caparin 225 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan A i od dzezve stop svetlo, pa vi gledajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 15, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan A felna ..........Sad joj nije ništa.....UBIŠE JE KO ZECA !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ma nas majstor Laza je majstorcina nego ovaj sto skida gumu je kao Proka iz majstorske radionice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji sutra neko u gradu ko radi sa moto gumama od 9h ujutro??? Zvao par brojeva moto serviseri ne rade uglavnom a ko radi ne radi na motoru tj ne radi demontazu i montazu. Otisao mi ventil kad sam proveravao pritisak u gumama. Jebeni puig 20 evra race ventili nahvalise ih na netu osrafljuje se lakse nego cep od rosa vode. Sranjce, bacene pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Mileta njegov vulkanizer nema do utorka nista slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Octobar 4, 2019 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kod opštine Rakovica, na ulazu u Цркву Светих Апостола Вартоломеја и Варнаве, rade od 8.00 ali ne skidaju i nevraćaju na motore. Jedni od retkih koji imaju plastične prihvate na mašini plus dodate i krpe, te štitnike za obruče, tako da je rizik oštećenja minoran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 5, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise od svega mrzim kad ventil ode. Guma na skoro nultom pritisku ispusta vazduh momentalno, ceka u garazi. Em sto moras 2000 za slep da platis em montaza demontaza i tocka i gume i zamena ventila na kraju balansiranje sve to 5000 dinara minimum zbog ventila koji se osrafio. Kakav bedak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 539 Napisano Avgust 15, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo temu. Gde menjate gume i po kojim cenama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 17, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2020 at 3:08 PM, Nolanka said: Da malo osvezimo temu. Gde menjate gume i po kojim cenama? Idi slobodno u Biker House Tosin Bunar kod Mileta. Ima i kod Arene Burnout mislim da su malo skuplji. A ima i moto majstora koji to rade kod svojih vulkanizera. Kod Mileta sam prosle godine menjao bilo je 3000 dinara zamena obe gume, balansiranje + zamena ventila, ako se dobro secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Avgust 17, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znate li mozda nekog vulkanizera da prodaje polovne gume, koji skida sa motora i vraca. Beograd?Kupio bih nove ali trenutno finansije ne dozvoljavaju, a prednja je za zamenu definitivno. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 17, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kod Mileta sam prosle godine menjao bilo je 3000 dinara zamena obe gume, balansiranje + zamena ventila, ako se dobro secam. Ove godine je 4000 i kilo ključ ne koristi još uvek... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 17, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, X8 Vračar said: Ove godine je 4000 i kilo ključ ne koristi još uvek... Treba reci Mile jeba ga ti dje ti je kilo kljuc nemoj me zajebavat oces da mi ispadne sraf il da zglajzne da poginem nedje. Onda on odgovori - pa tako reci zemljace nijesam te razumio jeba ga ti. Potom vadi kilo kljuc i dvije pive iz frizidera. Pusta Brkove, krece haos. Za tebe 3000, stara cijena!!! Brat Mile iz Tosinog Bunara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 362 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 15.8.2020. at 15:08, Nolanka je napisao: Da malo osvezimo temu. Gde menjate gume i po kojim cenama? Ako nisi to završila već, preporuka da ides kod Mate u Mladenovac, em vožnjica, em priroda, em kvalitetno odradi zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2046 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam menjao, jer sam imao gratis menjanje, ali sam balansirao.I od tada uvek samo kod jednog coveka! Dr za gume,Nas kolega [mention]marko4992 [/mention] +381 63 389 260 Naselje Radiofar, odmah iza autokomerca.Covek steze moment kljucem, radi po ps-u Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 174 Napisano Mart 23, 2021 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje isto, jel ima neka sveža preporuka u Beogradu gde zameniti obe gume, ventile i balansirati alu felne za motor? Prethodni kod kojeg sam balansirao felne nije uradio dobar posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko meseci sam se i ja raspitivao na istu temu i na kraju sam po preporukama otišao kod Mate u Mladenovac. Nije Beograd al nije ni daleko a lepo se i provozati do tamo i taman posle uvozaš malo gume u povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2046 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje isto, jel ima neka sveža preporuka u Beogradu gde zameniti obe gume, ventile i balansirati alu felne za motor? Prethodni kod kojeg sam balansirao felne nije uradio dobar posao Naravno.Kod naseg kolege Marka.+381 63 389 260Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 0641286226 Pedja Motolaboratorija, Zvezdara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 30, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Na Banjici, trošarina, kod pumpe, ulica Beranska 2. Vulkanizer Radial. Odlično i brzo menja gume sa skidanjem točkova. Mislim da je cena za zamenu obe gume sa skidanjem i montažom točkova bila 2700 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao ovde pre par meseci. Lik koji radi je kolega motociklista i vozi f800gs ako se ne varam, rekao sam mu da sam nasao moment na koji se zatezu osovine, covek lepo uredno zapisao (i nadam se zategao posle kad je namestao gume ) Auto gume, moto gume, DUMP gume - WWW.VULTURTIRES.RS 56PROIZVOĐAČAAKREDITOVANIH NOVE GUME 2021 3VRSTE GUMAPO SEZONI NOVE GUME 2021 99% ZADOVOLJNIHKLIJENATA NOVE GUME 2021 AUTO... U principu, nije mi ispao tocak do sad i sve je uradjeno sa balansiranjem. Ne secam se tacno, ali mislim da je 1800 po tocku sa skidanjem. Sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4136 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 930 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam u drugoj temi, momak je super ljubazan, zna posao rekao bih. Inače su zvanični uvoznici Dunlop moto guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10688 Napisano Jul 15, 2022 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče bio tamo, upoznao ga, o.k. lik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kome nije daleko moze i Moto Doktor u Starim Banovcima. Malo skuplji od pomenutih ali pedantno odrađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 178 Napisano Avgust 21, 2022 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS Prijavi odgovor kao problematičan “Oliver’s bike garage” 063 26 50 50 Tržni centar u Bloku 70a na Novom Bg. Decko ima sve za motore. Sam skida i montira. Sve pedantno i kako struka zapoveda. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...