Darko SB 391 Napisano Maj 11, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti spider max 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Malaguti spider max 500, 2006. godište, Scooter, vozilo prešlo 18000 km, Subotica. Cena 1.750 € - Motori - Polovni Automobili Gavro tera silu heheh Motor u ekstra fabrickom stanju, zanimljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Svi su njegovi u "ekstra fabrikom stanju"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da - i ja sam primetio da mu je skoro svuda isti tekst. Svi su u extra fabričkom stanju. A slike... Ko da se zeznuo kad je postavljao.Ne znam za vas ali mene lično to odbija od prodavca. Jednostavno, ako nije posvetio par minuta pažnje oglasu, koliko je posvetio stvari koju prodaje, da li je upoznao ono što mi nudi ili mu je svejedno...Verujem da čovek nema vremena za to i da ga bole uši šta ja mislim o tome, jer svakako ima prodaju, ali je meni to i dalje neshvatljivo. Ne ume tako da živim...Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11067 Napisano Maj 11, 2021 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Beverly 300 ie WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 300 ie, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 21379 km, Novi Sad. Cena 3.150 € - Motori - Polovni Automobili Ima i malo novije,ovaj je jeftiniji od mog Beverly,kad sam kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 11, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ručica kočnice leve se iskrivila verovatno od vazduha.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Gavra je nekada imao i pristojne, skutere, pre 5-6 godina sam od njega kupio sasvim pristojan XEvo. Radi to godinama, po sopstvenom priznanju od skutera je iškolovao dve ćerke, ali je uvek bio škrt sa fotografijama. Čuo sam da se sada pokvario, ali vidim da je u skorije vreme prodao silu Hondi SH300 (to sam pratio). Novosadjani (ima ih 2 brata) iz Petrovaradina su uglavnom pesnički raspoloženi, svi su im motori prelepi, nelomljene plastike, miran rad.... Gume, diskovi i pločice novi ili skoro novi i svi motori pređli 20-30K, bez obzira na godište. U praksi, bar u mom slučaju, i nije bilo baš tako. Pisao sam u ovoj temi o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to iskusni prodavci, neće naravno napisati da skuter ne valja, ali znaju oni dobro da procene tržišnu vrednost, od toga žive kao što si rekao, pa će cenom opisati koliko motorin zaista vredi. Ja se vodim sledećom logikom - nešto "polovno" mora da vredi bar pola cene novog, ako iole valja. Nešto više preko polovine cene ako je noviji i traženi model, a nešto ispod ako je stariji i manje popularan. Neće da može da košta 25-30%, ili još manje, od cene odgovarajućeg novog, a da bude sa malim ulaganjima. To je toliko redak slučaj, ne verujem da sam taki srećnik da me to zadesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Alexa90 said: A ručica kočnice leve se iskrivila verovatno od vazduha.. Nije od vazduha nego kad ga je ubacivao u garazu pa zakacio............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 12, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi to nije palo na pamet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11067 Napisano Maj 12, 2021 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sad da je samo rucica kocnice,pa da se zameni.Ko zna sta jos fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 12, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čudno da je ona iskrivljena samo a sve ostalo bez ogrebotine… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1893 Napisano Maj 12, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3000€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Banka mi odobrila kredit pa sam u nedoumici. Stojanov mi je ponudio korektnu cenu za moj skuter pa se dvoumim izmedju Forze 750 i NC 750X dct. Nc se (verovatno) lepse vozi, ali mi je forza "urbanija". Agregat i menjac isti, samo Forza ima i noznu kocnicu na kormanu + 2 diska napred za razliku od NC. Kocenje mislim da je na strani Forze sto nije za zanemariti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Komplet nalepnica u hondi košta skoro pa celih 200e, da li je neko pronašao nesto povoljnije kod brace Kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Maj 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Milllan 83 je napisao: Pozdrav drugari. Banka mi odobrila kredit pa sam u nedoumici. Stojanov mi je ponudio korektnu cenu za moj skuter pa se dvoumim izmedju Forze 750 i NC 750X dct. Nc se (verovatno) lepse vozi, ali mi je forza "urbanija". Agregat i menjac isti, samo Forza ima i noznu kocnicu na