvar: da le se nivo ulja meri kad je merac zavrnut do kraja ili ne? Zvuk koji cujes je najverovatnije od platne kvacila ( parce lima sa rupama kroz koje prodju osovine, nalazi se izmedju lamela i tanjira ), on se javlja kad motor radi u leru, kada krenes i pod gasom se izgubi. Ulje meris kad je merac zavrnut do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima. Recite mi samo da li se i kako taj zvuk moze neutralisati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...