bobm 0 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima. Ovih dana gledam da kupim neki Maxi scooter. Pažnju mi je privukla Aprilia Atlantic 200 2003 god. Novi model. Pa me zanima kakva su vaša iskustva sa ovim motorom, koje su im prednosti i mane? Kakvi su za održavanje, kvalitet, potrošnja..? Ako imate da predložite neki drugi Maxi scooter od 200-300cm3 do 1500-1700e, slobodno izvolite. Svaki vaš predlog je dobrodošao. Visok sam 183 cm, težak 95kg. Pa mi je bitno da scooter bude malo veći, kako nebi izgledao kao medved na bicikli.. Hvala unapred na interesovanju i pomoći. Veliki Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Januar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare, Bugi 400 2003.+ Ako ti je baš noviji Atlantic zapao za oko, vijaj model 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 14, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom, povecaj izbor za 100cc i uzmi Burgmana bolje ne moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 14, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да ће ти тај Атлантик бити мали... а и ја сам имао јако лоше иакуство,додуше налетео аам на јако лош примерак ... ал што каже Санто боље 250 јер је инџекшн,а 200 хе карб...и доста је тромији ... можда неки Piagio X9... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem za Bugija 400cc, bombona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobm 0 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je apsolutno sve jedno. Samo da je dobro odrzavan, da nije neki lom. A zašto aprilia atlantic 200cm3? Evo zašto: http://www.polovniautomobili.com/oglas3816865/aprilia_atlantic_200/ Mislim da je cene više nego ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da se " dobro " pogleda, da ne bude da ces na tu cenu dodati trecinu ili ne daj Boze polovinu para, to ce detaljnije Dare (Satelis) da ti kaze na sta treba da obratis paznju pri kupovini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 14, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Trazi nesto sa vecom konjazom, AA 200 brzo ce ti biti slabasan s obzirom na tvoje gabarite. Pri brzini od recimo 80km/h kad krenes u preticanje..bice povuci-potegni, muka ziva. Koji god model kupio, gledaj da ne bude ispod 250cc s direktnim ubrizgavanjem ili ti IE. srecno buduci kolega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobm 0 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis S obzorom da smo komšije, možeš li me posavetovati na šta da obratim pažnju prilikom kupovine. Ili da mi predložiš nekog dobrog majstora/servis? Pošto iskustva u tom smislu nemam. Vozio sam scootere, ali jako kratko. Sve dolazi u obzir, Atlantic, Burgman, SYM GTS, Xciting... Definitivno od 250cm3. Mislim da je za početak ok, posle ćemo videti. OSTALIMA PUNO HVALA NA SAVETIMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nema sta da ti predlaze,vecini ljudi on sam odrzava scutere i nevideh da je neko nezadovoljan,tako da....satelis rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Covek ti je sam vrhunski majstor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu istog momenta bih ga kontaktirao, Dare je Dr. za skutere a i ako ste komsije razlog vise da ga kontaktiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 14, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koji bre Dare il Satelis... pa to baraba nevidjena Nije problem, kad budes nasao neki primerak da ti odgovara, mozemo otici i pogledati zajedno. Skoro je otisao jedan Scarabeo 250ie iz BG-a pravac za NS kod kolege burdjan, u odlicnom stanju, s kupovinom ne treba zuriti jer svasta ljudi prodaju da ne kazem uvaljuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontaktirao kolegu Dr. Dareta i na osnovu njegovih reci sam pazario skuter bez gledanja. Prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda neka ti je sa srecom i da se vozas do besvesti gde te i ocekujemo na Maxi voznjama i voznjicama, aj samo reci sta si pazario i baci koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 14, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda neka ti je sa srecom i da se vozas do besvesti gde te i ocekujemo na Maxi voznjama i voznjicama, aj samo reci sta si pazario i baci koju fotku Fanky coek se voza s'nas... Dunav te malko udario po glave burdjanov macan....ko kaze da je Scarabeo ruzan, ko Popovicu to sme reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je jedna na ovoj strani http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23982-umetnicke-fotografije-nasih-motora/page__st__480 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanbl 0 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Republika Srpska - Banja Luka Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi proleće i nova sezna dvotočkaša ... imao sam Yamahu Majesty 125ccm i bio sam zadovoljan sa njom. odlucio sam da je prodam i kupim nešto jače i veće do 6000KM (3100eura) svidjaju mi se Suzuki burgman 400/650 (oko 2003god) , majesty 400 (oko 2004god), scarabeo 500 (oko 2003god). molio bih pomoć od ljudi koji voze ove maxi skutere da mi nesto kazu o njima. udobnost na duze relacije,gradska voznja,potrosnja za iste,servis... Unaprijed zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Januar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Прочитај мало о томе свему на другом месту. На пример овде Макси скутер Мислим да ћеш наћи одговоре на сва своја питања. Поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 16, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Тако је брате Братиславе,упути га на прави пут!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petarvepar 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman an250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima. Ovih dana gledam da kupim neki Maxi scooter. Pažnju mi je privukla Aprilia Atlantic 200 2003 god. Novi model. Pa me zanima kakva su vaša iskustva sa ovim motorom, koje su im prednosti i mane? Kakvi su za održavanje, kvalitet, potrošnja..? Ako imate da predložite neki drugi Maxi scooter od 200-300cm3 do 1500-1700e, slobodno izvolite. Svaki vaš predlog je dobrodošao. Visok sam 183 cm, težak 95kg. Pa mi je bitno da scooter bude malo veći, kako nebi izgledao kao medved na bicikli.. Hvala unapred na interesovanju i pomoći. Veliki Pozdrav Pozdrav druze,moj glas ide za Burgmana,ja sam bas ovih dana pazario Burgmana 250cc i da cuknem u tastaturuuuuuuuuu -prezadovoljan sam! Ne vidim da mu sad nesto manjka snage,cak ni sa dvoje,vrlo lepo to ide!Sada ako su ti prohtevi malo veci,u svakom slucaju 400cc varijantu Bugija,mislim da su isti gabariti samo sto naravno postoji odredjena razlika u snazi motora.Skuter je stvarno preudoban! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog ako vec ciljas na 250cc je ili burgman ili honda foresight.Burgmana sam imao prilike letos da probam,msm da tu nema dileme,jedino je dobro sto se ta honda nadje za male pare a stvarno jako dobar motor.Prosle nedelje sam coveku namestao tu hondu,bas sam se zaprepastio kako je sve slozeno i lepo uradjeno.Ako te zanima javi mi se mogu ga pitati dali prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beginner 0 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Treba mi preporuka za maxi skuter na kojem cu lijepo moci da se smjestim sa obzirom da sam visok 2 metra. U pocetku sam razmisljao da uzmem motocikl ali nijesam nista mogao naci a da mogu normalno da se smjestim a da mi ne prelazi budzet. YBR 125, KTM duke 125, WR125 itd... Koliko sam ja vidio po netu svaki od ovih je mali za mene pa sam se odlucio da uzmem maxi skuter ili ako vi predlazete nestio drugo . Ja sam gledao Kymco Xctiting 250 2011 god. Presao 6300 km, cijena 2500 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Februar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan svako malo ovakva tema, mogao si iskoristiti neku od već postojećih... Sa dva metra visine ne'š se ti komotno smestiti ni na jedan maxi a kamoli Xciting Visok pod i nizak korman će ti praviti silne probleme sa tvojom visinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Beverly ,visok korman... Ili neki tog tipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...