Jump to content

Moto Zajednica

tonpa87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vršac
  • Motocikl
    Piaggio Beverly 250

tonpa87's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Moj Beverly 250, 2009, kupljen pre par dana. Pa da se pohvalim da sam i ja ponosni vlasnik. Pozz svima, vidimo se negde na drumu.
  2. Evo slike kao što sam i obećao, posle pranja
  3. Drugari, da vam se pohvalim od pre par dana sam postao ponosni vlasnik, Beverlija 250, 2009 god. Motor je kupljen u Sloveniji, od prijatelja ćaletovog drugara, koji je inače prvi i jedini vlasnik. Motor je prešao 5700 km, ima servisnu knjižicu od prvog dana, i svi servisi su rađeni u ovlašćenom servisu. Okačiću samo jednu sliku, pa ovih dana kada ga operem i registrujem okačiću još par slika
  4. Ok, hvala vam puno na pomoći ja zaista ni na jednom uživo, a ni na oglasima nisam video tablicu na tom mesu, pa mi je bilo malo čudno. Inače, taj model ima brzinomer u miljma, ne u kilometrima, moguće da je rađen za američko ili britansko tržište, a kod njih je uvek nešto posebno.
  5. Izvinjavam se unapred, ako nije ovde mesto za pitanje. Naime, u potrazi sam za skuterom piaggio beverly 500, naišao sam na jedan koji mi je zapao za oko, Međutim, ima nešto što nisam zapazio na ostalim bev skuterima. Pa me zanima da mi neko kaže, da li je to možda zato što nije za evropsko tržište, ili šta već. Ostaviću i sliku. Hvala unapred Neko da pomogne?
  6. Pozdrav svima, Naime jedna mala pomoć ako je moguće. Planiram da u skorije vreme odnosno do 1 maja, kupim beva 500. Tražim po oglasima, i naiđem na jednog koji mi se čini ok. E sad, na njemu ima jedna tablia, ne znam kako da je nazovem, koje nisam viđao ni na jednom drugom bevu. Pa ako neko od vas ko vozi, zna o čemu se radi, molio bih vas da mi pomognete. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja