Jump to content

Moto Zajednica

Dileme pri kupovini maksi skutera

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Honda NC750X

Da se dopunim... Cesto dosta toga mozes da procitas iz oglasa, na osnovu cega doneses odluku da li ces da odes da pogledas... Na nevidjeno mislim da je preveliki rizik. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3856 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300
pre 8 minuta, alagor2000@gmail.com je napisao:

Skoro sam gledao 3 motora u Bn,na slikama vrh. Uzivo krs. Jos hoce dobru lovu

Nekad je doza samokritičnosti baš potrebna. Ja bih se na pr. zapitao - a gde ja to grešim kad mi ne uspeva da pronađem dobar skuter?

Da nije možda što gledam samo krševe, jer raspolažem paricama kojima danas samo krš može da se kupi? Možda je to?

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup.
Nekad je doza samokritičnosti baš potrebna. Ja bih se na pr. zapitao - a gde ja to grešim kad mi ne uspeva da pronađem dobar skuter?
Da nije možda što gledam samo krševe, jer raspolažem paricama kojima danas samo krš može da se kupi? Možda je to?
Ne dam da me prave budalom. Odvale cijenu i onda prodaju 3 god. Nece niko da naleti. Ja kad hocu da prodam motor ja ga dam u pola cijene. ;)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Ne silazi, 2341 postova
  • Motocikl: Benelli

I kad gledas oglas ,isto kao nevidjeno.Na slikama super ,odes da pogledas uzivo vidis svasta.A cena 2,5-3k eur za skuter i nije mala.

Promenio član cezarpa

Ovo bre ko povratak u budućnost :)To je bio model 350, švajcarac, sa 13.000 km, 3.300 nije fixna cena. Nov je 6.000, osim izuzetka onog plavog, bez kufera, koji je samo 1 kom, ne znam iz kog razloga.

I ne zaboravite - motori su poskupeli. Novi em uvode euro 5, nova tehnologija diže cenu, em poskupeo kontejnerski transport sa istoka, em korona problematika i problemi u transportu... Polovni samo prate trendove.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 2 minuta, cezarpa je napisao:

U kojem gradu je bio plac?

WWW.3T-RACING.COM

Ovlašćeni servis i diler za Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa Derbi, Skarabea motore i opremu. Lazer oprema, kacige, jakne, čizme...

Da da, znam da je beograđanima unutrošnjost kao da idu u Zanzibar, al ima i tu po nešto dobro :)

Izbegavam placeve na ime kupca.U Vrscu od ovlascenog servisera uzeo turer 2018 nije bio iskren ,precutao je neke stvari .Ovi u NS imam snimak kad je vatrogasac za Gorana gledao Bev sa karbom.U Subotici ima Gavro nisam cuo dobro.Pa sam se okrenuo registrovanim koji su u vlasnistvu vise od godine.Pogledaj na PA SM palanka plavi bev300 2011.Slike super,a u prirodi svasta.

Nov bev 300 5k eur

Promenio član cezarpa

Ovo nije plac, i to sam ti napisao onda u postu ;) Ovo je moto kuća, servis im je najjači adut. Ceo region (Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac..) ide tamo.

• Integrisan, 9391 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Taj upravo treba izbeci.... nije se usrecio s'agregat (nece ga praviti vise) i mokro kvacilo (strada lamela obicno 2 i 3.... odpadaju usi same kad cuju cenu seta, set inace pase i na T-Maxa).

7 hours ago, Satelis said:

Taj upravo treba izbeci.... nije se usrecio s'agregat (nece ga praviti vise) i mokro kvacilo (strada lamela obicno 2 i 3.... odpadaju usi same kad cuju cenu seta, set inace pase i na T-Maxa).

Koji treba izbeci 300 ili 350?

i jos jedno pitanje Bev 300 stari i novi model oko 2011g merna sipka sa desne strane koji je bolji za odrzavanje

Promenio član cezarpa

Pre 8 sati, Satelis je napisao:

nije se usrecio s'agregat (nece ga praviti vise)

Pa neće se praviti više ništa što nije Euro 5 standard. Koliko vidim, stigli su kod naših uvoznika.

Bev 300 HPE menja stari 300, a Bev 400s menja 350-icu. I skuplji su naravno nego stari.

https://www.polovniautomobili.com/motori/17853207/piaggio-beverly-300-hpe-new-model?ref=search-normal&position_ref=3

08a16f27057f-1920x1080.jpg
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Piaggio Beverly 400 Hpe NEW MODEL, 2021. godište, Scooter, Beograd. Cena 6.600 € - Motori - Polovni Automobili

ima

Isto je i sa ostalim proizvođačima - Honda, Yamaha, Kymco... svi idu na Euro5. Biće starih dok se ne rasproda lager.

Promenio član boza_kg

• Integrisan, 9391 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Bojim se da Novi nece prici kvalitetu Quassar i Master agregatu. Staro pravljeno da traje, novo da se srafi.

I te Euro norme nisu mi jasne, brinu se o vrlo malim zagadjivacima dok oni pravi tj velki se ugraju pod tepih.

Euro norma je sad na 5, sta se promenilo, koji je to realan boljitak?

Ubrizgavanje, l. sonde, katalizator na izduvu, potrosnja od 3 - 3.5L/100km je na Quassar agregatu od 250ccm iz 2006 godine kad se poceo kotrljati..... sta tu ne valja, kakva je izmena potrebna?

Sta ce promeniti.... smanjiti potrosnju? ubaciti jos jednu l. sondu da ima pre i posle katalize? veci katalizator zarad boljeg preciscavanja? vracanje na usis deo izduvnih gasova? na 1 cilindar dodati jos jednu svecicu kao sto ima Eur3 Master (svecka koja nema veze sa mozgom, skines i bacis je, nista se ne desava nit razlikuje al bitno je da je ima zbog normi)........

Mnogo jedu ono sto se ne jede :)

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Zašto sve što je lepo ima kraj

Zašto je samo sunca vječan sjaj :tuzno::)

Ebiga, taki ti je kapitalizam i tako se vrti ekonomija. Slično ko IT-u - vazda neke nove verzije, platforme i poboljšanja koja ti ne trebaju. Radi marketing punom parom, nova verzija rešava probleme stare, a pravi nove koje će rešavati sledeća i tako u krug...

Onda izbace nešto našta su se svi navikli i što radi posao (kao recimo Start dugme na Win8), pa onda vrate nazad u sledećoj verziji i svi kao oduševljeni :) i tako to.

I da, logični nastavak ovoga je da 2T mopedi potpuno prestanu da se proizvode, da se zabrani uvoz onih koji ne ispunjavaju bar Euro 4 normu itd.

Nego, opet ja, gledam ove slike novog Beverly 300 HPE, izgleda bre ko kineska igračkica :( A 5.500 evrića, lebac mu krasni!

• Zbunjen 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja