sasa_f1 248 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene tasteri nemaju veze sa kilometrazom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1355 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na 300ci je kao kod Blaže. Dugme koje služi za prebacivanje različitih podataka na satu (ukupna kilometraža, određena distanca, napon) treba da se namesti na ukupnu kilometražu i onda kao što je kolega objasnio... Ne znam, možda je kod tebe drugi koncept. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6465 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1860 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sasa nadji user manual za tvoj skuter na netu, mora da pise kako se menja sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Nasao, ali nesto ne reaguje bas na to sto sam procitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Maj 19, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Bev 400 isto kao da ne radi desni taster za podesavanja. U tom slucaju preporuka je otpojis akumulator i vratis klemu tacno u podne, ili ponoc . Smesno jeste ali ja svoj tako podesavam.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 20, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Za Skarabeo: taster na levoj ručici ima istu funkciju kao i onaj na tabli. Ja sve radim sa levim tasterom. Onaj na tabli ne koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Besni_fokic 1 Napisano Maj 21, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto mislio da kod mene ne radi, pa se ispostavilo da se sat ne moze podesavati u voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11242 Napisano Maj 21, 2022 Ne silazi, 2277 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze u voznji,ko ce da drzi korman? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Digao sam ruke, ocigledno mi ne radi jedan taster. Vracam se na moj problem lelujanja zadnjeg dela skutera. Jednu stvar sam primetio, pa bih da mi neko kaze da li je normalna: kada se odvije matica i skine dekla CVT-a, osovina koja ide u prenos kada se mrda ima luft. Da li je to normalno? Ako ja dobro razumem taj koncept, pozadi postoje 3 lezaja tocka, lezaj u dekli cvt-a, lezaj te osovine, i lezaj u onom trapezu iza auspuha. Je l ja to dobro kapiram? U voznji kao da se zadnji tocak premesta nekako levo desno, gubi mi pravac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 21, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, sasa_f1 je napisao: osovina koja ide u prenos kada se mrda ima luft. Ima luft po uzdužnoj osi. To lelujanje, možda je slab pritisak gume, možda "kockasta" guma... Neka ti neko pomogne da, na štenderu, pritisne prednji točak, da zadnji bude u vazduhu. Onda ga rukama mrdaj gore-dole, levo-desno, pa vidi da li ima nekog lufta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam vec, guma je nova, pritisak je dobar. Kada je na stenderu i kada se trazi bilo kakav luft tocka, nema ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam premotao temu unazad, vidim da si stavio novu gumu, sorry... Ne znam, jedino još ostaju amortizeri da se provere. Teraj kod nekog majstora. Znam da su svi u gužvi, valjda mogu da odvoje malo vremena da ti pogledaju. I promeni vozilo ispod avatara, nije više 250... Promenio Maj 21, 2022 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 823 Napisano Maj 22, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na 250-ci je tako aksijalno setao pri dodavanju gasa, izlasku iz kruznog toka npr.. zamenjeni sileni i reseno Promenio Maj 22, 2022 član petar_lord 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Maj 22, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam ovde, aktivnija je tema od Bev 400 koji vozim. Naime levi amortizer je mastan u donjem delu, kao na slici. Probao sam da odmastim sve lepo i osusim i nakom par stotina km opet masno.Desni je ok, u voznji isto ok nema znakova da nesto nije kako treba. Da li je ta masnoca bas iz amortizera ili moze biti od neceg jos, na toj strani je i filter za vazduh?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 38 Napisano Maj 22, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno amortizer imao isti slucaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Isto i kod mene...amort sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Maj 22, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, dajem se potragu. Zna li neko kakvog su kvaliteta RMS? Dosta su povoljniji od originalaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pisao je Dare kroz neke teme da su se ok pokazali...i ja cu njih uzeti.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Maj 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaze osiguraci na piaggio beverly 500, osim onih koji su u kaseti ispred vozaca, jel ima jos nekih? U toku voznje mi se ugasio ostao bez kontakta tako da nista osim svetla ispod sedista ne radi, jedino sto sam uspeo da vidim kao kvar bio je kabal od bobine do svecice precvikan i prekinut, to sam svakako zamenio.. Sat vreme pre nego se kvar desio prao sam motor. @Satelis misljenje? Unapred zahvalan svima koji su voljni da pomognu. Promenio Maj 28, 2022 član Darkoniii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 28, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ispod desnog bumeranga, ili kako ga vec zovu, ima jedan zvezdasti sraf koji treba da skines, skines tu masku, i ispod su osiguraci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Maj 28, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo Resen problem osigura 30 ampera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio mi se problem, Bev je poceo da mi vrti tocak na stenderu na leru, kao i da u mestu pokusava sam da krene. Kapiram da spaja kvacilo, zbog cega se to desava? Je l to zbog centralne opruge, malih oprugica na samim lamelama, ili necega treceg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9592 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pukla oprugica lamele (ili se rastegle). Ili je ler podignut u obrtaje za kretanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ne zvuci mi da je podigao ler. Je l oprugice imaju posebno da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9592 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, menjaj ceo set obavezno, moraju iste jacine biti, da jednovremeno "napadnu" zvono. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...