Jump to content

Moto Zajednica

Bokisa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    40
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Obrenovac
  • Motocikl
    T7

Poslednji posetioci profila

2356 profile views

Bokisa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

28

Reputacija u zajednici

  1. @maza1 i jedno i drugo je u pitanju. Ali svakako se ne isplati kupovati polovan, u poslednje vreme su cene na PA poblesavile skroz.
  2. Kao sto kaze @Sku11e. prednja guma ima neku fabricku devijaciju. Kada naglo pustis gas korman krece da trese. Cak i da izbalansiras tocak nece ti nista pomoci. Jedino resenje je ili da pokusas da reklamiras (mada ne znam da li ce ti prihvatiti) ili da kupis novu prednju gumu. Ovde covek bas opisuje taj problem.
  3. givi dolomiti 46 topcase
  4. Moze i po planini Suvobor
  5. Nisam nista menjao (a 100kg me ima), terao sam motor fino al nisam osetio potrebu. Objektivne potrebe za menjanje su ako hoces da se pretovaris pa da ides na dalji put ili ako hoces bas brzo da ga vozis off road. Ali u tom slucaju je najbolja opcija da se ulozi jedno 2k evra i stavis napred i nazad rally raid ili boano ili nesto tog tipa. Al se onda postavlja pitanje sta za te pare (motor + 2k evra) sta moze drugo da se kupi a da ti vise odgovara spram potreba.
  6. Vozim ja zenu relativno cesto (zena 60kg, ja 100kg). Sediste cu morati da prepravim (planiram memorijsku penu da stavim) , sem toga ergonomija joj odgovara. A sto se tice voznje ne moze bas agresivno da se vozi, pri jakom kocenju uranjaju vile dosta. Meni to generalno ne smeta jer sa zenom vozim lagano, ne jurim nigde.
  7. Ta cena je bila za euro 4 primerke koji su ostali na zalihama, jer su tog proleca vec stizali euro 5 modeli. Ne verujem da ce spustati cene toliko ponovo. Nije greska da kupi, taman tih 1100e iskoristi na opremu. Pitanje je kad ce ponovo biti neki na oglasima, jer koliko ja pratim ovo je tek drugi u poslednjih godinu dana.
  8. Za one koje zanima: Ténéré 700 Raid Prototype Technical Highlights Engine Full titanium Akrapovič race exhaust GYTR ECU High performance airbox and filter 48 teeth final drive sprocket Oversize radiator Dual cooling fans New water pump cover New oil cooler Rekluse heavy duty clutch Two-piece clutch cover New clutch lever Suspension 48mm long travel front forks – 270 mm CNC triple clamps New long travel rear shock – 260 mm New rear suspension linkage Brakes High specification single front disc – 300 mm Racing brake pads Upgraded front brake master cylinder New front brake lever Oversize 267 mm diameter rear disc New caliper mounting bracket Steel braided front and rear brake hoses
  9. @AnteK kako si zadvoljan sa PR7, i oficijalnim dilerom zbog servisiranja? S obzirom da je manje popularan brend, a opet gledam po yt svi koji su ga probali ga dosta hvale.
  10. Postoji velika grupa ljudi koja niti ima vremena za dugacka putovanja niti ima vestine za hard enduro, ali imaju i vremena i vestina za neki makadam 100km od kuce. I bas takve kupce ciljaju sa ovim motorima.
  11. Bitno je i pitanje koja ce cena da mu bude, s obzirom da ima dosta "moderne" opreme, verovatno ce cena biti bliza bmw-u f850gs ili ktm-u 890 adveture r nego teneri 700.
  12. @Alekre istinu zboris da iz fabrike ne moze da nosi tu kilazu, ali su se austrajilanci vec izborili sa tim problemom i svi odmah stave jace opruge napred i nazad (i jos par stvarcica). I onda moze sta hoces.
  13. @Alekre zasto ne bi mogli?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja