Overpressure 608 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ko za onu stvar danas u saobraćaju sam video jedno 10ak hondi vfr, najviše rc36, pa onda vfr800fi. Tako to ide izgleda kad juriš nešto da kupiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Mart 12, 2020 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Strana 80, u ovoj temi. Kolega je prodavao jedan crveni. Možda je još uvek aktuelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar vfr 800 fi teško se može naći ispod 2500 a da nema ulaganja....Realna cena mu je oko 2500-3000 sve ispod toga ima ulaganja i zato su jeftiniji...Vozim jedan takav i da ga prodajem bio bi bliže cifri od 3000 da ga prodajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan crveni 800 fi na PA u Beogradu izgleda lepo na slikama uvoz Svajcarska 1999 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Retko koji se može naći a da mu plastike nisu varene. Komplikovano je postavljanje slajdera, tako da bočne plastike i izbačene migavce nema šta da zaštiti prilikom obaranja motora. Što se tiče mehanike,tu je bez premca, premijum model, ako nije baš izlomljen nema se tu oko čega voditi briga, jedino zamena reglera i teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisa 28 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MOTOM je napisao: Strana 80, u ovoj temi. Kolega je prodavao jedan crveni. Možda je još uvek aktuelno? Taj je pao meni u sake sad u septembru 2019. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4606 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan @Bokisa jel to onaj sa blokadom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisa 28 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg nije, sa blokadom je ovaj sa polovnih automobila iz svajcarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Mart 13, 2020 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi može da se nađe dobar motor. Problem je što kod nas svi misle e sad na tu cenu treba da se doda... Ja sam mog VFR Vtec prodao za 3250€ u ceni su bila i 3 kofera. Na motoru gume od manje od 3000km regler struja ulje u vilama semerinzi sve tečnosti kako u motoru tako i kočnicama kočnice sređene kočioni cilindri i još koješta od dodatne opreme. Ofarban perfektno iz estetskih razloga bez ikakvih lomova i pride registrovan do septembra. Znači može da se nađe samo treba sesti u auto i malo se provozati ali naravno pre toga popričati sa vlasnikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4606 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2020 at 8:25 PM, Boban EN said: Ljudi može da se nađe dobar motor. Problem je što kod nas svi misle e sad na tu cenu treba da se doda... Ja sam mog VFR Vtec prodao za 3250€ u ceni su bila i 3 kofera. Na motoru gume od manje od 3000km regler struja ulje u vilama semerinzi sve tečnosti kako u motoru tako i kočnicama kočnice sređene kočioni cilindri i još koješta od dodatne opreme. Ofarban perfektno iz estetskih razloga bez ikakvih lomova i pride registrovan do septembra. Znači može da se nađe samo treba sesti u auto i malo se provozati ali naravno pre toga popričati sa vlasnikom Provozam se ja tako do Petrovca na Mlavi sa parama u džepu, jer mi prodavac kaže da je motor u top stanju, nikad padano, ima novu zadnju gumu, itd. I onda se ispostavi da motor radi, ali guma nije nova nego je polovna i ima još 1mm do graničnika (ali za taj motor je nova, jel), a da su plastike matirale jer nisu lepo ofarbane posle pada. I napukla plastika kod žmigavca. I još mi tvrdi da nije padano sa motora. Tako da, slažem se da dobar motor može da se nađe, ali često se mora čekati i još češće se zaista mora dodati keša za sređivanje. Ali nije li tako i sa kolima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Mart 15, 2020 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ima toga dosta. Ja sam klincu kupovao prosle sezone. P sam se navozao po celoj srbiji al nekako sam napravioplan puta pa obisao vise njih na kraju u Varvarinu uzeo lep motor kad pogledas od NS do varvarina nije malo al sam obisao sve usput sto je bilo interesantno. E sad da sam isao samo rdi jednog muka jer je bilo e motor u top stanju a ono nema kapi ulja u vilama nemoze bas da upali kad dodjem i slicno. To mi nije bas jasno jer sam rekao ljudima sta trazim al jbg valjda misle da sam blesav pa cu progutati. Slicno sam prosao i sa ovim sto sad vozim al sam na kraju ipak nasao lep primerak sa nekim sitnim ulaganjima al smo se mogli dogovoriti o ceni. Ima svega al ima bas lepih motorina i kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4606 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan To je ono što meni nije jasno kod ljudi. Ako ti kažem da ću da dođem u drugi grad da pogledam motor, onda mi reci realno stanje, a ne da mi trošiš vreme, novac i slobodne dane pričama da je motor u top stanju, a kad dođem mi pričaš da je crno belo. Ova anegdota sa zadnjom gumom mi je hit, jer lik predamnom stoji i obojica gledamo u gumu i on priča guma je nova, a guma nije nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 15, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslednjih mesec dana samo gledam VTR po oglasima, svi me odgovaraju...te ružan, te mali je, te ubija potrošnja a ja kako gledam sve mi se više sviđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Mart 27, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, drugaru treba informacija koliko ulja ide u prednje viljuške na RC36? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 394 ml po štapu 15w ulje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Mart 27, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Biker-Boy je napisao: 394 ml po štapu 15w ulje Hvala, biće prenešena informacija kolegi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Mart 28, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zika56 je napisao: Kolege, drugaru treba informacija koliko ulja ide u prednje viljuške na RC36? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, zna ki neko postupak kako se pidesava sat - vreme na satu kid VFRa 2002. Slika u prilogu. Pokusao Sam na Reset da zadrzim...itd Ali ne funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da držiš oba dugmeta istovremeno (Select i Reset), dok je dat kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je tako nesto..zaboravio sam skini manual sa neta imas tamo objasnjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fullgas 0 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Istovremeno pritisnes SELECT i RESET, zadrzis par sekundi dok ne pocne da "blinka" vreme, zatim sa RESET podesis tacno vreme (ako drzis ide ti brze a mozes i da pritiskas po minut po jednom pritisku), sacekas 10-ak sekundi ( sve vreme ti i dalje blinka vreme) i jos jednom potvrdis sa RESET dugmicem, prestace da blinka i ostace ti podeseno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Das kontakt, zadrzis reset i selekt par sekundi, i sat krene da treperi. Na stisak reset ide po minut a kad se drzi ide po +10. Kad namestis tacno vreme sacekas 4 sec i opet stises reset. I to bi trebalo da bude to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @fullgas au koja brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fullgas 0 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, kingdrom je napisao: @fullgas au koja brzina Zato smo tu da se ispomazemo koliko mozemo, zaboravih samo na kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro a mogu li ja da postavim jedno pitanje? Hocu da sada u vreme ovih pizzzz... resim farove, pa me zanima koje sijalice su u Vfr800 vtec, da li je h1+h7 ili je sve h7 i ima li nekih preporuka za LED. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...