Jump to content

Moto Zajednica

fullgas

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Becej

Poslednji posetioci profila

2179 profile views

fullgas's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Još jedan zainteresovan, neko je još rekao da se ne može uvesti nov motor? Da mora da je star najmanje 6 meseci? da je bio registrovan pa makar sa 0 kilometara, već je polovan. Ako neko zna šta je sve od ovoga tačno bio bih mu zahvalan za objašnjenje a verujem da dosta njih isto zanima, dolazi zima, biće popusta u EU, još kako se isplati uvesti novo, naravno ko ima mogućnosti..
  2. Zato smo tu da se ispomazemo koliko mozemo, zaboravih samo na kontakt
  3. Istovremeno pritisnes SELECT i RESET, zadrzis par sekundi dok ne pocne da "blinka" vreme, zatim sa RESET podesis tacno vreme (ako drzis ide ti brze a mozes i da pritiskas po minut po jednom pritisku), sacekas 10-ak sekundi ( sve vreme ti i dalje blinka vreme) i jos jednom potvrdis sa RESET dugmicem, prestace da blinka i ostace ti podeseno vreme.
  4. U tome je stvar verovatno, moji su oba širi i to dosta, 770 i 760 mm. Hvala na brzom odgovoru.
  5. Čovek je na godišnjem odmoru.... kad te neće... Da li se kojim slučajem sećaš, pošto pretpostavljam da više ne voziš VFR-a,kolika je bila širina kormana posle skraćivanja, to bi mi dosta pomoglo u potrazi za pravim. A da probam ovako nešto? Ima li ko iskustva sa ovim, verovatno ću morati da menjam creva pr. kočnice, pošto je dosta dugačko, skoro 10cm.
  6. Probao sve varijante, očigledno je visok, trebalo bi da je što ravniji koliko vidim na slici, Jedino da pokušam da ga skratim pa da posude upadnu "unutar" vizira kako ga ne bi kačile.Hteo sam da prođem bez "budženja", ali kanda neće moći. Imam i taj dodatak koji ga približava 16 mm ka vozacu, ali ga i podiže 25mm što mi "kvari sreću".U svakom slučaju, hvala na savetima.
  7. Potrebna pomoć nekoga ko je radio prepravku sa originalnih heblova na ravniji korman.U pitanju je VFR 800 VTEC 2007. Imam ABM-ov nosač (trougao) kormana i korman isto od ABM-a tip 0084 koji preporučuju za VFR-a, koji kada se stave ne treba ništa menjati sem pravca sajli gasa ali na žalost kače sa strane posude za ulje od kvačila i prednje kočnice.Posle toga sam nabavio još dva kormana, međutim ne paše nijedan. Molio bih nekoga ko je radio prepravku ili zna nekoga ko je istu uspešno odradio za pomoć. Treba mi marka, tip, ili neki broj kormana da bih ga nabavio ili dimenzije, širina i visina.Pozdrav.
  8. Kupljeno novo, hvala na pomoći, može "ključ".
  9. Da, u pravu si, zato i pokušavam da pronađem originalne, polovne delove.Hvala na kontaktu, zovem...
  10. Hvala, video sam na kp, tu su negde sa cenama.
  11. Ne, našao sam sve kod GBG - Lucas. Ne bih da ih reklamiram, ali možda nekome bude od pomoći. Euroimpex prodaje originalne delove? Nazvaću i njih u ponedeljak, ovo su kopije mislim. Inače, cene su katastrofa, mislio sam da ih ima po otpadima, ali jok.
  12. Našao, nema ni on. Ipak će biti novi delovi, koliko vidim...
  13. Može li neki broj tel? Hvala unapred.
  14. Za Pežo 308, 2013-o godište potrebni delovi: rešetka prednjeg branika (maska), prednja leva maglenka, prednje levo dnevno LED svetlo i plastični deo između ova dva dela. Nove delove sam našao, tražim polovne u ispravnom stanju, ako se neko sa foruma bavi prodajom pol. delova ili zna nekoga ko zna... bio bih mu zahvalan. Telefon za kontakt 060 164 76 32.
  15. Od juče nova uredba, da, može se izdati nova saobraćajna na rok od 2 godine od dana isteka stare saobraćajne, bez menjanja tablica, isto važi i za putnička vozila.Tako da ko sada ne promeni tablice, svakako će morati za 2 god.Pri tome se plaćaju dve takse za izdavanje saobraćajne dozvole, 654 i 660 dinara, provereno, danas uplatio i predao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja