spidi 032 40 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da zamenim fabricki lonac na BMW f 650 gs twin, ima li ko iskustva sa Robertovim ili Dragonovim loncima da mi preporuci za koji da se opredelim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 2, 2012 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, meni su robertovi lepsi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam cagivu t4 na kojoj je bio lonac dragon-ov,ma to je zlo bilo. jako je bio prepoznatljiv zvuk,bas je grmelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imao dragon na gsxf-u i bio i vise nego zadovoljan Stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano Februar 2, 2012 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Robertovi su bas po mom ukusu, nisu previse bucni, vise kao potmula grmljavina, vise mi leze, po zvuku, nego bilo koji brendirani, a i kvalitet izrade ne zaostaje. Preporuka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Februar 3, 2012 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mogu da preporucim Roberta, covek je tacno pogodio ono sto sam trazio, da grmi, a opet da ne bude neko bezvezno urlikanje. Sto kaze Jasminko, bas kao potmula grmljavina. Sem toga, preradio mi je cev na slip on kao i stari lonac, to je tako pedantno uradjeno da mi je milina svaki put kada vidim i startujem Kawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 3, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mogu da preporucim Roberta, covek je tacno pogodio ono sto sam trazio, da grmi, a opet da ne bude neko bezvezno urlikanje. Sto kaze Jasminko, bas kao potmula grmljavina. Sem toga, preradio mi je cev na slip on kao i stari lonac, to je tako pedantno uradjeno da mi je milina svaki put kada vidim i startujem Kawu. koliko para za celo to zadovoljstvo? stari prepravka na slip on i novi slip on + cev prepravka na slip on. ochem i ja pa da vidimo koliko che da me boli i dal se isplati zajebavati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Afriku kupio sa već montiranim Dragonom. Zadovoljan sam, stvarno ima tončinu kakvu sam i zamišljao da imam. No, ni Robertovi nisu loši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Njih dvojica su kumovi. Radili su zajedno pa se "rasprcali" i sad svako radi za sebe. Lično imam iskustva sa Ištvanom (Dragon) a ima drugara koji imaju pozitivno iskustvo i sa Robertom (Race)... Svejedno je gde god odeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mogu da preporucim Roberta, covek je tacno pogodio ono sto sam trazio, da grmi, a opet da ne bude neko bezvezno urlikanje. Sto kaze Jasminko, bas kao potmula grmljavina. Sem toga, preradio mi je cev na slip on kao i stari lonac, to je tako pedantno uradjeno da mi je milina svaki put kada vidim i startujem Kawu. koliko para za celo to zadovoljstvo? stari prepravka na slip on i novi slip on + cev prepravka na slip on. ochem i ja pa da vidimo koliko che da me boli i dal se isplati zajebavati? Robert nije skup, on mi je za 4 sata takve pedanterije u izradi cevi do topa (sa tri krivine od 6 delova) tražio 3.000,00 dinara. Ja nisam stavila njegov auspuh jer sam donela svoj Leo Vince, ali one njegove koje sam videla su vrhunski urađeni, lepi na oko, a on garantuje da ne bih mogla da napravim razliku u zvuku između nekog njegovog modela i tog svog topa koji sam donela. Evo sličice cevi, njegovi su radovi prepoznatljivi. Sve preporuke za Roberta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Februar 3, 2012 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mogu da preporucim Roberta, covek je tacno pogodio ono sto sam trazio, da grmi, a opet da ne bude neko bezvezno urlikanje. Sto kaze Jasminko, bas kao potmula grmljavina. Sem toga, preradio mi je cev na slip on kao i stari lonac, to je tako pedantno uradjeno da mi je milina svaki put kada vidim i startujem Kawu. koliko para za celo to zadovoljstvo? stari prepravka na slip on i novi slip on + cev prepravka na slip on. ochem i ja pa da vidimo koliko che da me boli i dal se isplati zajebavati? Isplati se jer nema nakaradnih varova i budzevina. Sve je izaslo nesto preko 100 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mogu da preporucim Roberta, covek je tacno pogodio ono sto sam trazio, da grmi, a opet da ne bude neko bezvezno urlikanje. Sto kaze Jasminko, bas kao potmula grmljavina. Sem toga, preradio mi je cev na slip on kao i stari lonac, to je tako pedantno uradjeno da mi je milina svaki put kada vidim i startujem Kawu. koliko para za celo to zadovoljstvo? stari prepravka na slip on i novi slip on + cev prepravka na slip on. ochem i ja pa da vidimo koliko che da me boli i dal se isplati zajebavati? Isplati se jer nema nakaradnih varova i budzevina. Sve je izaslo nesto preko 100 eura. robi je odlican,ovog drugog i neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 3, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan aj sad obaspite temu slikama da znamo o chemu prichamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Njih dvojica su kumovi. Radili su zajedno pa se "rasprcali" i sad svako radi za sebe. Lično imam iskustva sa Ištvanom (Dragon) a ima drugara koji imaju pozitivno iskustvo i sa Robertom (Race)... Svejedno je gde god odeš. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Decembar 6, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam takodje u nedoumici izmedju Dragon-ovih i Robert-ovih modela auspuha..Planiram posle zime da kontaktiram Roberta da vidim sta mi on preporucuje za moj SV650. Nekako citajuci komentare i gledajuci slike kod njega na facebook profilu,mnogima sto je odradio prezadovoljni su i sve pohvale pisu. A po cim se procuo i u mom Pomoravskom kraju, pretpostavljam da je kvalitetan majstor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 6, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Glas za Roberta,ako mu to zdravlje dozvoljava.Imajte u vidu da je covek invali.Majstor je vrhunski,bez bilo kakvih nepoznanica vezano za posao kojim se bavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Robert! Nisam imao prilike da saradjujem sa ovim drugim, ali svakako mogu Roberta da pohvalim. Spreman da izadje u susret i uradi sve onako kako ti zamislis a da to lepo izgleda. A uz to nije ni skup. Sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22162 Napisano Decembar 6, 2012 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Dragon" mi je nepoznat ali u Roberta se kunem! U dva maila se dogovorili sta mi treba, sve do poslednjeg zahteva je ispunio... (Trazio sam dupli karbon zid, zbog tvrdoce, od dubine zvuka plombe ispadaju! ) Samo reci hvale za Race. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 7, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna da li Robert radi prepravke grane ? U smislu da se napravi grana koja ce imati istu duzinu puta od jednog i drugog cilindra do glavne cevi ili ti 2-1 odnos,a da ostane isti unutrasnji promer cevi. ****Inace imam na KLE Robertov auspuh i sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 7, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna da li Robert radi prepravke grane ? U smislu da se napravi grana koja ce imati istu duzinu puta od jednog i drugog cilindra do glavne cevi ili ti 2-1 odnos,a da ostane isti unutrasnji promer cevi. ****Inace imam na KLE Robertov auspuh i sve preporuke. I mene interesuje isto, da zamijenim fabricke grane na kle-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta Robert nemoze da napravi sto se tice auspuha i delova za iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 9, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko njegov mail ili kontakt broj posto jedino sto sam nasao je kontakt od Ada Dragon,a koliko znam to su sada 2 zasebne radionice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 10, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Google "Robert ada" i eto broja cas posla... http://www.race-exhaust.com//component/option,com_contact/Itemid,3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 10, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan A jbt ja sve kucam robert race i sve mi neke gluposti izbacuje ,hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike od danas, drugar osvežio svoj motor. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...