kormanu + 2 diska napred za razliku od NC. Kocenje mislim da je na strani Forze sto nije za zanemariti... Odes do njih, sednes na oba, ako moze da probas jos bolje pa doneses odluku. Meni je ta Forza 750 brutalan ali ga ne videh uzivo, ne znam da li je malen... NC sa druge strane je vec potvrdjena masina... Slatke su to muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 18, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Milllan 83 said: Banka mi odobrila kredit pa sam u nedoumici. Naravno da znam da me nisi nista pitao i naravno da ne znam konkretnu situaciju, ali za mene je uzimanje kredita za motor (u svrhe prevoza i uzivanja) vrlo nesvarljiv potez. Jos jednom te molim za izvinjenje sto sam sebi dao ovoliku slobodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Maj 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako gledajuci, vecina ljudi smatra da je voznja motora vrlo nesvarljiv potez, gine se svakodnevno, sto nasom krivicom, sto nebrigom drugih za nas... Deluje kao mit ali postoje ljudi kojima je sve poslozeno u zivotu sto se matrijalnih prioriteta tice, imaju dobru platu podignu kredit ciju otplatu ne osete veliko i kupe nov motor ili automobil Znas ono cuveno: ne pijem, ne pusim, ne kurvam se, nemam nekih skupih hobija a motore volEm... Svakom svoja zabava 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Milllan 83 said: Pozdrav drugari. Banka mi odobrila kredit pa sam u nedoumici. Stojanov mi je ponudio korektnu cenu za moj skuter pa se dvoumim izmedju Forze 750 i NC 750X dct. Nc se (verovatno) lepse vozi, ali mi je forza "urbanija". Agregat i menjac isti, samo Forza ima i noznu kocnicu na kormanu + 2 diska napred za razliku od NC. Kocenje mislim da je na strani Forze sto nije za zanemariti... Veliki tockovi i na jednom i drugom,isti menjac,snaga ista...dvoumio se ne bi ni jednog momenta da uzmem Forzu. Bio sam kod Stojanova pre 10-taj dana i gledao je i bas je lep naslednik Integre kojih sam do sad imao jedno 5 i sve su bile extra i ispravne a bez mana. Gledao sam i Forzu 350 kod koje moze dve kacige ispod sedista da se stave dok nisam video na 750 jer nisam mogao da dignem sediste. Prodavac nas nije bas mnogo fermao a nisam hteo da ga smaram jer nisam kupac nego gledalac. Jedan od razloga zasto sebi nisam ostavio Integru je bas taj prostor ispod sedista jer to mi je kao motor da vozim i moram stalno da nosim kofer ali u dvoumljenju izmedju dva navedena dvotockasa definitivno bih odbrao skuter a pogotovo sto oba imaju automatski menjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da forza ima zadnji tocak 15, a ncx i integra 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Milllan 83 Ne znamo se lično, ali ovako preko tastature i ekrana, rekao bih da si po mentalitetu pre skuteraš Moj glas za skuter, bolje će da ti pristaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne spominje razliku u ceni, a ona nije mala izmedju ova dva motora? Bez obzira na kredit, i njega treba vratiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Maj 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je velika, a ne mala. Za tu razliku se dobijaju: Centralni stender Moderniji display sa povezivanjem na andriod Paljenje bez kljuca Led svetla Visi vizir Nema potrebe za zastitom hladnjaka Nema potrebe za blatobranima prednjim i zadnjim Usb uticnica Dosta toga sto treba da se kupi (to kosta narocito ako je iz Honde) i ugradi (kada se dodje na red kod odlicnog majstora) ako se kupi ncx. Skuplje, luksuznije, drugacije od ncx... Promenio Maj 19, 2021 član Savamalac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 19, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, alexanto said: .. imaju dobru platu podignu kredit ciju otplatu ne osete veliko .. Sve si ti u pravu osim ove kljucne stvari. Ako neko ima dobru platu da ne oseti.. Pa, on onda ne mora da dize kredit, moci ce lako da ustedi za nova motor ne placajuci kamate banci i ne ulazeci ni u kakav rizik. Kredit je kao napunjena puska, moze da zastiti zivot, ali moze i da ubije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2593 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je vec sazvakana i da se ne kvari coveku "slatka muka" u odabiru motora... 90% bogatih evropljana vozi kredit ili lizing. Sta vise, kakvo je vreme doslo na PA skuplji su polovni od novih, tako da ovo moze da se smatra investicijom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ima već tema o kupovini motora na kredit. Tu je svašta rečeno, a ništa niji zaključeno... Ko voli nek izvoli, iliti što bi rekli na onoj reklami - "sve se hoće, kad se može" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...