Pingvin 8 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je pravo vreme,do kraja aprila i pocetkom maja se najboje pazari,tada vec cene mao skacu a i ljudi nece da prodaju skutere kad krene lepo vreme,mami ih da izadju iz garaze. Zelim ti uspesnu potragu. Hvala i za info sto se tice A2. Imas u Umcarima sktroz ok Apriliu Atlantic,200 cc do duse ali je ok skroz,pogotovo estetcki,nije vozene cele prosle godine i kad je decko isterao iz garaze upali iz prve,malo gorivo bilo staro pa nije htela odma da da maximum,ali posle par kilometara propeala. Postoji samo jedan manji problem sto se cuje zvezacanje blago,izgleda da nije menjao rolnice na vreme pa se malo ukockastile.Mada moze da bude i sasvim nesto drugo,ako imas nekog ozbiljnog majstora povedi ga,motor je 2003,2004 god decko bi ga dao za 1000e ,registrovan jos itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin Dugo sam se lomio izmedju 250 i 500 i jedva odlucio. Obzirom da imam manje-vise 100kg + zena 60 i kusur, stvarno ne bih isao ispod 250 jer planiram i van grada da idem A ja bih najradije sutra isao da kupim makinu al kao sto rekoh cekam neke stvari da se srede (finansijske), mogu se srediti svakog casa, a mogu i najkasnije do 10-15 juna. Tako da cim legne lova uzimam nesto dobro i ocuvano pa i da bude koju stotku skuplje jer sam postao vec pomalo opsednut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan , imam Liberty 125, 2000 god, stoji mi u dvoristu, u voznom stanju je , ima veliki vizir. Dao bih ga za celih 200 evrica, samo da ne sluzam zenu kako mi zanoveta. Pored nje, parkiran mi je i jedan slupan Beverly 500, i jedan nov, presao samo 7000 klm. Ovo zadnje sam naveo da bi uvideo u kojoj sam situaciji , sto se tice zvocanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Mart 29, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan @Ssone Slabo je to brate mora bar 250 da me potera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Mart 29, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Braticu moj, ja imam preko 120 Kg, a vozio sam ga dva puta nedeljno do Kosmaja od centra BGD,-do pre par godina unazad... Licno sam mislio da je to slabo, ali i nije.. Jedina mana mu je sto ide do 90 i tu zacrta... Nije za auto-put, ali zato po Avalskom drumu, cepao je kao lud. A sto se tice jace kubikaze, tu si u pravu. Posebno ako vozis i lepsu polovinu iza sebe, e onda Ti je potrebna jaca kubikaza. i Nije za rizikovati sa slabijom kubikazom ako vozis nekog iza sebe, jos si na otvorenom drumu. Potrebna je tu malo ozbiljnija snaga od mojeg Libertiya. U svakom slucaju , ne cekaj dugo, nego kupuj masinu i na drum, pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Mart 29, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan 182 i 95 kila. Meni je atlantic mnogo lepši od piaggia ali sam cuo da je dosta skuplji za odrzavanje. Ali ako vec ima piaggiov agregat onda mu to dodje na slično. Znaci to mu dodje manje više 200€ da se sredi za sezonu? Postoji i varijanta da se nategnem još malo i pojurim nexusa 500 ali sam za njega cuo sa mnogo strana da su servisi papreni. Kolika je realna razlika održavanja izmedju 250 i 500? Ja sam skoro uradio servis na mom Nexusu 500 i uopste nije papreno.Majstor mi je rekao da je to Piaggio Master agregat i sve jedno je da li radio na Beverly-u ili Nexusu ili.... Nisam stedeo na delovima.Rolnice su bile skoro menjane stavio je malossi kevlar kais (koji je skuplji od originala,menja se na 20.000),filter vazduha,ulja i Motul polu sintetiku.Sve zajedno sa rukama me je izaslo 140e. Ja sam sa Nexusom prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Mart 30, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan @Milos Nexus Hvala na informaciji, imacu to u vidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tonpa87 3 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da vam se pohvalim od pre par dana sam postao ponosni vlasnik, Beverlija 250, 2009 god. Motor je kupljen u Sloveniji, od prijatelja ćaletovog drugara, koji je inače prvi i jedini vlasnik. Motor je prešao 5700 km, ima servisnu knjižicu od prvog dana, i svi servisi su rađeni u ovlašćenom servisu. Okačiću samo jednu sliku, pa ovih dana kada ga operem i registrujem okačiću još par slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa neka je sa srecom,puno bezbednih km i lepe voznje. ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tonpa87 3 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... potrudiću se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano April 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan . .svaka cast kolega . . .dobrodošao . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tonpa87 3 Napisano April 15, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kao što sam i obećao, posle pranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,neka te sluzi i puno kilometara da predjete zajedno.Bevko je kao lutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano April 23, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina,zelim ti puno lepih kilometara,razradi ga malo ovo je jos novo takoreci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 4, 2015 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Posle mesec dana agonije i peripetija oko uvoza, konačno sam i ja registrovao mog ljubimca...Motor je 2010. godište, sa 20000km, servisnom knjigom od prvog dana i ja sam zaista prezadovoljan, jedino moj novčanik plače... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Maj 4, 2015 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Srećna kupovina i neka te lepo služi! Prava "krstarica"... Jel si sam uvezao, ili....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 4, 2015 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo! Nisam sam uvezao, preko jednog kolege sa foruma... ako te bude interesovalo nešto poslaću ti kontakt u pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, Da li je Malaguti SpiderMax RS (GT) 500 jedini "pravi" maxi scooter od 500 ccm sa 16" točkovima ? . . .ima li još koji ? I šta mislite o tome što je Malaguti fabrika zatvorena još pre 4-5 godina . . . da li je pametno razmišljati o ovom skuteru . . . a zbog nabavke rezervnih delova. .... a mnogo mi se sviđa..... i uglavnom njega gledam po našim i stranim sajtovima za prodaju polovnih motora . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan SpiderMax jeste jedini MAXI GT sa 16" točkovima. E sad ne znam šta znači "pravi", da li baš ti GT? Što s' tiče delova, agregat je Piaggio Master, problema možeš imati samo sa kozmetikom ali to je muka sa svim maxiskuterima. Plastike, felne, elektriku, vijaš preko oglasa ili E-bay-a a budžiš sve što možeš i vozikaš se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam i Scarabeo 500GT ima 16' tockove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da ali pričamo o GT skuterima (oni kojima se korman pomera nezavisno od maske i mogu noge da se ispruže (mada na SpiderMaxu ne mogu)). Scarabeo je ipak Beverly klasa bez obzira na njegovu oznaku GT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Brzo sam procitao poruku pa sam mislio da se generalno prica o maxijima Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna :Koliko kosta beverly+uvoz+papiri ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E formulis'o si pitanje - svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna :Koliko kosta beverly+uvoz+papiri ? Kosta od 1.500 do 7.000...koji evro gore-dole 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...